رتبه دوم قزوین در تولید فندق
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: استان قزوین با تولید سالانه ۳ هزار تن فندق خشک، رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، علی اکبری در کارگاه آموزشی اصول باغبانی فندق گفت: استان قزوین بعد از استان گیلان رتبه

دوم سطح و تولید را در کشور به خود اختصاص داده است و سالیانه ۳ هزار تن فندق خشک تولید میکند.
اکبری افزود: در حال حاضر ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار از باغات استان به زیر کشت فندق رفته است.
وی، ارقام کشت شده این محصول در باغات استان را؛ ارقام داخلی و بومی مانند گرد اشکور، شصتک، زرآبادی، سیاه الموت و ارقام خارجی هم؛ روند دوپی مونت، فرتیل، سگروب، مرویل و گرده دهندهها، نقرت و داویانا ذکر کرد.
به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی؛ اکثر باغات فندق استان در مناطق کوهستانی، معتدل سرد و منطقه الموت توسعه یافته است.