• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۶۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۵
اجتماعی
­مدیرکل سلامت شهرداری تهران خبر داد؛

پویش ملی «مبارزه با سرطان»

برنامه‌های هفته ملی مبارزه با سرطان در اماکن عمومی مناطق ۲۲ گانه تهران و ایستگاه‌های مترو اجرا می شود

پویش ملی «مبارزه با سرطان»به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ­مدیرکل سلامت شهرداری تهران از اجرای برنامه‌های هفته ملی مبارزه با سرطان با شعار "سرطان با خودمراقبتی و امید قابل پیشگیری و درمان است" در اماکن عمومی مناطق ۲۲ گانه و ایستگاه‌های مترو خبر داد.
زینب نصیری سرطان را از علل عمده مرگ و میر و ناتوانی در جوامع بشری عنوان کرد و افزود: در ایران سرطان سومین عامل مرگ و میر بوده و سالیانه بیش از ۸۵ هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا می‌شوند. از سوی دیگر با افزایش متوسط امید به زندگی و سالمندی جامعه و همچنین گسترش آلاینده‌های زیست محیطی و دور شدن از سبک زندگی سالم در سال‌های اخیر با افزایش شیوع و کاهش سن ابتلا به این بیماری در کشور مواجه هستیم.
وی با تاکید بر اهمیت مقوله پیشگیری از سرطان گفت: بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی با زندگی سالم، تغذیه صحیح، فعالیت بدنی مناسب و دوری از عوامل سرطان زا می‌توان از ۴۰ درصد موارد سرطان جلوگیری نمود.
نصیری با اشاره به شکل گیری "پویش ملی مبارزه با سرطان" افزود: اداره کل سلامت شهرداری تهران با مشارکت سازمان‌های دولتی و غیردولتی همکار، برنامه‌های هفته ملی مبارزه با سرطان را در راستای ارتقای سلامت و توانمندسازی شهروندان در کنترل و پیشگیری سرطان برگزار می‌کند.
وی از مشارکت در برپایی ۱۰ پایگاه آموزشی پیشگیری از سرطان با بهره گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در ایستگاه‌های مترو خبر داد و گفت: معاونت امور اجتماعی فرهنگی شرکت بهره برداری مترو با پخش کلیپ‌های آموزشی در نمایشگر ایستگاه ها، اکران طرح‌های گرافیکی و اطلاع رسانی پویش ملی مبارزه با سرطان در این زمینه همکاری می‌کند.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران اعلام کرد: ۱۵۴ کارگاه آموزش پیشگیری از سرطان در سطح مراکز فرهنگی آموزشی خانه‌های سلامت مناطق و ۲۲ ایستگاه اطلاع رسانی در اماکن عمومی با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد، پایگاه‌ها و مراکز بهداشت در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برپا می‌شود.
وی از اکران شعار‌های پویش ملی مبارزه با سرطان در سطح مناطق پایتخت از سوی سازمان زیباسازی شهرداری تهران خبر داد و گفت: همکاری ادارات سلامت مناطق در برپایی پایگاه‌های سلامت و برگزاری کارگاه‌های آموزشی سلامت محور توسط شبکه ملی سرطان ایران، مشارکت در اجرای پویش ملی مبارزه با سرطان و برپایی ۱۰ ایستگاه اطلاع رسانی در مترو توسط شبکه ملی سرطان ایران از دیگر برنامه‌های سازمان‌های دولتی و غیردولتی در هفته مبارزه با سرطان به شمار می‌رود.
نصیری با اشاره به روزشمار هفته ملی مبارزه با سرطان گفت: دوشنبه اول بهمن به عنوان روز «سرطان و تشخیص زودهنگام آن»، سه شنبه ۲ بهمن به عنوان روز «محیط سالم و پیشگیری از سرطان»، چهارشنبه ۲ بهمن به عنوان روز «پیشگیری از سرطان و زندگی اجتماعی و معنوی سالم»، پنجشنبه ۴ بهمن به عنوان روز «سرطان و نقش سازمان‌های مردم نهاد و خیریه»، جمعه ۵ بهمن به عنوان روز «پیشگیری از سرطان و شیوه زندگی سالم»، شنبه ۶ بهمن به عنوان روز «سرطان و بهبود کیفیت زندگی بیماران و خانواده ها» و یکشنبه ۷ بهمن به عنوان روز «سرطان و نقش نهاد‌های دولتی و حاکمیتی» نامگذاری شده است.
وی افزایش آگاهی و جلب مشارکت مردم و باور به قابل پیشگیری بودن سرطان و شیوه‌های آن، اصلاح باور‌های نادرست مردم درخصوص سرطان از جمله درمان پذیر بودن آن و جلب مشارکت سیاستگزاران و مجریان سلامت (درون و برون بخشی) در کنترل عوامل خطر سرطان را از اهداف اصلی پویش ملی مبارزه با سرطان برشمرد و افزود: همچنین اهداف اختصاصی پویش ملی مبارزه با سرطان در سطوح فردی، شبکه ای، سازمانی، اجتماعی و منطقه‌ای نیز درنظر گرفته شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر قهرمانی والیبال پیشکسوتان مشخص شد
برپایی موکب پذیرایی در ورودی شهر فیروزکوه
دو اثر انتشارات جهاددانشگاهی برگزیده کتاب سال استان اردبیل شد
استاندار: مسئولان نباید برای خود تعطیلی قائل باشند
سردار رادان: «مشکل مسکن با مدیریت جهادی حل شدنی است»
داوطلبان انتخابات پیش رو چطور به صورت مجازی ثبت نام کنند؟
رصد شبانه‌روزی حریم پارک ملی دریاچه ارومیه با روشهای نوین هوشمند
اطلاعیه دعوت برای مراسم رونمایی از یادمان فاتح خیبر
کاهش دما در سمنان
تعطیلی هم مانع ثبت ازدواج نمی‌شود
پایان مسابقات جودوی کارگران کشور با قهرمانی خراسان رضوی
آغاز برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در کاشان
همکاری مشترک سه نهاد برای شناسایی منشأ آلودگی هوای تهران
به یاد سردار دل ها حاج قاسم
کاشت درخت در فریمان
دانش آموزان و دانشجویان، بیش از ۷۰ درصد معتکفان خراسان جنوبی
مهار آتش سوزی اتاقک ups بیمارستان آریا رشت
بازتاب حمله آمریکا به ونزوئلا در رسانه‌های پاکستان
پیگیری مصوبات سفر نظارتی مجلس به منطقه آزاد ماکو
ممنوعیت معاملات ارزی فارکس در افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب اموال عمومی در آبدانان
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران
بازداشت یکی از عاملان اصلی طرح کشته‌سازی در لرستان
احزاب نقش حلقه‌های بین حاکمیت و مردم را ایفا می‌کنند
فرایند انتخابات میاندوره ای خبرگان و مجلس شورای اسلامی آغاز شد
باید میان معترضان و اغتشاشگران تفکیک قائل شد
اعلام اسامی داوران و ناظران هفته پنجم لیگ برتر هندبال بانوان
نیروهای مسلح آماده‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه شده‌اند
فوتسال قهرمانی کارگران کشور
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم
قدردانی آیت‌الله شبیری زنجانی از تلاش‌های رسانه ملی
فیلم‌های سینمایی شبکه نمایش، شنبه ۱۳ دی
شکست ملی پوشان هندبال در دیدار‌های دوستانه بحرین
وبینار تخصصی نگهدارنده‌های تاسیسات و لرزه‌گیر‌های مکانیکی
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)