پخش زنده
امروز: -
امام جمعه شهرکرد یادخدا، همراهی مردم، بصیرت فرزندان انقلاب را عامل ماندگاری نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزچهارمحال وبختیاری، نماینده ولی فقیه دراستان گفت:مومنان نبایدخودشان را از گناه مبرا بدانند و نیز نباید از توبه به درگاه باری تعالی ناامید شد ، که در این مسیر راه سخت پیمودن و سختی کشیدن برای مقبول شدن توبه و ایمان وظیفه مومن واقعی است که ظرفیت خداباوری خود را اینگونه بروز می دهد . 
حجت الاسلام و المسلمین نکونام افزود:بر اساس آیات قران کریم در برابر تمامی تحریم ها ، سختی ها ، کمبودها و عرصه های دشوار زمانی مومن موفق می شود ، که انتخاب وی فقط خدا باشد .
امام جمعه شهرکرد با اشاره به شرایط پذیرش دعا و خواسته ها در برابر خداوند منان گفت : برخی امور دانسته یا نادانسته باعث عدم پذیرش دعا میشود و باید بدانیم گناه هر لحظه به زندگی ما راه دارد و باعث جلوگیری از پذیرش تقاضاها به درگاه خداوند می شود .
وی در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد منافقان در سال سوم انقلاب اشاره کرد و افزود : سنگر بندی منافقان در جنگلهای اطراف آمل اتفاق افتاد و این افراد نقشه تصرف شهر آمل ، حمله به تهران و نهایتا سرنگونی انقلاب را در ذهن می پروراندند ، اما این عناصر خودباخته از یاد خدا و همراهی مردم انقلابی غافل بودند و مردم در شهر آمل شهر هزار سنگر ، دسیسه های فتنه گران را خنثی کردند .
نماینده ولی فقیه در استان به قرارگیری درآستانه چهلمین سالگردپیروزی انقلاب هم اشاره کردوگفت: بختیار آخرین حربه آمریکایی ها و استکبار جهانی برای خدعه و نیرنگ در کشور ما و در مقابل مردم و انقلاب بود که با عنایات پروردگار خنثی شد و انقلاب ما امروز مسیری 40 ساله را پیموده است .
حجت الاسلام و المسلمین نکونام با اشاره به بینش و بصیرت فرزندان انقلاب و نسل های امروزی گفت : جوانان و نوجوانان با درک صحیح از موقعیت نظام و کشور ، خوی استکباری و فریب گرانه دول استکباری را تشخیص میدهند و در برابر همه زیاده خواهی ها مقتدرانه ایستادگی می کنند .