برگزاري رويداد استارتاپ ويكند باقلوا و شيريني سنتي در قزوين
پیش رویداد استارتاپ ویکند باقلوا و شیرینی سنتی ، اولین بار در قزوین برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد قزوین و شرکت شهرکهای صنعتی استان در برگزاری این رویداد مشارکت داشتند.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان هدف از برگزاری رویداد استارتاپ ویکند شیرینی سنتی استان را شناسایی پتانسیلهای شیرینی سنتی قزوین به مشتریان در سطح ملی و بین المللی و برندسازی این محصولات با توان تولید انبوه دانست.
شهریار کشاورز گفت: وجود زیرساختهای مناسب در زمینه تولید شیرینی سنتی، تمرکز بر این حوزه را حایز اهمیت کرده و شروع فعالیت خوشه شیرینی سنتی، نوید بخش تبدیل شیرینی سنتی قزوین به یک برند منطقهای خواهد بود.
وی از برگزاری این رویداد مهم تا پایان امسال در قزوین خبر داد و افزود: قرارداد توسعه خوشه شیرینی سنتی با عاملیت توسعه منعقد شده است و این استان با داشتن پیشینه در تولید شیرینی سنتی و تنوع آن میتواند به قطب تولید شیرینی سالم در کشور مبدل شود.
بیش از ۱۲ نوع شیرینی سنتی قزوین با قدمتی 200 ساله، کیفیت مطلوبی برای برندسازی در عرصه صادرات دارد.