• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۴۵۷۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۵
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
خبرسیما با شکلی جدید؛

تغییر بخش‌های خبری ۲۱ و ۲۲

مدیرکل اخبار سیما از تغییر شکل و محتوای بخش‌های خبری ساعت ۲۱ شبکه یک و ساعت ۲۲ شبکه سه سیما خبر داد.

بخش‌های خبری ساعت ۲۱ و ۲۲ تلویزیون تغییر می‌کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، شهرام وثوقی‌راد در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی رسانه ملی گفت: مخاطبان تلویزیون به زودی تغییراتی را هم در محتوا و هم شکل بخش خبری ساعت ۲۲ شبکه سه سیما خواهند دید که این تغییرات هم شامل ریتم خبر و هم دکور و اجرا خواهد بود.
وی ادامه داد: زمانی که بخش خبری ساعت ۲۲ راه اندازی شد ما شاهد موفقیت‌های بسیاری بودیم و زمانی دومین و در مقطعی هم سومین بخش خبری پربیننده تلویزیون بود، اما با آمدن فضای مجازی احساس کردیم که اخبار شبکه ۳ سیما که اتفاقا برای جوانان نیز هدف گذاری شده، تحت الشعاع قرار گرفته است، چون اخبار در حجم کمتر و سرعت بیشتری در فضای مجازی منتشر می‌شد که اتفاقاً مخاطب جوان ما نیز به راحتی به آن دسترسی داشت.
وثوقی راد تاکید کرد: به همین دلیل تصمیم گرفتیم که بخش خبری ساعت ۲۲ علاوه بر اطلاعات خبری حرفی هم برای گفتن داشته باشد و در عین حال به نیاز مخاطب و فضای مجازی هم توجه شده باشد. در همین راستا بخش خبری ساعت ۲۲ با شکل و بافت جدید تری روی آنتن خواهد رفت. البته، گفتن این نکته ضروری است که اخبار و اطلاعات با هم به مخاطب ارائه خواهد شد و ما در این بخش از همه فرآورده‌های خبری نظیر گزارش، خبر، مهمان و ارتباط با خارج از استودیو را خواهیم داشت، ولی در کنار آن‌ها ریتم تند خواهد بود و شیوه ارائه آن نیز جدید خواهد بود.
وثوقی راد اظهار داشت: این تغییرات در عین جامعیت و کامل بودن باید در بسته‌های فشرده به مخاطب ارائه شود و به همین دلیل همه بخش‌ها یک دقیقه‌ای دیده شده است.
وی همچنین درباره تغییر مجریان بخش بخش خبری ساعت ۲۲ نیز توضیح داد: قطعاً ما در کنار مجری‌های قدیمی از مجری‌های جدید هم استفاده خواهیم کرد و آقای موغاری علاوه بر سردبیری این بخش در اجرا هم کمک خواهند کرد.
وی با بیان اینکه ما در شبکه سه سیما و در بخش خبری ساعت ۲۲ نسبت به اخبار اطلاعات و تحولات فضای مجازی بی‌تفاوت نخواهیم بود، تصریح کرد: قطعا ما درباره آنچه که در فضای مجازی ارائه می‌شود بی تفاوت نخواهیم بود و در همین زمینه تولید محتوا خواهیم داشت.
وثوقی راد همچنین در بخش دیگری از سخنانش درباره بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه یک سیما نیز گفت: در این بخش نیز به عنوان رسمی‌ترین و اصلی‌ترین بخش خبری تلویزیون با توجه به شرایط روز تغییرات خواهیم داشت و هدف گذاری ما مبتنی بر تحلیل خواهد بود، ضمن اینکه دکور این بخش خبری هم دستخوش تغییر شده است.
وی ادامه داد: اینکه ما صرفاً بخواهیم اطلاع‌رسانی کنیم، دیگر خنثی و خارج از خاصیت است و باید از تحلیل استفاده کنیم. با توجه به این موضوع امیدوارم که خروجی خوبی داشته باشیم. ضمن اینکه ارتباط گرفتن با این بخش‌ها را مجری معین می‌کند اگر مجری‌های خوب و توانمند مهارت داشته باشند قطعاً با موفقیت بسیار زیادی در این زمینه روبه‌رو خواهیم بود.
مدیر کل اخبار سیما در پاسخ به این سوال که آیا سازمان صدا و سیما تمهیداتی برای رشد و آموزش مجریان جدید اندیشیده است؟ نیز گفت: قطعاً چنین موضوعی در دستور کار قرار دارد همانطور که ما پیش از این نیز از مجریان جدید دیگری استفاده کرده ایم، اما نیاز در این حوزه هنوز وجود دارد و امیدوارم بتوانیم به زودی شاهد چهره‌های جدیدی در این حوزه باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خانواده‌های اسرای لبنانی به دنبال سراب وعده‌ها
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی خوزستان
محکومیت اقدام غیرقانونی و خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کتاب «گنج قصه ها » روشی نو در باز آفرینی
بررسی اجرای طرح جامع شهری در شهر تم شولی بختگان
جابه جایی ۱۱ میلیون تن کالا با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای قزوین
ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در منطقه محروم پیام نور دزفول
هفته دوازدهم لیگ برتر والیبال
ماجرای یک تصویر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
کاشت ۲۵ هزار اصله درخت در بوستان چیتگر
واگذاری ۴۳۲ قطعه زمین به مشمولان طرح جوانی جمعیت در دامغان
بهره برداری از ۱۴ هزار واحد مسکونی ملی مسکن در قم
پیش بینی منابع واقعی برای طرح‌های آب و برق در سال آینده ضرورت دارد
استقرار ۵ گروه راهداری در جاده های نيشابور
وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
سردار رادان: برخی سلبریتی‌ها، جوانان را به جنایت وادار می‌کنند
برگزاری ۸۶ هزار دادرسی الکترونیک در دادگستری خوزستان
اعلام برنامه های بزرگداشت دهه فجر در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
طلایه‌داران امنیت غذایی ایران
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)