نظارت دامپزشکی مازندران بر عرضه و فروش ماهی قرمز
نظارت بازرسان دامپزشکی مازندران بر عرضه و فروش ماهی قرمز به منظور پیشگیری از بیماری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان دامپزشکی مازندران گفت: نظارت بازرسان دامپزشکی بر مراکز عرضه و فروش ماهیان قرمز از ۱۵ اسفندماه آغاز شده است و تا ۱۸ فروردین سال آینده همه روزه از ساعت ۸ صیح تا ۸ شب ادامه دارد.
بابا علیان از بکارگیری ۲ هزار و ۸۸ نفر ساعت بازرس دامپزشکی در شهرهای استان و ۱۳۲ بازرس در مرکز استان خبر داد و گفت: بازرسان و کشیکهای شهرستانها بر نحوه نگهداری، عرضه و فروش ماهی قرمز نظارت میکنند.
وی با بیان اینکه بیشتر ماهیان قرمز از استانها اصفهان و گیلان وارد مازندران میشود، گفت: خودروها و تانکرهای استیل دوجداره حمل و نقل ماهی قرمز از مبداء بارگیری و براساس مستندات و ضوابط دامپزشکی و نتایج آزمایشات مجوز تردد دریافت میکنند.
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان دامپزشکی مازندران گفت: بیش از ۱۰ هزار کتابچه آموزشی در زمینه چگونگی نگهداری ماهی قرمز، شناخت ماهی سالم، شرایط خرید و انتقال ماهی از مرکز خرید و انتقال به منزل و ظرفیت آب تنگ در میان شهروندان مازندرانی توزیع خواهد شد.
بابا علیان درباره خرید لاک پشت گوش قرمز و حلزون سیبی به شهروندان هشدار داد و گفت: نگهداری لاکپشت گوشقرمز و حلزون سیبی بسیار خطرناک است و سبب بروز بیماریهای گوارشی، قلبی و انگلی در انسان میشود.