در ماه مبارک رمضان بازار نانهای سنتی در میناب داغ است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ،شهروندان مینابی نانهای محلی را از نانواییهایی تهیه و یا در منزل میپزند بخشدار بخش مرکزی میناب گفت: در ماه رمضان نانهای محلی نان کولوکی مهیاوه ایی، نان توموشی، نان رحته، نان فتیر، نان چم چمو پخت میشود.
علی مهرانی افزود: نانها بیشتر از آرد گندم، تخم مرغ، پودر کنجد و تخم مرغ تهیه میشود و استفاده از مهیاوه بر روی این نانها، آنها را خوشمزهتر میکند. بیش از ۲۰ نوع نان محلی در میناب پخت میشود