• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۲۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
معاون فرهنگی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد

برنامه‌های ستاد اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی مساجد

در فصل تابستان به منظور غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برنامه‌های متنوعی برای دو طیف سنی زیر ۱۶ سال و ۱۶ تا ۲۱ سال اجرایی می شود

برنامه‌های ستاد اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی مساجدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سعید سعادتی با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده ستاد برای اوقاف فراغت کودکان و نوجوانان گفت: برنامه‌های ستاد برای دو طیف سنی و برای دختران و پسران در قالب برنامه‌های آموزشی، هنری و اردویی برای غنی‌سازی اوقات فراغت پیش بینی شده است.
وی افزود:​ برای برنامه‌های اردویی نیز چند نوع برنامه برگزار می‌شود، یک نوع اردو‌های کانونی و محلی است که به صورت نیم روزه برگزار می‌شود و کانون‌های فرهنگی و هنری نسبت به مقتضیات محله با رویکرد فرهنگی و آموزشی برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با اشاره به برنامه‌های بخش هنری طرح غنی‌سازی اوقات فراغت تصریح کرد: در این بخش دو نوع برنامه طراحی شده است، یکی هسته‌ها و گروه‌های هنری در رشته‌های سرود، نمایش و فیلم‌سازی است که در این زمینه ۶۰۰ گروه سرود و ۱۲۰ گروه نمایش ساماندهی شده است که در این تابستان برنامه‌های مختلف خود را دنبال خواهند کرد.
وی افزود: در بخش فیلم‌سازی نیز جشنواره فیلم طنین در قالب فیلم کوتاه مستند و داستانی برگزار می‌شود.
سعادتی با بیان اینکه در بخش هنر‌های تجسمی نیز رویکرد اصلی، انفرادی است، افزود: در این زمینه رشته‌هایی مانند خوشنویسی، عکاسی و کتابت قرآن کریم مدنظر است که در اوقات فراغت تابستان آموزش داده می‌شود.
معاون فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در بخش کتاب و کتاب‌خوانی گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد هم‌اکنون دارای ۱۳ هزار کتابخانه در سراسر کشور است که ۶ هزار کتابخانه مخزن دار است و مابقی کتابخانه‌های باز است که در این راستا برای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی طرح «شنبه‌های کتاب» در ۲۰۰ مسجد کشور برگزار می‌شود.
وی افزود:​ در این طرح، امام جماعت مساجد یا فرد منتخب از کتابداران مسجد در این برنامه هر هفته کتابی را درباره کودک و نوجوان معرفی می‌کنند، جمعی از طلبه‌های قم مجموعه‌ای شامل ۱۵۰ عنوان کتاب داستانی مفید و پندآموز برای کودک و نوجوان را با عنوان «رمانتیک» جمع‌آوری کردند که در امر معرفی کتاب‌ها، از این مجموعه استفاده می‌شود، همچنین در این قالب حلقه‌های کتاب‌خوانی و مسابقات نیز برگزار خواهد شد.
سعادتی افزود: طرح شنبه‌های کتاب هم اکنون به صورت آزمایشی در استان مرکزی و یزد در حال برگزاری است و از تابستان در سراسر کشور در قالب ۲۰۰ مسجد برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با بیان اینکه برنامه‌های ترویجی و تبلیغی قرآنی ستاد از ماه رمضان آغاز شده است، گفت: در فصل تابستان حفظ و آموزش قرآن کریم و همچنین آشنایی با مفاهیم قرآنی در دستور کار است که از سوی هزار و ۴۹۹ باب خانه نور مدیریت و برنامه‌ریزی می‌شود.
وی تصریح کرد: درس‌نامه‌های فهم قرآن، صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه در این زمینه آماده شده است که پارسال ۱۰ هزار نفر در این خانه‌ها آموزش دیدند و امسال نیز پیش‌بینی همین تعداد قرآن آموز را داریم.
سعادتی با اشاره به اینکه برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت از یکم تیر آغاز می‌شود، گفت: علاقه‌مندان با مراجعه به کانون‌های فرهنگی و هنری می‌توانند ثبت‌نام کنند و حتی اگر عضو کانون نباشند هم می‌توانند برای نخستین بار ثبت کنند، همچنین یک نرم‌افزار موبایلی با عنوان «نفحات بچه‌های مسجد» نیز طراحی شده است که علاقه‌مندان می‌توانند از این طریق ثبت‌نام کنند.
وی افزود: تابستان امسال مناسبت‌های دینی و مذهبی بسیاری وجود دارد که در این زمینه برنامه‌های نشاط‌آفرین بسیاری برای ایام دهه کرامت و دهه امامت و ولایت در دستور کار است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
بازدید میدانی از روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی سایت لاکان
اعزام بیش از ۳۰۰ زائر اولی از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس توسط کانون‌های خدمت رضوی استان
اشتیاق دختران دانش آموز در اعتکاف ماه رجب
اجرای طرح آموزش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان
همدلی مسئولان و بصیرت مردم، عامل اصلی امنیت سیستان و بلوچستان
آسمان سمنان غبارآلود می شود
اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت انتقال خون سیستان و بلوچستان
ضرورت ساماندهی قیمتها برای ایجاد ثبات در بازار
آغاز عملیات اجرایی شهرک ۱۰ هزار واحدی گهرباران ساری
وقف ۱۳۰ میلیارد ریالی یک واحد تجاری ـ مسکونی در قائم شهر
نشست بررسی نقاط قوت و ضعف پسته
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ دی در یک نگاه
مساجد بافق پر از شوق و شور و حضور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)