• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۲۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳
خراسان شمالی » سیاسی
گزارش مکتوب

مدارس محدود

همزمان با آغاز ثبت نام در مدارس، دردسر همیشگی گریبانگیر والدین شده و آن مدارس دارای محدودیت است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، همزمان با آغاز ثبت نام دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی در خراسان شمالی بویژه شهر بجنورد مدارس محدودسردرگمی خانواده ها را جلوی در مدارس می توان دید.
 پوشه های رنگارنگ که مدارک لازم برای ثبت نام را در بر دارند در دست والدین دانش آموزان خودنمایی می کند. گاهی صدای بحث و جدل از دفتر مدیر و معاونان مدرسه بلند می شود.
بحثی که مدت هاست در این موقع سال شدت می گیرد.
ثبت نام محدود شده
ثبت نام فقط از دانش آموزانی انجام می شود که در محدوده جغرافیایی آن مدرسه باشند .
جلوی در یکی از مدارس پسرانه رفتم ، مادر یکی از دانش آموزان می گوید : من دو سال است که در محدوده همین مدرسه زندگی می کنم و به دلیل تغییر مقطع ، مجبورم پسرم را به این مدرسه منتقل کنم اما چون مشاور املاک برای ما کد رهگیری نزده مدیر مدرسه فرزندم را ثبت نام نمی کند.
یک دانش آموز هم که نگران و پریشان است به من گفت : همه دوستانم در این مدرسه ثبت نام کردند اما به من اجازه ثبت نام نمی دهند.
زلزله دردسر ساز
مدارس محدودبا مدیر آموزش و پرورش بجنورد هم صحبت شدم .
محمود اسدی با اشاره به اینکه بعد از زلزله بجنورد و با حذف مدارس تخریبی ، در شهر بجنورد کمبود فضای فیزیکی داریم و اکثر مدارس 2 شیفت هستند گفت : به همین دلیل مدارس را محدوده بندی کردیم.
اسدی گفت : وضعیت ثبت نام امسال نسبت به سال های قبل بهتر شده و بیشتر دغدغه والدین ، ثبت نام در مدارس خاص است، اما باید بدانند که همه دانش آموزان در همه مقاطع ثبت نام خواهند شد. 
او می گوید : در کمیته ثبت نام و با حضور مدیران مدارس محدوده بندی ها اعمال می شود . 
یکی از مدیران مدارس بجنورد هم گفت :  گاهی خانواده ها برای ثبت نام در مدارسی که از نظر خودشان بهتر است قولنامه صوری تنظیم می کنند و با شروع سال تحصیلی و آدرس هایی که سرویس های مدارس می گیرند متوجه می شویم که این ها از نقاط دورتر ثبت نام کرده اند.
رئیس اتحادیه مشاورین املاک خراسان شمالی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه کمیسیون تخصصی مشاوران املاک همه بنگاه ها ملزم به ثبت کد رهگیری هستند گفت : برای رصد و پیگیری صحت عمل در این موضوع به هر مشاور املاک 25 برگ قولنامه داده می شود و پس از اتمام آن باید همه 25 برگ کد رهگیری داشته باشند تا برگه های جدید را دریافت کنند.
به گفته جلیل محمدزاده اکثر تخلفات بنگاه داران ، ثبت قرارداد در برگه های کپی گرفته شده از قولنامه های اصلی است که برای آن هم راهکاری در نظر گرفتیم.
یکی از والدین می گوید: قولنامه را پارسال بستم اما وقتی خواستم کد رهگیری بزنند بنگاه املاک 30 هزار تومان از من مطالبه کرد.مدارس محدود
رئیس اتحادیه مشاورین املاک استان گفت با شروع ثبت نام در مدارس به همه مشاورین املاک پیامک و نامه کتبی ارسال می شود که از تنظیم هرگونه قرار داد صوری خودداری کنند چرا که با همکاری بازرسی آموزش و پرورش بعد از بازگشایی مدارس با اطلاعاتی که از سرویس های مدرسه به دست آمده و مقایسه آن با قراردادهای تنظیمی در بنگاه ها، با مشاورین املاک متخلف برخورد می شود.
جلیل محمدزاده گفت : سالانه 20 بنگاه املاک در بجنورد به همین علت پلمپ می شود.
مدرسه خاص نداریم
با یکی از والدین هم صحبت شدم ، او می گفت: مدتی را منتظر می مانیم تا دانش آموزان خاص سهمیه ها را پر کنند و حالا که نوبت ما رسیده باید برای اختلاف در یک یا دو خیابان در مدرسه ای دیگر ثبت نام کنیم.
مدیر آموزش و پرورش بجنورد در این رابطه گفت : اعتقاد دارم همه مدارس خوب است و بهترین مدرسه نزدیک ترین مدرسه است ، چرا که همه معلم ها در این شهر مدارک بالاتر از کارشناسی دارند و دوره توانمند سازی را گذرانده اند.
محمود اسدی گفت : مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان از طریق آزمون دانش آموز می پذیرند، مدارس شاهد هم پس از ثبت نام در سامانه سجا و کسب امتیازات لازم، دانش آموزان را برای ثبت نام مجاز می دانند.
اسدی در رابطه با مدارس هیات امنایی هم گفت : این مدارس همان مدارس عادی هستند اما با مجوزی که از شورای آموزش و پرورش می گیرند مبلغی را به عنوان فوق برنامه یا خاص دریافت می کنند .
مدارس محدودپدر یکی از دانش آموزان که تازه از مدرسه بیرون می آمد گفت : بسیاری از مدارس را هیات امنایی کرده اند، نمی خواهم برای درس خواندن فرزندم پول اضافه بدهم اما مجبورم چون تنها مدرسه ای که در محدوده آن هستم همین مدرسه است .
مدیر آموزش و پرورش بجنورد به فعالیت 70 مدرسه غیرانتفاعی در این شهر هم اشاره کرد و گفت : پیشنهاد می کنم افرادی که توانایی دارند دانش آموزانشان را در مدارس غیرانتفاعی ثبت نام کنند چرا که هم جمعیت کمتری دارد و هم یک نوبته هستند.
اسدی گفت : هم اکنون در مدارس هیات امنایی در هر کلاس 38 نفر ثبت نام کرده اند که از نظر کیفیت هم مشکل ساز خواهد شد.
 وی در جواب این سوال که چرا مدیران مدارس قولنامه هایی را که کدرهگیری آن ها در سال 98 تنظیم شده قبول نمی کنند گفت : اگر مدارس محدودخانواده ای واقعا در این تاریخ قولنامه را بسته باشد باید به ستاد ثبت نام آموزش و پرورش مراجعه کند و پس از اثبات ، ثبت نام انجام می شود.
مادر محمد که برای ثبت نام به مدرسه دانش آمده بود و همین مشکل را داشت به من گفت : امیدوارم قبل از پر شدن کلاس ها بتوانم ثابت کنم واقعا عید امسال به این محل اسباب کشی کردم.
 
نویسنده : امین صادقی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرسودگی و کمبود فضای فیزیکی؛ تراکم دانش‌آموزان خرمدره
انتشار فراخوان چهارمین کنگره بین‌المللی شعر پیامبر مهربانی
ثبت تردد بیش از سه میلیون و ۱۲۳ هزار خودرو در محور‌های ورودی و خروجی استان
گلزار شهدای کرمان؛ جلوه گاه وحدت، مقاومت وآزادگی
سی‌اُمین حمله ارتش آمریکا به قایق‌های غیر نظامی
کرمان آماده میزبانی سالگرد سردار سلیمانی؛ جزئیات تمهیدات شهرداری
خبر‌هایی از مصوبات شورای اداری مهدیشهر
قهرمانی کرمانشاه در بوکس بزرگسالان ایران
تبیین اهداف انقلاب اسلامی برای نسل جوان با خلاقیت‌های هنری
انهدام باند سارقان حرفه‌ای احشام در خدابنده
یک تساوی ویک باخت نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتسال
فراخوان جشنواره ایران دوستی و هویت ملی
یخبندان و کاهش محسوس دما در راه است
تیم آفاق، قهرمان مسابقات فوتسال خردسالان فیروزکوه
فروغ جاویدان یا عملیات تروریستی تاریک
تجلیل از قضات و اعضای شورا‌های حل اختلاف بم
رعایت اصل بی‌طرفی کامل در اجرای انتخابات
افتتاح ستاد جهادی درمان و مدیریت بحران شرکت ملی مس در گلزار شهدا
تاکید استاندار خوزستان بر آمادگی صددرصدی دستگاه‌ها برای مدیریت بارندگی‌ها
فعالیت۴۸۰ مزرعه پرورش ماهی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
ماهانه حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای تامین معیشت
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی در میادین تره‌بار آغاز شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)