• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۷۲۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۳
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
از ابتدای سال تا کنون

اعلام میزان واردات و تخلیه کالا‌های اساسی در بنادر

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی: استفاده از ظرفیت‌های ریلی و تلاش برای حل مشکل اسنادی صاحبان کالا در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

اعلام میزان واردات و تخلیه کالا‌های اساسی در بنادربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، آقای روانبخش بهزادیان، با اشاره به اینکه بنادر بازرگانی کشور به عنوان دروازه صادرات و واردات کالا نقش مهمی در تجارت بین الملل و حمل و نقل دریایی کشور بر عهده دارند، افزود: باتوجه به شرایط خاص کشور به خصوص در ۲ سال اخیر، سازمان بنادر و دریانوردی همه تلاش خود را در جهت رشد کمی و کیفی بنادر معطوف کرده است.
وی اضافه کرد: سازمان بنادر برای تسهیل فرآیند ورود، خروج و تامین نیاز کشور به کالا‌های اساسی، با فعالیت شبانه روزی بنادر نسبت به روند واردات، تخلیه، بارگیری و جابجایی کالا‌های اساسی به مقاصد داخل کشور، همه تلاش خود را به کار گرفته است.
آقای بهزادیان گفت: براساس آمار‌های موجود میزان واردات و تخلیه کالای اساسی به بنادر کشور از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۱ میلیون تن بوده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، رشد ۶۷ درصدی را نشان می‌دهد و این اتفاق با تدابیر و همت جمعی همه آحاد سازمانی شاغل در بنادر، ستاد مرکزی و همکاری و هماهنگی با سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی و بخش خصوصی کشوربه دست آمده است.
میزان تخلیه و بارگیری کالا‌های نفتی و غیرنفتی در بندرامام (ره)
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه بندرامام (ره) باتوجه به امکانات بندری و دریایی موجود در بین همه بنادر وارد کننده کالای اساسی کشور، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، افزود: میزان تخلیه و بارگیری کالا‌های نفتی و غیرنفتی در بندر امام (ره) از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۲۳ مردادماه، ۱۲،۴ میلیون تن بوده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.
به گفته آقای بهزادیان منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره) با ۱۱۰۴۴ هکتار وسعت و برخورداری از ۴۰ پست اسکله و اتصال به بزرگراه‌ها و راه‌آهن سراسری کشور، پهناورترین بندر تجاری ایران است که نقش مهمی در تخلیه و بارگیری کالا‌های اساسی مورد نیاز کشور ایفا می‌کند و به عنوان هاب غلات کشور در سال جاری با رشد قابل توجهی در واردات، تخلیه، بارگیری و جابجایی کالا‌های اساسی روبرو است.

تعداد کشتی‌های حامل کالا‌های اساسی
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا ۱۹ مردادماه سال جاری، ​تعداد کشتی‌های حامل کالا‌های اساسی ۱۴۱ فروند بوده که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷۲ درصد رشد داشته است، گفت: همچنین میزان واردات کالا‌های اساسی به میزان ۶ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۹۰۴ تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶۴ درصد رشد داشته است و در همین رابطه با تدابیر اتخاذ شده برای تسریع و تسهیل در خروج کالا‌های اساسی و حمل آن از بندر به داخل کشور میزان ۵ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۷۳۵ تن کالای اساسی به وسیله کامیون‌ها جابه جا شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۸درصدی را نشان می‌دهد.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با تأکید بر اینکه بندر امام (ره) با دارا بودن امکانات زیرساختی و عملیاتی، امکان پهلوگیری کشتی‌ها با سایز و ظرفیت بزرگ‌تر را میسر و زمینه را برای تخلیه و بارگیری حجم بیشتر کالا، ایجاد صرفه اقتصادی برای بازرگانان و کاهش قیمت تمام شده کالا برای مصرف‌کننده را فراهم کرده است، افزود: در همین راستا میزان کالا‌های اساسی تخلیه شده در ۵ ماهه سال ۱۳۹۸ در این بندر شامل جو، ذرت، دانه روغنی، کنجاله، شکر و روغن خوراکی به میزان تقریبا ۷ میلیون تن بوده است که این میزان نسبت به تخلیه کالا‌های اساسی در سال گذشته (۴،۳ میلیون تن) رشد ۶۴ درصدی را نشان می‌دهد.
آقای بهزادیان افزود: در حال حاضر حدود ۲ میلیون تن کالای اساسی در بندر امام (ره) ترخیص و آماده حمل بوده که مستلزم اراده و تلاش صاحبان کالا و همچنین ارائه خدمات بندری، حمل جاده‌ای و ریلی جهت انتقال این کالا به مبادی مصرف بوده که این امر موجب کاهش قابل توجه موجودی کالا (رسوب) در بنادر کشور از جمله بندرامام خمینی (ره) خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به حجم بسیار بالای کالا‌های اساسی وارد شده به کشور و نیاز به توزیع آن در بازار‌های مصرف و استفاده بهینه از فضا‌های عملیاتی بنادر و جلوگیری از ماندگاری این کالا‌های راهبردی، با هماهنگی و همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های ذیربط که از ذینفعان بندری محسوب می‌شوند و به منظور تسریع و تسهیل خروج کالا‌های اساسی با اتخاذ تدابیر و تصمیمات لازم تا کنون به میزان ۵،۳ میلیون تن کالای اساسی از این بندر به مقاصد داخل کشور جابجا شده است که این حجم جابجایی کالای اساسی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۲۸ درصدی را نشان می‌دهد.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تسریع در روند ترخیص کالا‌ها از بنادر و توزیع در بازار به منظور رفع نیاز‌های کشور و بهینه کردن قیمت تمام شده کالاها، گفت: استفاده از ظرفیت‌های ریلی و تلاش برای حل مشکل اسنادی صاحبان کالا در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
معرفی برترین های نمایش صحنه ای و خیابانی
خبر‌هایی از تشییع شهید گمنام در میامی
پیچیدن شمیم عطر شهدای گمنام در شهر‌های مختلف لرستان
داماشی‌ها بدون تمرین به استقبال دیدار با مس کرمان رفتند
ممنوعیت فعالیت در فضای باز مدارس اصفهان و شهرهای مجاور
اهدای ۲۰ سرویس چینی به نوعروسان مبارکه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)