• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۵۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری:

همایش تئاتر پیاده روی اربعین برگزار می‌شود

چهارمین همایش بین المللی تئاتر پیاده روی اربعین از ۱۸ مهر از مرز‌های ایران آغاز می‌شود و تا اربعین حسینی ادامه خواهد داشت

همایش تئاتر پیاده روی اربعین برگزار می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری در نشست خبری امروز و با اعلام این خبر درباره نحوه اجرای این همایش گفت:: تئاتر پیاده روی اربعین شامل مجموعه تئاتر‌ها و نمایش‌هایی است که با موضوع «محرم و اربعین» به همت گروه‌های داوطلب از سه سال گذشته در طول مسیر راهپیمایی اربعین اجرا می‌شود.
آقای کوروش زارعی افزود: سال گذشته ۲۰ گروه تئاتر با ۱۲۰ هنرمند به مدت ۲ روز در موکب‌های نجف و ۵ روز در مسیر پیاده روی اربعین (نجف تا کربلا) اجرا داشتند.
وی همچنین درباره شرایط اجرا گفت:: گروه‌های تئاتری علاقه‌مند به اجرای تئاتر در مسیر پیاده روی اربعین تا دوم مهر مهلت دارند برای ارائه آثارشان که در حقیقت نذر فرهنگی (کمک هزینه و دستمزدی به کسی داده نمی‌شود و فقط ایاب و ذهاب برعهده مرکز هنر‌های نمایشی) ​ است، اقدام کنند، ​همچنین زمان کار‌ها نباید بیشتر از ۲۵ دقیقه باشد و سعی می‌کنیم پذیرش آثار بیشتر به زبان عربی باشد، چون بیشتر مخاطبان، عرب زبان هستند.
زارعی افزود: حدود یک ماه است که کار‌های مقدماتی انجام شده است و امسال تلاش می‌کنیم علاوه بر زبان فارسی به چهار زبان عربی، انگلیسی، اردو و ترکی اجرا داشته باشیم.
وی اضافه کرد: سال گذشته از نقالی و پرده خوانی و دیگر سبک‌های تئاتر آیینی بهره بردیم و سعی می‌کنیم تا کشور‌های دیگر را در این کار فرهنگی دخیل کنیم و قرار است این همکاری بیشتر شود.
زارعی با اشاره به اینکه سبقه اجرای تئاتر آئینی در پیاده روی اربعین به سال ۹۵ می‌گردد، گفت: سه سال است که با موضوع «محرم و عاشورا» در پیاده روی اربعین در موکب‌های ایرانی و عراقی به اجرا پرداخته و با تشویق زائران نیز روبرو بوده ایم.
مدیرمرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری همچنین با اشاره به مشارکت کمیته ستاد فرهنگی اربعین افزود: با توجه به اینکه ما می‌خواهیم مرکززدایی کنیم امسال دبیر هنری و اجرایی همایش اربعین برعهده سید شهاب الدین طباطبایی و آرش ساربان از حوزه هنری مرکز خوزستان است ضمن اینکه ستاد همایش هم در خوزستان متمرکز است و مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری فقط بخش نظارت را برعهده دارد.

باید مشکلات فرهنگی را در اولویت قرار دهیم
مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری گفت: ​مشکلات و مسائل فرهنگی ما بسیار بیشتر از مشکلات اقتصادی است و پرداختن به آن‌ها از نان شب مهم‌تر است.
آقای کوروش زارعی امروز در نشست خبری تئاتر «غریبه شام» افزود: ما در این نمایش صرفا به واقعه کربلا نپرداختیم، هر چند روایت این واقعه، کاربزرگی است، ولی با توجه به شرایط حساس فرهنگی و تشکیک‌هایی که به این وقایع تاریخی و مسائل امروزی از جمله مدافعان حرم وارد می‌کنند، پرداختن به عاشورا ضروری است.
وی با بیان اینکه باور‌ها و اعتقادات جوانان از سوی دشمنان ​هدف قرار گرفته شده است گفت: دشمنان تلاش می‌کنند آن‌ها را به سمت بی اعتقادی، بی باوری، ​فساد و اعتیاد بکشند و می‌خواهند نسل جوان را نابود کنند.
این کارگردان تئاتر تصریح کرد: ما سعی کردیم به سوالات مردم در نمایش «غریبه شام» پاسخ دهیم و بگوییم وجود امنیت چقدر ارزشمند است، امنیتی که در درگیری‌های سال ۸۸ ارزش آن را درک کردیم. آن روز‌ها نمی‌توانستیم در خیابان‌های شهر راه برویم و حالا در مرز‌های کشور با دشمنان کشور می‌جنگیم تا امنیت کشورمان و منطقه حفظ شود.
وی افزود: دشمن با جنگ و تحریم نتوانست مملکت ما را نابود کند و حالا می‌خواهد با نابودی و هدف گرفتن عقاید، نسل جوان کشور را نابود کند، ​ این وظیفه ماست که در عرصه فرهنگی کار کنیم و باید کمک کنیم تا فرهنگ ایرانی و اسلامی را نابود نکنند.
آقای زارعی خطاب به مسئولان گفت:: ​من از متولیان و مسئولان فرهنگی، مجلسی‌ها و دولتی‌ها می‌خواهم مشکلات فرهنگی و هنری را برطرف کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)