• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۵۰۷۵
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۰
سیاسی » مجلس
مصوبات نوبت عصر جلسه علني مجلس؛

رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه موافقتنامه بین ایران و چین

نمایندگان مجلس ایرادات عبارتی شورای نگهبان به لایحه موافقتنامه بین ایران و چین درباره بهداشت و قرنطینه دامی را رفع کردند

قانع نشدن نمایندگان مجلس از پاسخ‌های وزیر اقتصادبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت؛ نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، با اصلاح عبارتی بند‌هایی از مواد ۴ و ۵ و ۱ لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری خلق چین درخصوص همکاری در زمینه بهداشت و قرنطینه دامی در اجرای اصل (۹۴) قانون اساسی اعاده شده از سوی شورای نگهبان به مجلس موافقت کردند.
بر این اساس مواد (۴)، (۵)، (۱) لایحه مذکور با ۱۳۴ رأی موافق، صفر رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن علنی اصلاح شد.
براین اساس در مواد اصلاح شده لایحه موافقتنامه دولت ایران و دولت چین در خصوص همکاری در زمینه بهداشت و قرنطینه دامی آمده است:
ماده ۱ بند ۴: دارو‌های دامپزشکی موادی به منظور پیشگیری، درمان یا تشخیص بیماری‌های دامی یا به منظور تنظیم عملکرد‌های کاراندام شناختی (فیزیولوژیک) دام جهت مقاصد خاصی هستند (از جمله افزودنی‌های خوراک دارویی)، که عمدتا شامل فرآورده‌های سرمی، واکسن ها، فرآورده‌های تشخیصی، فرآورده‌های ریزبوم شناختی (میکرواکولوژیک)، مواد دارویی ثبت شده، دارو‌های شیمیایی، پادزیست‌ها (آنتی بیوتیک ها)، دارو‌های زیست شیمیایی (بیوشیمیایی) و رادیو دارو‌ها و نیز حشره کش‌ها و ضدعفونی کننده‌ها برای استعمال خارجی می‌شود.
ماده ۴- بازرسی و اقدامات قرنطینه‌ای
۴- طرف متعاهد واردکننده مجاز است که طبق قوانین، مقررات و قواعد قرنطینه دام طرف متعاهد واردکننده در خصوص دام ها، مواد ژنی دامی، فرآورده‌های با منشا دامی، خوراک دام و سایر موارد مشمول قرنطینه از طرف متعاهد صادرکننده، قرنطینه اعمال نماید. در صورت بروز مشکلات، طرف متعاهد واردکننده مجاز است اقدامات قرنطینه‌ای یا محدودکننده را وضع نماید تا قلمرو خود را در مقابل بیماری‌های دامی خارجی، انگل‌ها و مواد مضر (نظیر سموم، هورمون‌ها و باقیمانده ها) حفاظت کند.
ماده ۵- همکاری
طرف‌های متعاهد تلاش خواهند کرد که همکاری در خصوص تشکیلات، علم و فن آوری و تبادل اطلاعات مرتبط با تجارت دام‌ها و فرآورده‌های با منشأ دامی را به شرح زیر تسهیل نمایند:
۱- طرف‌های متعاهد یکدیگر را از اقدامات بازرسی و نظارتی (کنترلی) اعمال شده جهت پیشگیری از ورود بیماری‌های مذکور در فهرست سازمان جهانی بهداشت دام به قلمرو خود که در کشور‌های همسایه اتفاق افتاده است، آگاه خواهند کرد.
۳- طرف‌های متعاهد فناوری اطلاعات در زمینه بهداشت دام، بهداشت عمومی دامپزشکی، بازرسی و نظارت (کنترل) واردات و صادرات، شناسایی و رهگیری دام از طریق شیوه‌های گوناگون همچون کارگاه‌های آموزشی را به اشتراک خواهند گذاشت.
۵- طرف‌های متعاهد در زمینه تحقیقات و توسعه و نیز تبادل دانش فنی تولید معرف‌های تشخیصی دامی، دارو‌ها و واکسن‌های دامی، همکاری خواهند نمود.

 نمایندگانی که سوالاتشان مطرح نشده در اولویت قرار دارند 
رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده تهران مبنی بر اینکه در مورد طرح سوال از وزرا شخص مطرح است یا سوال، گفت: شخص مطرح است و نمایندگانی که در مجلس سوالاتشان مطرح نشده یا کمتر مطرح شده، در اولویت قرار می‌گیرند.
آقای مصطفی کواکبیان در نشست علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی، در تذکری گفت: هیچ‌کس نمی‌گوید حق با اقای پژمانفر نماینده مردم مشهد و کلات نیست که سوالش در نوبت قرار گرفته، اما بحث این است که بنده عضو کمیسیون امنیت ملی هستم و سوال ایشان کمتر از یک ماه بوده که در کمیسیون مطرح شده، چگونه امروز در دستور کار قرار گرفته است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: اینکه آقای یوسف‌نژاد می‌گوید ایشان چندین سوال داشته، آیا شخص مد نظر است یا سوال. سوال بنده از اقای رحمانی فضلی به مدت یک سال و نیم است هنوز در دستور قرار نگرفته است.
وی یادآور شد: برخی از همکاران به گونه‌ای صحبت می‌کنند که به مجلس توهین می‌شود و مجلس را تضعیف می‌کنند، اینکه می‌گویند اگر من اظهارنظر کنم دستگیر می‌شوم؛ بی‌خود می‌کنند. چه کسی می‌تواند ما را دستگیر کند، چرا با دست خودمان مجلس را تضعیف می‌کنیم.
اقای لاریجانی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: شخص مطرح است و نمایندگانی که در مجلس سوالاتشان مطرح نشده یا کمتر مطرح شده، در اولویت قرار می‌گیرند.

آغاز نوبت عصر جلسه علنی مجلس
نوبت عصر جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست آقای لاریجانی آغاز شد.
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی نوبت عصر به ریاست آقای علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، ساعت ۱۸ و ۱۴ دقیقه و با حضور ۱۹۵ نفر از نمایندگان آغاز شد.
آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی دستور کار صحن علنی امروز را به شرح زیر قرائت کرد:
گزارش کمیسیون آموزش تحقیقات فن آوری در مورد پذیرش خارج از ظرفیت در دانشگاه آزاد اسلامی
گزارش کمیسیون آموزش تحقیقات فن آوری در مورد حادثه آتش سوی درسه دخترانه در زاهدان
گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد؛ بررسی لایحه تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی (اعاده شده از شورای نگهبان)
گزارش امور داخلی کشور و شورا‌ها در مورد؛ بررسی طرح اصلاح مواد یک و ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی
سوال‌های آقایان منصور مرادی نماینده مردم مریوان یک فقره و محمدرضا صباغیان نماینده مهریز و تعدادی دیگر از نمایندگان یک فقره از وزیر امور اقتصادی و دارایی
همچنین سوال نصرالله پژمان فر نماینده مشهد و کلات یک فقره از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات.

 جلسه بعدی مجلس؛  ۸ صبح فردا 

جلسه بعدی مجلس فردا رأس ساعت ۸ صبح با دستورکار بررسی برنامه‌ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)