• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۷۰۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۹
خراسان رضوی » اجتماعی

شرکت بیش از ۴۵هزار زائر افغانستانی در مراسم اربعین امسال در عراق

بیش از ۴۵هزار زائر افغانستانی در اربعین حسینی امسال در کشور عراق شرکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرکنسول ایران در هرات در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی ستاد اربعین که ظهر شرکت بیش از 45 هزار زائر افغانستانی در مراسم اربعین امسال در عراقامروز با حضور معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی در فرمانداری تایباد برگزار شد گفت: موضوع راهپیمایی اربعین و انتقال زوار از 2ماه پیش در حال انجام است و همه برنامه‌ریزی‌های مربوطه انجام شده است و پیش‌بینی می‌شود امسال 45تا50 هزار زائر از کشور افغانستان در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی شرکت کنند.
محمد صدیقی فر افزود: پارسال 37هزار و 500زائر اربعین حسینی از کشور افغانستان در همایش پیاده‌روی اربعین شرکت کردند که با پیش‌بینی‌های انجام شده امسال رشد 15 درصدی خواهد داشت.
وی با اشاره به ورود 34هزار زائر اربعین از طریق مرز دوغارون در پارسال ادامه داد: برای سهولت کار اعزام زائران امسال روان‌سازی صدور روادید و قرار دادن برخی تسهیلات برای زائران انجام شده که بی‌شک در افزایش اعزام زوار افغانستانی نقش موثری دارد.
صدیقی فر گفت: تامین امنیت زوار افغانستانی که مسیر پرمشقتی را برای زیارت طی خواهند کرد در اولویت ستاد هماهنگی اعزام کاروان‌های زیارتی است.
وی تصریح کرد: با شروع زمان انتخابات ریاست جمهوری در کشور افغانستان میزان نگرانی و ناامنی بالا خواهد رفت و دغدغه ما در آنسوی مرز تامین امنیت زوار است که از 20روز گذشته جلسات متعددی در این باره با مقامات ولایت هرات برگزار شده است.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: حماسه عظیم راهپیمایی اربعین حسینی که بنا به تدبیر مقام معظم رهبری از چندسال اخیر راه‌اندازی شد هرسال پرشکوه‌تر برگزار می‌شود و این مهم نقطه اوج نظام مقدس اسلام است.
محمدصادق براتی افزود: حضور زائران تشیع و تسنن در این همایش مذهبی نشان از شکوه و عزت ایران اسلامی دارد که برخلاف تصور دشمنان این اتحاد و انسجام در گرامیداشت مقدسات مذهبی هر سال پرشورتر برگزار می‌شود.
وی افزود: زائران کشورهای پاکستان و افغانستان دو قشر از زواری هستند که نیاز به توجه و حمایت بیشتری دارند، با توجه به شرایط موجود در این دو کشور زائران با شوق و علاقه به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام خودشان را با مشقت به مرزهای ایران می‌رسانند و با وجود داشتن ظرفیت‌های کافی در ایران برای استقبال از زوار ائمه اطهار(ع) همه تمهیدات برای سفری آرام و بدون دغدغه در مرزهای چهارگانه کشور انجام شده است.
براتی با اشاره به اقدامات انجام شده برای ورود زائران اربعین حسینی، مطرح کرد: ثبت نام زائران در افغانستان به صورت کاروانی، توسعه گیت‌های ورودی و تبدیل 2گیت خروجی به ورودی برای سهولت بیشتر پذیرش زوار در مرز دوغارون انجام شده است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: امسال برای اولین بار 156پزشک متخصص، عمومی، پرستار، نیروهای امدادی، مترجم و نیروهای ستادی جمعیت هلال احمر استان در 2مکان برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی در کشور عراق مستقر خواهند شد.
اسماعیل بهمن آبادی، افزود: جمعیت هلال احمر استان از 13مهر تا 30مهر به مدت 18روز در چهار پایانه مرزی با استقرار چهار پایگاه امداد و نجات و 42نیروی فعال به زائران خدمات‌رسانی خواهند کرد.
همچنین در خارج از کشور با استقرار بیش از 80دستگاه آمبولانس در شهرهای عراق، سامراء، نجف، کربلا، کاظمین ... و هزار و 536 پزشک متخصص، عمومی، پرستار... و 140مترجم ارائه خدمات می‌کند.
بهمن آبادی تصریح کرد: پارسال 175نفر روز نجات‌گر، پرستار و پزشک به بیش از 700 زائر خدمات درمانی و امدادی به صورت مداوای سرپایی و بستری ارائه کردند. همچنین 11میلیون و 300هزار تومان هزینه دارویی در برداشته که امید است امسال حمایت خیران و دولت در این زمینه بیشتر باشد.
بازدید از مجموعه مرز دوغارون و اقدامات انجام شده توسط  اعضای ستاد اربعین تایباد و افتتاح دبیرستان دخترانه خیر ساز حضرت رقیه(س) در روستای رهنه از دیگر برنامه‌های سفر چند ساعته معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی و هیات استانی به این شهرستان بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار نمایشگاه اکسپو کودک دوحه ۲۰۲۵ با حضور موفق غرفه ایران
طعم شیرین انار و هنر دست‌ها در جشنواره پررونق روستای فرسمانه تفرش
بازچرخانی آب، راهکاری پایدار برای مدیریت و صرفه‌جویی در منابع آبی
دزفول عاری از بیماری وبا
ریزش معدن در دربید با دو مصدوم
۲۰ آبان، آخرین فرصت برای ثبت نام رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان
تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به دستگاه‌های اجرایی
پیش بینی تولید یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در مرند
کشف گنجینه‌ای ۲۰۰ قطعه‌ای از آثار باستانی، تاریخی در بوشهر
تأمین بیش از ۳۰۵ هزار تن نهاده دامی در کرمانشاه
دست ایران در تعداد و تنوع موشک‌ها پر است
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
مروری بر خبر‌های ۱۷ آبان در ۱۲۰ ثانیه
تاکید بر پرداختن به جنگ ۱۲ روزه با استفاده از موسیقی و نمایش
سدهایی که نیمه خالی مانده‌اند
بهسازی و آسفالت راه دسترسی امامزاده عبدالله در اندیکا
ورود قطار گردشگری مثلث طلایی به راه‌آهن اصفهان
مروری بر برخی برنامه‌های متنوع سیما
مدیریت منابع آب باید به حوضه‌های آبریز مستقل واگذار شود
درگذشت ابوطالب جوادی پیشکسوت فرهنگ هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)