مازندران
اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در ۱۴ استان کشور
طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ همزمان در مازندران و ۱۴ استان کشور اجرا شد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران ، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی مازندران به اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ همزمان در مازندران و ۱۴ استان کشور به صورت ویدیو کنفرانس اشاره کرد و گفت : در این طرح گواهینامه رتبه +A به کشتارگاه صنعتی در شهرستان گلوگاه اعطا شد.
شمسی پور افزود : طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در راستای تضمین سلامت فراوردههای خام دامی و پاسداری از سلامت عمومی مردم در کشتارگاهای صنعتی کشور انجام شد.
مدیر کارخانه کشتارمرغ ساوانا نیز گفت: بر اساس میمیزی انجام شده کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاههای صنعتی طیور کشور این کارخانه نخستین تولیدی استان مازندران است که موفق به دریافت گرید A پلاس شد.
طهماسبی با بیان اینکه در این واحد تولیدی تلاش شده است تا گوشت مرغ با کیفیت عالی وارد بازار مصرف شود، افزود: تمامی مراحل تولید از تولید جوجه یکروزه تا تولید دان مرغ در این مجموعه صنعتی انجام میشود.