اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ 	    	 			
 		 		 			 			 				 				عملیات اجرایی طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در کشتارگاههای چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
 				 			  		 	  	 		به گزارش 
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: 
این طرح با هدف تأمین بهداشت و سلامت فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت مرغ که یکی از پرمصرفترین پروتئین حیوانی در سبد غذایی و سفرۀ مردم است، اجرا میشود.
دکتر حسینعلی سلطانی افزود: این طرح بر دو اصل مهم، ایجاد رقابت کیفی بین تولیدکنندگان و حفظ حقوق شهروندی در حق انتخاب است که ماحصل اجرایی شدن این دو اصل، ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ تولیدی است.
وی گفت: محصولات با کیفیتتر و تقاضاهایی که از طرف کشتارگاههای موجود برای ارتقای کیفی وجود دارد بزودی اطلاع رسانی میشود.
سلطانی افزود: برای شناساندن راحت رتبهبندی گوشت مرغ به مردم، از رنگهای شاخص به صورت نوار رنگی سبز برای مرغ رتبۀ (A+)، نوار رنگی آبی برای مرغ رتبۀ (A) و نوار رنگی نارنجی برای مرغ رتبۀ (B) در قسمت انتهای پهن بستهبندی با رعایت الگوی برچسب گذاری استفاده میشود.
گوشت مرغ استحصالی در کشتارگاههای رتبۀ A و A+؛ قابلیت انجماد با عمر ماندگاری ۱۲ ماهه خواهد داشت و گوشت مرغ رتبۀ B صرفاً قابل عرضه به صورت تازه سرد است، در استانهایی که دارای کشتارگاه رتبۀ A یا A+ نباشند و تولید و عرضۀ مرغ منجمد رتبۀ B با عمر ماندگاری ۶ ماهه برای داخل آن استان مجاز است.