• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۹۸۲۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۰
سیاسی » سیاست خارجی
در تهران برگزار شد؛

چهاردهمین کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی

چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی با سخنرانی وزیر امور خارجه و وزیر روابط و همکاری‌های بین المللی آفریقای جنوبی در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما آقای محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست به روابط خوب سیاسی و دیدگاه‌های مشترک دو کشور در بسیاری از موضوعات منطقه‌ای و بین المللی از جمله در مورد مسئله فلسطین، حقوق بشر، ضرورت بازنگری در ساختار سازمان ملل و شورای امنیت، مبارزه با تروریسم و افراط گرایی، استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای و همکاری‌های جنوب-جنوب و همکاری در سازمان‌های بین المللی و تلاش‌های ارزشمند دو کشور برای صلح و ثبات جهانی اشاره کرد.
آقای ظریف همچنین ابراز امیدواری کرد با حضور فعال بخش‌های دولتی و خصوصی، روابط اقتصادی و تجاری، فنی و علمی میان دو کشور تقویت شده و دستارود‌های خوبی در جهت توسعه روابط محقق گردد.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به مذاکرات پیچیده و حساس هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵، خروج آمریکا از این توافق را نقض صریح قعطنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برخلاف خواست و اراده تمامی اعضای ملل متحد دانست که نظام عدم اشاعه و دیپلماسی چندجانبه را تضعیف کرده است.
آقای ظریف با تشریح پایبندی ایران به تعهدات خود طبق برجام تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام و فرصت دادن ایران به اروپا برای عمل به تعهدات خود برای جبران این خروج تاکید کرد: متاسفانه شاهد اقدام موثری نبودیم و اروپا نشان داد از اجرای تعهداتش ناتوان است. از این رو صبر راهبردی ایران به پایان رسید و دقیقا بر اساس مفاد برجام و با استناد به بند ۲۶ و ۳۶ آن اجرای بخشی از تعهدات خود را در سه گام به صورت کاملا قانونی متوقف کرد و در صورت عدم بازگشت توازن به اجرای تعهدات از سوی طرف ها، سایر اقدامات لازم در گام‌های بعدی نیزمحقق خواهد شد.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در خصوص امنیت منطقه خلیج فارس و طرح پیشنهادی رییس جمهور کشورمان موسوم به پویش صلح هرمز و دعوت ریاست محترم جمهور از کشور‌های منطقه برای پیوستن به ائتلاف امید را تشریح کرد.
خانم نالدی پاندور، وزیر روابط و همکاری‌های بین المللی آفریقای جنوبی نیز با یادآوری حمایت‌های ارزشمند و قابل تقدیر ایران از مبارزات مردم کشورش در مقابله با رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی، دیدگاه کشورش در خصوص مخالفت با یکجانبه گرایی، به رسمیت شناختن حق کشور‌ها در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای، مخالفت با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه کشورمان و همچنین استمرار همکاری‌های دوکشور در زمینه‌های مختلف اقتصادی، علمی و انرژی‌های تجدید پذیر را مورد تاکید قرار داد.
دو طرف همچنین در این دیدار بر ضرورت استمرار همکاری‌ها در چارچوب جنبش عدم تعهد، مبارزه با تروریسم و خشونت گرایی و ادامه رایزنی‌ها و تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات و صلح جهانی تاکید کردند.

 رایزنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی

وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی امروز چهارشنبه در حاشیه چهاردهمین دور کمیسیون مشترک دو کشور در تهران، درباره روابط دوجانبه، دیدگاه‌های مشترک دو کشور در بسیاری از موضوعات منطقه‌ای و بین المللی همانند مسئله فلسطین، حقوق بشر، ضرورت بازنگری در ساختار سازمان ملل و شورای امنیت، مبارزه با تروریسم و افراط گرایی، استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای و همکاری‌های جنوب-جنوب و همکاری در سازمان‌های بین المللی و تلاش‌های ارزشمند دو کشور برای صلح و ثبات جهانی تبادل نظر کردند.

امضای اسناد همکاری‌ میان ایران و آفریقای جنوبی

اسناد همکاری‌های بین المللی میان ایران و آفریقای جنوبی در چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک دو کشور در تهران به امضا رسید.
خانم ناله دی پاندورا، وزیر روابط و همکاری‌های بین المللی آفریقای جنوبی بامداد امروز چهارشنبه وارد تهران شد و با حضور در ساختمان وزارت امورخارجه با آقای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.
همچنین در چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک دو کشور و طی مراسمی اسناد همکاری‌های بین المللی میان ایران و آفریقای جنوبی امضا شد.

چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و افریقای جنوبی چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و افریقای جنوبی چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و افریقای جنوبی چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و افریقای جنوبی چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و افریقای جنوبی چهاردهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و افریقای جنوبی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوای پایدار و آفتابی گیلان تا اواسط هفته
بازگشایی چهار خطه شمس آباد- خراجی در چهارمحال و بختیاری
تصادف ۲۰۷ در بندرعباس جان راننده را گرفت
قضاوت معلم ورزش قرچکی در نیمه‌نهایی فوتسال دانش‌آموزان جهان
تقویم روز و اوقات شرعی دوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
امدادرسانی به مصدوم برخورد یک دستگاه موتور سیکلت با موانع کنار جاده
تأمین ۵۰۰ تُن ذرت و ۳۰۰ تُن کنجاله سویا برای مرغداران خراسان‌شمالی
فعالیت سی هزارعضو جهادی دراستان کرمان
گازگرفتگی ۱۹ نفر در مسجد روستای تنگاری دشتروم بویراحمد
پرونده پزشکان متخلف شهرستان قائنات روی میز تعزیرات
تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون بدمینتون ایران و عراق
تصمیم دولت برای تامین کالا‌های اساسی بدون انتقال ارز
مسمومیت ۴ نفر با گاز مونوکسیدکربن در خراسان شمالی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دوم آذر ۱۴۰۴)
اولین تور تخصصی خبرنگاران با عنوان «روایت احیا؛ از منار تا مرمت»
سطح آتش سوزی جنگل چالوس حدود ۸ هکتار
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در حسینیه ریحانة الحسین(ع)
بیابان زدایی با کاشت یک میلیارد درخت
سفيران مهر بسيج، مروّج حجاب و اخلاق در جامعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
حذف چهار صفر از پول ملی
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)