سنت پخت آش نذری در یزد
بیش از 100دیگ آش نذری در سنتی دیرینه در محله خرمشهر یزد طبخ و بین مردم توزیع شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکزیزد، در پخت 100 ديگ آش در محله خرمشهر يزد حدود 2/5 تن گوشت، 2/5 تن گندم، دو تن حبوبات ، 1500 كيلو پياز و 500 کيلو دنبه و مواد ديگر بكار رفته است .

جعفري يكي از بانيان پخت اين آش نذري گفت: پخت اين اش كه تدارك آن از يك ماه قبل از اربعين حسیني ديده مي شود از اذان ظهر روز قبل از اربعين آغاز و همزمان با اذان صبح روز اربعين اش نذري بين مردم توزيع مي شود.
در ايام اربعين حسيني در استان يزد در مجموع حدود يك هزار ديگ اش گندم كه نزد يزدي ها به اش حسين معروف است طبخ و بين مردم توزيع شد.