• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۲۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی
نشست شورای عالی قوه قضاییه

زمان اجرای قانون ارتقای سلامت اداری تمدید شود

رئیس قوه قضائیه: قانون ارتقای سلامت نظام اداری، خوب است و از مجلس درخواست می‌کنم زمان اجرای آن تمدید شود.

به گزارش خبرنگار به گزارش خبرگزای صدا و سیما؛ حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی افزود: قانون رسیدگی به تخلفات اداری قانون خوب و کارآمدی در زمینه پیشگیری است و ابزاری در دست خود مدیران اداری برای برخورد با تخلفات است و در اختیار دستگاه قضایی نیست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: خود مدیران در سازمان و ادارات و هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری نباید فقط نسبت به کارمندان و کارکنان در سطوح پایین کار آمدی داشته باشد بلکه باید در همه سطوح کارآمد باشند.
رئیس قوه قضاییه گفت: در همه سطوح در نظام اداری، قانون رسیدگی به تخلفات اداری و فعال کردن هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری می‌تواند بسیار کار آمد و در ایجاد سلامت اداری موفق باشد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: فلسفه فعال شدن حراست این بوده است که چشمان بیدار مدیران اداری در سراسر کشور باشند و حراست‌ها باید با بینایی، شنوایی، حساسیت و پیگیری، مسائل را در ادارات پیگیری کنند و نگذارند فساد در ادارات شکل بگیرد و این اقدام می‌تواند در پیشگیری از فساد موثر باشد.
رئیس قوه قضاییه گفت: فعال شدن نظارت‌های درون سازمانی می‌تواند بهترین راهکار باشد برای باز شدن چشم و گوش مدیران به منظور خوب دیدن مسائل، نواقص و کاستی‌ها و رفع آن‌ها تا مسائل به معضل تبدیل نشود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: این اقدامات حتماً می‌تواند نقش موثری در پیشگیری از وقوع جرم داشته باشد.
وی گفت: قصد داریم همه این بخش‌ها را پیگیری کنیم هم در سازمان بازرسی به عنوان دستگاه نظارتی زیر نظر قوه قضاییه و هم دادگاه‌های ما کار رسیدگی به پرونده‌های را با قوت دنبال می‌کنند. به امید آنکه نظام اداری ما در تراز انقلاب اسلامی و دور از هر گونه فساد باشد.

 لزوم نهادینه شدن شفافیت 
رئیس قوه قضاییه گفت: باید شفافیت را در نظام اداری کشور نهادینه کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در ادامه نشست امروز شورای عالی قوه قضاییه افزود: سامانه‌هایی که امروز در گمرکات نظام صادرات و واردات، نظام پولی و بانکی در کشور، نظام مالیاتی وبخش‌های مختلف کشور آغاز بکار کرده است باید به هم متصل شود و بتواند یک کارآفرین، سرمایه گذار، واردکننده، صادرکننده و دریافت کننده تسهیلات از بانک را نظارت پذیر کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: امروز با این سامانه‌های دیجیتال که فعال هستند، دسترسی به شفافیت نظام اقتصادی، امری نشدنی نیست.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: برای افزایش نظارت پذیری باید یک شبکه و سامانه هوشمند داشته باشیم تا به هنگام همه تحرکات اقتصادی را رصد و از فساد جلوگیری کند.
رئیس قوه قضاییه اضافه کرد: شفافیت در نظام اقتصادی، یک امر بسیار ضروری است و کار‌هایی که برای تشکیل این سامانه‌ها صورت گرفته است باید به طور جدی به سامان برسد.

 راهبرد امام و رهبری، تعامل سازنده با همه ملت‌ها و دولت هاست 
رئیس قوه قضائیه گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی آنچه در راهبرد امام راحل و رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار داشته، تعامل سازنده با ملت‌ها و دولت هاست.
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در ادامه نشست امروز شورای عالی قوه قضاییه افزود: راهبرد تعامل، همکاری و همراهی سازنده با همه کشور‌ها و ملت‌ها و دولت‌ها و عموم کشور‌ها همواره از راهبرد‌های جمهوری اسلامی بوده و هست.
رئیس قوه قضاییه افزود: اما در مقابل آن دسته از کشور‌هایی که به صورت نادر مانند کشور متخاصم آمریکا همواره بنای دشمنی در برابر جمهوری اسلامی ایران دارند، راهبرد جمهوری اسلامی ایران در این چهل سال مقاومت و ایستادگی فعال بوده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: این راهبرد همواره وجود دارد و ملت و مسئولان هم به این راهبرد پایبند هستند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: با هر دولت و ملتی که بخواهد با جمهوری اسلامی ایران کار و همکاری کند، همواره راهبرد ما راهبرد سازنده و همکاری است، اما در برابر آن دسته از دولت‌ها که بخواهند مخاصمه، فتنه و دشمنی کنند؛ راهبرد ما مقاومت و ایستادگی است.
وی اضافه کرد: آن دسته از دشمنان ما هم که از مذاکره دم می‌زنند، دنبال رفع مشکل مردم ایران نیستند، بلکه دنبال تضعیف راهبرد‌های قوی ملت ما هستند و دنبال کاهش نقش جمهوری اسلامی در منطقه و اختلاف آفرینی در داخل هستند.
رئیس قوه قضاییه افزود: آن‌ها دنبال این هستند که توافق ظالمانه‌ای را بر ملت مسلمان ما تحمیل کنند و نمی‌خواهند مشکلی از جمهوری اسلامی حل شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: راهبرد مقاومت راهبرد موفقی است که تاکنون هم جواب داده است و امروز ملت‌های مسلمان هم متوجه همین راهبرد هستند و این راهبرد می‌تواند راهبرد موثری باشد و می‌تواند آن‌ها را در برابر دشمنان توانمند کند.

 باید قدر راهپیمایی اربعین را دانست 
حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در نشست امروز شورای عالی قوه قضاییه ضمن تسلیت ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام افزود: شکوه و عظمتی که ملت‌های مسلمان از سراسر عالم در حماسه مثال زدنی اربعین آفریدند و بیش از ۱۷ میلیون دلداده حضرت ابا عبدالله گردهم آمدند و جبهه متحدی را در برابر همه دشمنی‌ها شکل دادند؛ ارزشمند است و باید آن را قدر دانست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: باید شکرگزار خداوند متعال باشیم که این همه دل‌ها را متوجه وجود مقدس حضرت امام حسین علیه السلام کرد و این همه جمعیت، با همت، اراده پولادین و اخلاص در این مسیر گام گذاشتند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: گردهمایی و راهپیمایی عظیم اربعین، سرمایه عظیمی است که باید قدر آن را دانست؛ این راهپیمایی عظیم به رغم خواست دشمنان برای شکل‌دهی حوادث خاص؛ بدون کوچک‌ترین حادثه‌ای انجام شد.
رئیس قوه قضاییه گفت: این گردهمایی عظیم، رمز وحدت و آرامش امت اسلامی و رمز پیشرفت خواهد بود.
وی افزود: باید از رهبر معظم انقلاب اسلامی که با تشویق و ترغیب برای شکل‌‍گیری این حرکت عظیم، مسیر را هموار کردند، تقدیر و تشکر کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس قوه قضاییه گفت: از دولتمردان، مرزبانان، نیروی انتظامی و مسئولان در بخش‌های مختلف که برای تشرف زائران، زحمت کشیدند هم باید قدردانی کرد.
وی افزود: از ملت، دولت و مرجعیت در عراق نیز تشکر می‌کنیم.
وی گفت: احساس ما این است که همبستگی و همدلی بیش از همیشه میان دو ملت ایران و عراق وجود دارد و بحمدالله بصیرت دو ملت مثال زدنی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)