• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۶۷۲۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۲

اصرار بر افشاء مناسبات رژیم صهیونیستی و اعراب؛ چرا!؟

رسانه های رژیم صهیونیستی از افزایش دیدار مقامات رژیم صهیونیستی با مقامات سعودی خبر داده اند.

افشاء مناسبات رژیم صهیونیستی و اعراب؛ چرا!؟

به گزارش امروز شبکه تلویزیونی الجزیره، رسانه های رژیم اسرائیلی اعلام کردند به احتمال زیاد یکی از مقامات بلندپایه این رژیم همزمان با سفر مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا به عربستان، در سفر به این کشور با مقامات بلندپایه سعودی دیدار کرده است.
روزنامه جروزالم پست نوشت: پروازهای اخیر و مبهم بین اسرائیل و عربستان، این سوال را مطرح کرده است که آیا بنیامین نتانیاهو در سفر به ریاض با محمد بن سلمان دیدار کرده است؟
آوری شارف یک روزنامه نگار در روزنامه اسرائیلی هاآرتص با انتشار توئیتی فاش کرده بود یک هواپیمای خصوصی، پرواز ابهام آمیزی بین ریاض و تل آویو داشته است. او از احتمال دیدار سری سه جانبه بین آمریکا، عربستان و اسرائیل در ریاض سخن گفته بود.
پیش از این مقامات کشور‌های عربی محور سازش در منطقه اصرار داشتند تعاملات آنها با رژیم صهیونیستی در خفا صورت گیرد. زیرا از پیام‌های اجتماعی آن هراسان بوده اند. مطلب مهم این که رژیم صهیونیستی نیز به حساسیت مقامات عربی در این زمینه توجه میکرد. اما این روز‌های هم رژیم صهیونیستی و هم رژیم‌های عربی دیگر اصراری بر پنهان کاری در این زمینه ندارند.
جروزالم پست نوشته بود: یک هواپیمای خصوصی چلنجر 604 فرودگاه بین المللی بن گوریون را دوشنبه شب به طرف فرودگاهی در امان پایتخت اردن ترک کرد و پس از دو دقیقه توقف، بلافاصله به طرف فرودگاهی در پایتخت عربستان پرواز کرد. این هواپیما به مدت 55 دقیقه در ریاض توقف کرد و پس از آن به طور مستقیم به فرودگاه بن گوریون بازگشت. این روزنامه خاطر نشان کرد: "پیگیری مسیر حرکت این هواپیما در پایگاه ”فلایت رادار“ نشان می دهد این هواپیما در چند ماه گذشته، ترددهای متعددی بین تل آویو و قاهره داشته است. پرواز مستقیم این هواپیما از ریاض به تل آویو، سوالات زیادی را مطرح کرده است، به ویژه که عربستان روابط رسمی و علنی با اسرائیل ندارد."
ظاهرا رژیم صهیونیستی با افشاء این مناسبات سعی می‌کند خود را رژیمی مشروع در منطقه نشان دهد؛ رژیمی که با وجود ماهیت اشغالگری و نامشروع آن در فرایند‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی منطقه ادغام شده است. کشور‌های عربی نیز که شرایط خود را در منطقه بسیار شکننده‌ای می‌بینند تنها چاره را خوش رقصی برای اجنبی - آمریکا، اروپا و مهمتر از همه لابی صهیونیستی در این کشور - می‌دانند و مهمترین راه اثبات این خوش رقصی نیز چیزی جزء خفت توسعه آشکار مناسبات با رژیم صهیونیستی نیست.
یوسی میلمن روزنامه نگار مسایل امنیتی در روزنامه معاریو رژیم صهیونیستی هم با انتشار توئیتی تاکید کرد: "این هواپیما احتمالا حامل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل یا یوسی کوهن رئیس موساد بوده و برای گفتگو با مقامات سعودی درباره مسئله سوریه به ریاض رفته است. به ویژه که مارک اسپر در زمان پرواز این هواپیما به ریاض، در عربستان حضور داشت. "
پرواز مبهم این هواپیما یادآور سخنان چند سال گذشته بنیامین نتانیاهو درباره ارتباط اسرائیل با بعضی کشورهای عربی است که روابط رسمی و دیپلماتیک با این رژیم ندارند. مقامات اسرائیلی تاکنون درباره این پرواز مبهم بین تل آویو و ریاض هیچ نوع اظهارنظری نکرده اند.
چند روز پیش از این نیز کنفرانسی در بحرین در زمینه امنیت دریایی و هوایی برگزار شد. ویژگی منحصر به بفرد این کنفرانس این بود که محافل سیاسی و رسانه‌ای منطقه و جهان اصرار داشتند آشکارا به حضور مقامات آمریکایی و رژیم صهیونیستی در این کنفرانس اشاره کنند.
هرچند تل‌اویو تصور می‌کند با سوء استفاده از موقعیت متزلزل حکام عرب و انعکاس گسترده مناسبات اعراب و رژیم صهیونیستی می‌تواند خود را به عنوان یک رژیم طبیعی و مورد پذیرش در منطقه - نه به تعبیر امام غده سرطانی - معرفی کند ولی در میان و بلند مدت مهمترین پیامد این رویکرد سیاسی و رسانه‌ای مشروعیت زدایی از رژیم‌های عربی نزد مردم خود است. این مشروعیت زدایی در نهایت منجر به تضعیف بیش از پیش موقعیت رژیم‌های عربی نزد مردم خود و در پی آن تضعیف بیشتر جایگاه رژیم صهیونیستی، آمریکا و اروپا می‌شود. به هر حال آنچه جای پای رژیم صهیونیستی و آمریکا و اروپا را در منطقه سفت کرده است، همین رژیم‌های عربی است.

-------------------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)