• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۷۵۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
هشدار‌های پلیسی

طرح ویژه پلیس برای برخورد با موتورسواران متخلف در پایتخت

رئیس پلیس راهور پایتخت با حضور در مناطق حادثه ساز و بازدید از نحوه اجرای طرح برخورد با متخلفان موتورسوار، گفت: طرح ساماندهی موتورسواران ادامه دارد.

به گزراش خبرگزاری صداوسيما  به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "محمدرضا مهماندار" گفت: طرح ساماندهی موتورسواران در ۲۲ نقطه تهران در حال اجراست و بخش زیادی از تصادف‌های پایتخت به دلیل رانندگی نامناسب موتورسواران رخ می‌دهد. 
رئیس پلیس راهور پایتخت بیان کرد: بخش قابل توجهی از تصادف عابران پیاده نیز به واسطه رانندگی نامناسب و بی دقتی موتور سواران اتفاق می‌افتد و امیدواریم با اجرایی شدن این طرح، گام مؤثری در جهت کاهش تصادفات برداریم و نظم ترافیکی شهر را بهبود بخشیم.
 
سرهنگ بخشنده، رئیس پليس مبارزه با مواد مخدر پايتخت
اعتیادآوری جدید؛ محرک‌های قدیمی در پوسته اسامی جدید
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت درباره مواد اعتیادآور جدید با نام‌های جیب و تینا: این‌ها محرک‌های قدیمی در پوسته اسامی جدید است.
سرهنگ "محمد بخشنده" افزود: اعتیادآور‌هایی که به نام جدید در میان جوانان توزیع می‌شود، عمدتا ترکیبی از مرفین، آمفتامین یا کوکائین است که جوانان نباید فریب نام اعتیادآور‌های جدید را بخورند، زیرا تنها نام این مواد تغییرکرده و ترکیب آن‌ها متشکل از همان اعتیادآور‌های آشناست.
وی گفت: اخیرا شنیده شده است که در برخی محافل دوستانه وشبانه، محرک‌هایی بانام «جیب» و «تینا» با هدف بیدار ماندن برای ساعات طولانی و تخلیه انرژی بدون وقفه با انجام حرکات موزون مورد توجه است؛ این مواد که صورت تدخینی و با دودکردن استعمال می‌شود، شکلی از مت آمفتامین (شیشه)، بدون بو ورنگ و مثل یک تکه یخ، سنگ نمکی یا سنگ کوارتز است.
سرهنگ بخشنده افزود: عوارض مصرف آن‌ها مشابه آمفتامین هاست، اما متاسفانه عمده مصرف کنندگان اعتیاد آور‌های جدید در سنین پایین هستند و بیشتر افراد هم اولین تجربه خود را می‌گذرانند و مصرف‌کنندگان اعتیادآور‌های جدید عمدتا کهنه‌کار و باسابقه نیستند؛ کارشناسان مدت اثر آن‌ها را بسیار کم و هشت تا ۲۴ ساعت اعلام می‌کنند.
 
سرهنگ قره باقری، رئیس پايگاه هشتم پليس امنيت عمومی تهران بزرگ
وعده بازی در لیگ‌های معتبر فوتبال ایران، ترفند تکراری کلاهبرداران
رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از بازداشت فرد کلاهبردار با وعده بازی در لیگ‌های معتبر فوتبال ایران، خبر داد.
سرهنگ"صادق قره باقری" گفت: چندی پیش والدین پسر نوجوانی با دستور قضائی از دادسرای فرهنگ و رسانه به پلیس امنیت عمومی مراجعه کردند و مدعی بودند که شخصی با دریافت مبلغ هنگفتی از آنها، وعده داده است که فرزندشان را به یکی از تیم‌های لیگ برتری معرفی کند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در تحقیقات پلیسی، پرونده‌های مشابه دیگری به پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی پایتخت ارجاع و شناسایی شد و دستگیری متهم به صورت ویژه در دستور کار مأموران این پایگاه قرار گرفت.
رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی بیان کرد: اواخر هفته گذشته محل و مخفیگاه متهم در محله سعادت آباد شناسایی وپس از هماهنگی با مقام قضائی وی در مخفیگاهش دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به مقر پایگاه هشتم پلیس امنیت منتقل شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون ۳ تن از مال باختگان، متهم را شناسایی کرده اند، ادامه داد: یکی از مال باختگان در اظهارات خود مدعی بود، ۵۰ میلیون تومان در قالب یک فقره چک رمز دار ۴۰ میلیون تومانی و ۱۰ میلیون تومان به صورت کارت به کارت به حساب متهم در ازای معرفی وی به لیگ دسته یک و برتر؛ واریز کرده است.
رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در پایان با بیان اینکه متهم با قرار وثیقه روانه زندان شد، خاطرنشان کرد: شهروندان فریب افراد کلاهبردار را که با وعده و وعید‌های بی اساس همچون معرفی فرزندانشان به تیم‌های لیگ برتری یا سایر لیگ‌های معتبر داخلی و خارجی در ازای دریافت مبالغ هنگفت، از آن‌ها اخاذی و کلاهبرداری می‌کنند، نخورند و در صورت مشاهده موارد این چنینی حتما گزارش‌های خود را از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتخاب برترین‌های مسابقات دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری
هشدار نارنجی آلودگی هوا در خراسان رضوی
ابلاغ قانون اصلاح یکی از قوانین بانک مرکزی
کشف ۲۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در آمل
تأکید معاون استاندار یزد بر جلوگیری از فعالیت واحد‌های آلاینده بدون ضابطه
«بیستا برمه» (گریه بی صدا) و «باغ رز»، از قاب تلویزیون
قطعی گاز فردا در برخی مناطق الیگودرز
هفته نخست لیگ برتر والیبال ساحلی؛ پیکان بندر دیر قهرمان گروه دوم
­صعود گل‌گهر به مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی
شاخص کیفیت هوا در ۱۷ ایستگاه هواشناسی در وضع قرمز
تعطیلی مدارس ابتدایی تکذیب شد
بازار تاریخی را حفظ کنیم
ضرورت همراهی همه دستگاه‌ها و مردم در اجرای برنامه‌های عفاف و حجاب
تأمین ۶۰ هزار دوز واکسن تب برفکی در چهارمحال و بختیاری
هشدار کم‌آبی در استان همدان؛ صرفه‌ جویی تنها راه عبور از بحران
دستاوردهای پژوهشی اولویت های استان و جنبه کاربردی داشته باشند
شهید طالب ابراهیمی الگوی دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف است
پایداری جوی در استان تا ۱۰ روز آینده
وصول ۳۶ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی با گزارش‌های مردمی
فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاران در حال شکل‌گیری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)