• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۰۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۹
سیاسی » عمومی
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام

مردم بیش‌از مسئولان خود را متولیِ‌انقلاب می‌دانند

مردم ما با اعلام وفاداری به آرمان‌های انقلاب نشان دادند که می‌توانند صفشان را از خارجی‌ها و دخالت بیگانگان جدا کنند

مردم بیش از مسئولان خود را متولی انقلاب می‌دانندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع، اقای محسن رضایی عصر امروز در حاشیه اجتماع بزرگ مردم تهران در حمایت از امنیت، آرامش و اقتدار کشور در جمع خبرنگاران به ابعاد توطئه دشمنان انقلاب در سوء استفاده از مطالبات معیشتی مردم و توفیق نظام در متوقف کردن اغتشاشات آشوبگران پرداخت.
وی گفت: راهپیمایی امروز ملت ایران در تهران و شهر‌های دیگر در روز‌های گذشته در محکوم کردن دخالت‌های خارجی در حوادث داخلی ایران، بیانگر این است که ملت ایران می‌خواهد برای چندمین بار این نکته را اعلام کند که ما خودمان در داخل کشور، قادر هستیم که مشکلات خود را حل کنیم.
اقای رضایی افزود: لذا این راهپیمایی برای جداکردن صدای مردم از صدای اشرار است. صدای مردم باید شنیده شود، ولی به اشرار نباید اجازه داده شود که امنیت مردم را از بین ببرند. دارایی‌های مردم را از بین ببرند و ناامنی به وجود بیاورند. مسئولان کشور هم باید با تدبیر عمل کنند.
وی تصریح کرد: خیلی از کار‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر با تدبیر بیشتر انجام شود، به مردم آسیبی وارد نمی‌شود. همین مساله بنزین را نخبگان کشور و کارشناسان نظر داشتند که با شیوه‌های بهتری می‌توان عمل کرد. بعضی معتقد بودند که اگر دولت می‌خواهد به ۶۰ میلیون نفر از جمعیت ایران یارانه بدهد، بهتر است که بنزین را طوری در اختیار آن‌ها قرار بدهد که خودشان در قیمت گذاری سهیم بشوند.
اقای رضایی گفت:: حتی بعضی عنوان می‌کردند که به هر نفر از ۶۰ میلیون جمعیت یک لیتر بنزین در روز داده شود. هر خانوار می‌شود ۴ لیتر، هر ماه ۱۲۰ لیتر می‌شود و این مقدار اگر بنزین لیتری هزار تومان می‌بود مبلغی حدود ۱۲۰ هزار تومان در ماه واگر لیتری دوهزار تومان باشد دو برابر برای مردم ایجاد می‌کرد و خود مردم نمایندگانی انتخاب می‌کردند و این نمایندگان، قیمت گذاری جدید می‌کردند تا دولت بنزین را که می‌فروشد، بر اساس قیمتی که خود مردم تعیین می‌کردند و سهم خودشان بود و این پول به مردم می‌رسید؛ این یک راهکار است و راهکار‌های مختلفی وجود داشت که به نظر من دولت باید با تدبیر و مشورت بیشتری عمل کند.
وی تصریح کرد: از طرف دیگر مردم ما الحمد الله نشان دادند که صفشان را از خارجی‌ها و دخالت بیگانگان جدا می‌کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موضوع جالبی که در حوادث اخیر و همچنین حوادث سال ۹۶ روی داد این بود که به محض اینکه آقای ترامپ و وزرای خارجه آمریکا آمدند و در مسائل داخلی، دخالت آشکار کردند، مردم از حضور در خیابان خود را کنار کشیدند. این اتفاق بیانگر این است که ملت ایران به هیچ وجه، حاضر نیست در مسائلی که حق خودش می‌داند به خارجی‌ها اجازه دخالت بدهد.
وی افزود: راهپیمایی امروز مردم ایران نشان می‌دهد که ملت ایران با همه وجود، نظام، کشور و امنیت خودشان را قبول دارند و خودشان قادر هستند که مشکلات خودشان را حل و فصل کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما مسئولان هم باید با صداقت با مردم خود گفتگو و صحبت کنیم. مردم بیش از ما مسئولان خود را متولی این انقلاب می‌دانند و عدم صداقت را به هیچ وجه از ما نمی‌پذیرند، هر چه مردم مسئولان را صادقانه‌تر ببینند، وفاداریشان به آرمان‌های انقلاب بیشتر می‌شود.
امروز مردم تهران با فریاد‌های «مرگ بر آشوب‌گر»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» خشم و انزجار خود را از مواضع خصمانه آمریکا اعلام و اغتشاشات اخیر بدخواهان کشور را محکوم کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز هفته بسیج از فردا
سفر وزیر میراث فرهنگی به زنجان با هدف پیگیری طرح‌ها
اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در خواف
کنگره ۱۲ هزار شهید استان باید بازتاب دهنده عمق مجاهدت‌ها باشد
کتاب با تعمیق آگاهی افزایش وحدت و امنیت پایدار اجتماعی را به ارمغان می آورد
آغاز سفر دو روزه وزیر میراث فرهنگی به استان زنجان
ابلاغ اصلاحیه آیین‌نامه ماده ۷ قانون هدفمندسازی یارانه‌ها
برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان شهرکرد ۲۵ دی‌
برگزاری دومین کنگره ملی بزرگداشت ۱۲ هزارشهید آذربایجان غربی؛ ۴بهمن درارومیه
تولید سالانه بیش از ۵۳ هزار تن محصولات گلخانه‌ای در خراسان رضوی 
پیگیری قضایی صدور اسناد مالکیت منازل لالی
بهره مندی از بانک‌های اطلاعاتی برای شناسایی محکومان غایب و فراری
امانت‌داری راننده میاندوآبی؛ سکه‌های طلای مسافر سالم برگشت داده شد
هفته حمایت از بیماران کلیوی در خوی
وداع با پیکر ۱۰۰ شهید گمنام در پایتخت
همایش پیشگامان رهایی در گرگان
امضا تفاهم نامه بین سپاه شهدای آذربایجان‌غربی و سازمان جهاد کشاورزی با موضوع اجرای طرح آبیاری نوین
نصب بیش از ۳۶۰ سامانه هوشمند در جاده های خوزستان
ناتوانی دولت انگلیس در کاهش صف بیماران منتظر درمان
برپایی نمایشگاه بین‌المللی خودرو کلاسیک در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
خطیب‌زاده: آمریکا برای مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)