• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۳۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۹
بین الملل » سیاسی
جنگ لفظی سران ترکیه و فرانسه

حمله شدید اردوغان به مکرون

اردوغان خطاب به مکرون: خارج شدن یا نشدن ترکیه از ناتو، آیا به تو مربوط می شود؟ آیا تو قدرت تصمیم گیری درباره چنین چیزی را داری؟

حمله شدید اردوغان به مکرونبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه روز جمعه بار دیگر به امانوئل مکرون همتای فرانسوی خود حمله کرد و گفت سخنان مکرون درباره سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از درک «سطحی» وی نشأت می گیرد.

رئیس جمهور ترکیه در واکنش به سخنان امانوئل مکرون درباره «‌مرگ مغزی» ناتو گفت مکرون «باید نخست مرگ مغزی خود را کنترل کند».
اردوغان خطاب به مکرون گفت «خارج شدن یا نشدن ترکیه از ناتو، آیا به تو مربوط می شود؟ آیا تو قدرت تصمیم گیری درباره چنین چیزی را داری؟».

اردوغان: این مکرون است که دچار مرگ مغزی است نه ناتو
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز جمعه به شدت به امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه حمله کرد و گفت: خود او نه ناتو دچار مرگ مغزی شده است.
این انتقاد شدید اردوغان علیه مکرون در حالی صورت می‌گیرد که یک هفته بیشتر به نشست مهم سران سازمان پیمان اتلانتیک شمالی (ناتو) باقی نمانده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از استانبول، اردوغان با اشاره به اظهارات مکرون که گفته بود ناتو در وضع مرگ مغزی است، گفت: من از ترکیه امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه و ناتو را خطاب قرار می‌دهم و می‌گویم که اول وضع مرگ مغزی خودت را بررسی کن.
رئیس جمهور ترکیه در این سخنان که در استانبول بیان شد، افزود این اظهارات فقط در خور افرادی مانند شماست که در حالت مرگ مغزی هستند.
این موضع گیری تند رئیس جمهور ترکیه بعد از انتقادات روز پنجشنبه مکرون از عملیات ماه گذشته ترکیه در شمال سوریه انجام گرفت. مکرون در گفتگوی اختصاصی با نشریه اکونومیست در اوایل ماه نوامبر امسال گفته بود عملیات نظامی ترکیه در شمال سوریه که به طور یکجانبه انجام گرفت، نشانه بارزی است دال بر اینکه ناتو دچار مرگ مغزی شده است. این انتقادات تند فرانسه خشم رهبران ترکیه را بر انگیخت. 
این اظهارات اردوغان تنش میان ترکیه و ناتو را که آنکارا عضو آن است، بیشتر می‌کند و این افزایش تنش نیز در حالی رخ داد که نشست این ائتلاف نظامی قرار است هفته آینده برگزار شود.
مکرون و ‏ اردوغان به همراه آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، قرار است در حاشیه نشست سران ناتو ‏، نشستی را برای بحث درباره سوریه برگزار کنند.
اردوغان خطاب به مکرون گفت: تو در سوریه چه کار داری؟ من برای مبارزه با تروریسم حق دارم وارد آن شوم. اما تو در آنجا چه کار داری می‌کنی؟
رئیس جمهوری ترکیه در بخش دیگری از سخنان خود افزود هیچ کس به تو توجه نمی‌کند. تو یک آدم بی تجربه هستی. فکری برای حل این مشکل بکن. وقتی حرف خودنمایی باشد تو خوب بلدی آن را انجام بدی، اما هنگامی که نوبت به پرداخت پول به ناتو می‌رسد وضع فرق می‌کند. اردوغان همچنین اعلام کرد او خیلی بی تجربه است. او نمی‌داند مبارزه با تروریسم چیست. به همین علت است که جلیقه زردها، فرانسه را به تصرف خود در آورده اند.
در حالی که مکرون پنجشنبه گذشته اعلام کرد عملیات نظامی ترکیه در شمال شرقی سوریه انسجام مبارزه با داعش را به خطر می‌اندازد، وزیر امور خارجه ترکیه رئیس جمهوری فرانسه را به حمایت از تروریسم متهم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)