• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۰۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶
بین الملل » آمریکا
رای الیوم نوشت

فیسبوک وسیله‌ای برای نفرت پراکنی علیه مسلمانان

فیسبوک و توئیتر، پنهانی با افراط گرایان مورد حمایت غرب و رژیم صهیونیستی برای نفرت پراکنی علیه اسلام و مسلمانان همکاری می کنند

فیسبوک وسیله‌ای برای نفرت پراکنی علیه مسلمانان

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روزنامه اینترنتی رأی الیوم، بر اساس تحقیقی که روزنامه گاردین چاپ انگلیس انجام داده است افراط گرایان با حمایت‌های برخی طرف‌ها به خصوص آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی با تسلط بر پایگاه اینترنتی فیسبوک، از آن برای نفرت پراکنی علیه اسلام و مسلمانان استفاده می‌کنند.
ما در روزنامه «رأی الیوم» و نیز بسیاری از عرب‌ها و مسلمانان با محدودیت‌هایی روبرو می‌شویم که برخی اوقات به بسته شدن صفحات شخصی یا صفحه مربوط به روزنامه در فضای مجازی می‌رسد، زیرا هر نوع انتقاد از دولت اشغالگر اسرائیل و جنایات آن در حق مردم ما در سرزمین‌های اشغالی یا بیان نام سید حسن نصرالله، مدیریت «فیسبوک» را بر آن می‌دارد صفحه شخصی ما را ببندد.
اخیرا فیسبوک نه تنها به حذف یا بستن صفحات کاربرانی که ترویج کننده خشونت یا تنفر هستند پایبند نیست بلکه مجموعه‌ای از صفحات کاربرانی را که دیدگاه‌هایی در تضاد با سیاست‌های آمریکا مطرح می‌کنند را نیز می‌بندد. این اقدامات به شرکت «فیسبوک» منحصر نمی‌شود و حتی «توئیتر» نیز همین سیاست را در پیش گرفته است و میلیارد‌ها صفحه کاربران را بسته یا دنبال کنندگان (فالوئرها) آن‌ها را حذف کرده و همین موضوع باعث شده است میلیون‌ها نفر به پایگاه‌های اینترنتی جایگزین روی آورند.
از این رو علت جانبداری گسترده «فیسبوک» و «توئیتر» در بسیای از مواقع از سیاست‌های آمریکا و اسرائیل و بستن در‌های آزادی بیان مشروع به روی منتقدانی مثل ما پنهان نیست.
روزنامه «گاردین» انگلیس نیز در یک تحقیق دقیق و جسورانه بر ملا کرد که چگونه «فیسبوک» از طریق نفرت پراکنی علیه اسلام و مسلمانان پول به جیب می‌زند. این روزنامه مطلبی با عنوان «توطئه پنهان» منتشر کرد. گروهی از بزرگترین سازمان‌ها و صفحات شخصی راستگرایان افراطی بر اساس این توطئه سری توانسته اند بر پایگاه اینترنتی «فیسبوک» تسلط بیابند و در قبال سود‌هایی که نصیب این شرکت می‌سازند، علیه اسلام نفرت پراکنی می‌کنند.
این تحقیق دقیق متوجه موضوعی شد که آن را «مدیریت حساب‌های کاربری مبهم» توصیف کرده است. مقر‌های این مدیریت نیز در اسرائیل، آمریکا، استرالیا، انگلیس، کانادا، اتریش و نیجریه است که صد‌ها صفحه کاربری با افکار راست افراطی را مدیریت می‌کنند و این کاربران میلیون‌ها دنبال کننده (فالوئر) دارند که پیام‌هایی برای نفرت پراکنی علیه مسلمانان و مهاجران مسلمان تبار در کشور‌های اروپایی منتشر می‌کنند و مطالب فراوانی تدارک و توزیع می‌کنند تا وجهه شماری از سیاستمداران سیاستمداران مسلمان تبار مانند شهردار لندن، اعضای کنگره آمریکا و رهبر حزب کارگران انگلیس را تخریب کنند.
گاردین تأیید کرد مدیریت فیسبوک را از وجود این توطئه و وجود این شبکه‌های سری مطلع کرده، اما فیسبوک تاکنون اقدامی به عمل نیاورده است چرا که این سازمان‌ها در مقابل تبلیغات، مبالغ هنگفتی پرداخت می‌کنند و هیچ مجازاتی علیه آن‌ها اتخاذ نکرد.
ما در روزنامه «رأی الیوم» به سیاست خود در انتقاد از ستم‌هایی که بر ملت عربی فلسطین و زیر یوغ اشغالگان صرفنظر از نتیجه آن ادامه می‌دهیم، زیرا معتقدیم این از مهمترین وظایف ما به عنوان روزنامه نگار و نویسنده است و از هر جایگزین دیگری استفاده خواهیم کرد، زیرا ما به اصل آزادی و عدالت اجتماعی باور داریم و تلاش می‌کنیم همه، چه موافق و چه مخالف از آن مطلع شوند. پس این وظیفه ما است و از آن دست نخواهیم کشید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)