تمرکز جشنوارههای شیرینی سنتی قزوین بر روی باقلوا
جشنوارههای شیرینی سنتی در این استان باید روی برندسازی شیرینی باقلوا و فروش آن تمرکز کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، علیخانی، مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری قزوین در نشست
خوشههای شیرینی سنتی قزوین گفت: ویژگی خاص استان قزوین، تولید شیرینی باقلوا است که باید در جشنوارهها مورد توجه قرار گیرد.
علیخانی به نقش اشتغال زنان روستایی در تولید شیرینی سنتی هم اشاره کرد و گفت: برای حمایت از مشاغل روستایی میتوان از زنان فعال در این عرصه دعوت کرد تا هرکدام فراخور فرهنگ هر ناحیه از ظرفیتهای بازار و فروش شیرینی استفاده کنند.
کشاورز، جانشین مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین نیز گفت: متاسفانه در سالهای گذشته شیرینی سنتی قزوین مغفول مانده و درحال از بین رفتن است.
وی افزود: مطالعات امکان سنجی نشان داده که شیرینی سنتی قزوین بعد از کشمش تاکستان با کمترین هزینه میتواند ارزش افزوده فراوانی برای استان به همراه داشته باشد.
شفیع آبادی، معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هم به رتبه پنجم اشتغالزایی شیرینی سنتی در استان اشاره کرد و گفت: باید از این فرصت برای اشتغالزایی در استان بهره بیشتری برد.
جشنواره شیرینی سنتی و باقلوا ۱۵ تا ۱۹ بهمن در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی قزوین برگزار میشود.