نظارت دائمی بر شیر تولیدی استان یزد
مسئول آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان یزد: شیر خام تولیدی در استان یزد مورد نظارت دائمی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، ثوابی با بیان اینکه آزمایشات مختلف کیفی و تشخیصی در راستای ارتقاء کیفیت و سلامت شیرخام در استان یزد انجام خواهد شد، اظهار داشت: شیر خام به عنوان یکی از فراوردههای دامی مغذی و پرمصرف و در عین حال مستعد فساد پذیری و آلودگی است که مورد نظارت دائمی کارشناسان دامپزشکی استان یزد قرار دارد.

این مقام مسئول افزود: به منظور نظارت دقیق بر شیر خام تولیدی در استان، کارشناسان آزمایشگاه دامپزشکی بر روی نمونههای ارسال شده از سراسر استان ، که در شرایط کاملا استریل و استاندارد به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی فرستاده شده است آزمایشات مختلفی را به منظور سنجش بهداشت و کیفیت این فراوده خام دامی انجام میدهند.
وی با اشاره به انجام تعداد بیش از ۱۵۰۰ آزمایش بر روی نمونههای شیر ارسال شده به آزمایشگاه در سال جاری، افزود: این آزمایشات شیر را مورد بررسی و سنجش قرار میدهد تا شیر مصرفی شهروندان با انجام اینگونه کنترلها از سلامت لازم برخوردار باشد.
مسئول آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان یزد در پایان ضمن تاکید بر تداوم نظارتهای لازم بر مراکز عرضه فراوردههای لبنی از تمامی شهروندان خواست جهت سلامت خود از شیر و فراوردههای پاستوریزه استفاده نمایند و اگر چنانچه در مواردی شیر را به صورت غیرپاستوریزه تهیه نمودند حتما آنرا جوشانده تا آلودگی احتمالی شیر از بین رفته و با اطمینان بیشتری مصرف گردد.