• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۶۵۹۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷
بین الملل » مقاومت
در شهر حلب

ادامه پیشروی‌های ارتش سوریه

ارتش سوریه پس از آزاد کردن جاده بین المللی حلب - دمشق و پاکسازی آخرین مراکز تجمع تروریست ها، امنیت این جاده را به طور کامل تامین کرد.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیمااز حلب؛ ارتش سوریه پس از درگیری های شدید با تروریست های جبهه النصره، کنترل منطقه المنصوره واقع در غرب استان حلب را به دست گرفت.
همچنین یگان های ارتش سوریه پس از آزاد کردن مناطق اطراف جاده بین المللی حلب - دمشق و از بین بردن آخرین مراکز تجمع تروریست ها، امنیت این جاده را به طور کامل تامین کرد.
 
گشودن دو گذرگاه انسانی در استان های حلب و ادلب
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد ارتش سوریه گذرگاه هایی انسانی در مناطق میزناز و مجیرز در استان های حلب و ادلب خواهد گشود تا غیرنظامیان از مناطق تحت کنترل جبهه النصره خارج شوند.
 
 
گزارش اختصاصی خبرنگار اعزامی صداوسیما به حلب
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ورود ارتش سوریه به شهر حلب
به گزارش تلویزیون الاخباریه سوریه، یگان های ارتش سوریه پس از آزاد کردن مناطق اطراف جاده بین المللی حلب - دمشق و از بین بردن آخرین مراکز تجمع تروریست ها، امنیت این جاده را به طور کامل تأمین کردند.
تصاویری از حومه المهندسین اول و دوم، روستای کفرجوم، حدائق الاندلس، جمعیت المحامین، مطاحن خان طومان در جاده بین المللی حلب- دمشق در حومه غربی حلب پخش کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

احمد الصادق خبرنگار شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه گزارش داد: «ما اکنون در روستای کفرجوم هستیم که ارتش سوریه آن را از چنگال گروه های مسلح تروریستی درآورد. روستای کفرجوم نزدیک حومه المهندسین اول و دوم در مسیر جاده بین المللی حلب- دمشق واقع شده است. به گروه های تروریستی مسلح خسارت های مادی و تلفات بشری گسترده وارد شد و ارتش سوریه همچنان به سمت عمق سمت غربی شهر حلب فرار می کنند. یکی از نیروهای ارتش سوریه گفت «ما نیروهای ارتش سوریه همه تروریست ها را در خاک سوریه نابود خواهیم کرد.»
دیگری گفت: «ما مردم حلب در ارتش سوریه هستیم و سرتاسر خاک سوریه را از وجود تروریست ها پاکسازی خواهیم کرد.»
خبرنگار این شبکه گفت: ارتش سوریه هنگام پاکسازی روستای کفرجوم، جسد یکی از عناصر تروریستی جبهه النصره را شناسایی کرد که روی یونیفرم نظامی وی نوشته شده است: «اداره کل ایست و بازرسی.»
خبرنگار این شبکه در پایان گفت: ارتش سوریه به پیشروی به سمت غربی شهر حلب ادامه می دهد و گروه های تروریستی مسلح را از بین می برد.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ارتش سوریه جمعیت المهندسین ۲ ، اورم الصغری و پایگاه نظامی هنگ 46 را که گروه های تروریستی پیش از آغاز جنگ علیه سوریه بر آن مسلط شدند، آزاد کرد. ارتش سوریه در ادامه پیشروی خود در عمق حومه غربی حلب، گروه های تروریستی را در منطقه اورم الکبری هدف قرار دادند و در حال نزدیک شدن به محور الاتارب هستند.
ربیع دیبه خبرنگار این شبکه گزارش داد: «اکنون در منطقه جمعیت المهندسین ۲ هستیم که به طور کامل آزاد شد. در سمت چپ این منطقه، منطقه اورم الصغری دیده می شود که تحت کنترل ارتش سوریه است. همین طور که مسیر را به سمت چپ ادامه دهیم، به پایگاه نظامی ارتش سوریه به نام پایگاه هنگ ۴۶ می رسیم که گروه های تروریستی مسلح پیش از آغاز جنگ سوریه، وارد آن شدند. این پایگاه در جاده ای که از مرزهای ترکیه به منطقه اورم الصغری می رسد، وجود دارد. این جاده در منطقه اورم الصغری با جاده ای از حلب به یکدیگر می رسند.»
 
تسلط ارتش سوریه در حومه غربی حلب
ربیع دیبه خبرنگار این شبکه گزارش داد: «این تصاویر که مشاهده می کنید در ورودی جنوبی شهر حلب تهیه شده است. یگان های مهندسی ارتش سوریه تا این لحظه برای تأمین امنیت منطقه تلاش می کنند و شاهد پیشروی هستید. ما نخستین گروه رسانه ای هستیم که به همراه یگان های پیشرو ارتش سوریه وارد این شهر می شویم. این جاده به مدت هشت سال قطع شد و برای قطع کردن رگ حیاتی شهر صنعتی سوریه تلاش کردند. اکنون این جاده به طور کامل آزاد شد. برخی موانع خاکی در این مسیر وجود داشت که بلدوزرها و یگان های نظامی این موانع را از بین بردند تا زمینه برای ورود به این منطقه فراهم شود و پس از آن، این جاده به طور کامل پاکسازی خواهد شد. اکنون به شهر حلب رسیدیم. این تصاویر مربوط به ورودی های جنوبی شهر حلب است.  اکنون شاهد بودیم که شاهرگ اقتصادی که جنوب را به شمال متصل می کند، به طور کامل ایمن شده است و ما در منطقه الاسد شهر حلب حضور داریم.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
در همین حال خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین در سوریه خبر داد عملیات ارتش سوریه در جاده بین المللی دمشق-حلب، پس از تسلط بر شهر اورم الکبری و یکی از مهم‌ترین مراکز استقرار عناصر جبهه النصره در حومه جنوب غربی حلب، به سمت غرب ادامه دارد.
ارتش سوریه در این عملیات موفق شد مناطق ابوامشه و جمعیت رضوان را نیز آزاد کند
.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
انشالله همه تروریست ها و حامیان آنان نابود شوند و مردم مظلوم سوریه تز شر آنان خلاص گردند
فقط بمباران و حمله تا نابودی عردوغان تروریست و لشکریان آدمخوار و حشی او در سراسر اراضی اشغالی سوریه .‌
حلب؟!!؟؟ جنگ ادلب به کجا رسیده؟؟
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه مردمی در شهرستان برخوار
معدوم‌ سازی ۷۲۰ کیلوگرم سبزی خشک غیربهداشتی در نیشابور
دوره تخصصی توانمندسازی تیم‌های سحر چهارمحال و بختیاری به میزبانی بروجن
مازندران درگیر سامانه سرد و بارشی
تهدید به حملات جدید علیه لبنان
«سرزمین من» ، در جمع آثار راه‌یافته به جشنواره بین‌المللی میراث‌فرهنگی
برگزاری نشست اساتید و نخبگان تبلیغ در قم
صادرات پسته به اروپا بدون مشکل ادامه دارد
بهره برداری از چمن مصنوعی روستای جزه شهرستان کوهپایه
دستگیری فرد مسلحی که در اغتشاشات اخیر مردم را تهدید به کشتن می کرد
پیشرفت طرح ۵۵۰ هزار هکتاری
افتتاح واحد ۲۵ هزار تنی خوراک آبزیان در استان بوشهر
بررسی طرح «مسجد، پایگاه قرآن» برای تقویت برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان
تبدیل باورمندی احساسی به باورمندی عقلانی ،رسالت امروز است
اختتامیه شعر فجر برگزار شد
برگزاری جشن بزرگ اقتدار ورزش ایران در مجموعه ورزشی شهید شیرودی
«ققنوس» از رادیو فرهنگ و پخش زنده آرسنال و چلسی از شبکه سه
کلنگ‌زنی طرح تکمیل زنجیره شیلات کهگیلویه و بویراحمد
تسلیت دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پی درگذشت والد شهید نصرالله
افتتاح ۱۱۴ طرح عمرانی در شهرستان نور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
پیش بینی افزایش دما و ورود سامانه بارشی به خوزستان
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حذف ارز ترجیحی نیازمند اجرای تدریجی و حمایت هدفمند است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)