وزیر بهداشت :
تمام موارد مشکوک کرونا ، منفی بوده است
وزیر بهداشتاز تلاش نیروهای بهداشتی، درمانی و اورژانس تقدیر کرد و گفت : تمام موارد مشکوک کرونا ، منفی بوده است.

به گزارش
خبرگزاري صدا و سيما به نقل از روابط عمومي وزارت بهداشت ، دکتر نمکي در روز پایانی قرنطینه دانشجویان ایرانی بازگشته از ووهان؛ افزود : هیچ موردی از کرونا ویروس جدید در کشور نداشته ایم و تمام موارد مشکوک، منفی بوده است.
وزير بهداشت با بيان اينكه خوشبختانه مجموعه وزارت بهداشت در کنار سایر بخش ها از جمله وزارت امور خارجه توانست با مراقبت های بهداشتی بسیار خوب، از این دانشجویان پذیرایی کند ، گفت:از رسانه ها و صدا و سیما به دلیل اطلاع رسانی مناسب در مورد کرونا ویروس جدید و وضعیت دانشجویان ایرانی بازگشته از ووهان به کشور به مردم سپاسگزارم.
نمکي افزود: تمام آزمایش هایی که در طول دوران مراقبت از این دانشجویان انجام داده بودیم، منفی و نشان از عدم آلودگی آنها به ویروس کرونای جدید بود و با گواهی سلامت که امروز به آنها اهدا می کنیم، به کانون خانواده های خود بر می گردند.