• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۷۳۲۷
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳
بوشهر » اقتصادی

آغاز طرح نظارت بر بازار شب عید در استان بوشهر + فیلم

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: طرح نظارت بر بازار شب عید با هدف کنترل قیمت اقلام و کالا‌های مورد نیاز مردم در این استان آغاز شد.

آغاز طرح نظارت بر بازار شب عید در استان بوشهربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، سید حسین حسینی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح نظارت بر بازار شب عید تا ۱۵ فروردین ادامه دارد افزود: پایش مستمر بازار بیشتر با هدف کنترل قیمت کالا‌هایی همچون شیرینی، پوشاک، منسوجات، کیف و کفش و سایر اقلامی است که در این ایام تقاضای مردم برای آن‌ها بیشتر است.

وی افزود: همزمان با گشت‌‏های سازمان صنعت، معدن و تجارت گشت‌های مشترک بین دستگاهی نیز همزمان ادامه می‎یابد و سامانه ۱۲۴ نیز آماده دریافت گزارش‎های شهروندان درباره تخلفات در بازار است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اضافه کرد: در ایام نوروز علاوه بر  بازرسان طرح تشدید نظارت بر بازار، اصناف و بسیج اصناف تعدادی از ناظران افتخاری نیز در اجرای این طرح همکاری می‌کنند.

وی از تامین میوه شب عید مورد نیاز استان خبر داد و عنوان کرد: ۳۰۰ تن سیب به سردخانه مرکز استان بوشهر حمل شده، همچنین ۵۰۰ تن پرتقال از جیرفت به مقصد بوشهر بارگیری شده که در سردخانه‎ها ذخیره‌سازی و پس از اطلاع رسانی ستاد تنظیم بازار، توزیع آن‌ها آغاز می‌شود.

حسینی ادامه داد: پیش بینی‌های لازم برای تامین سایر اقلام مورد نیاز شهروندان در ایام نوروز از جمله برنج، شکر، گوشت مرغ و گوشت قرمز صورت گرفته و به اندازه کافی ذخیره‌سازی شده است.

وی از افزایش گشت‌های نظارت بر بازار با همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط خبر داد و خاطرنشان کرد: در ۱۱ ماه امسال شمار گشت‎های مشترک سه هزار و ۱۰۹ فقره بوده که منجر به تشکیل یک هزار و ۵۷۱ فقره پرونده برای متخلفان صنفی شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر تاکید کرد: اولویت نخست رسیدگی به شکایت‎های تلفنی شهروندان است که به صورت مستمر رسیدگی و اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی همچنین از تعطیلی نمایشگاه‌های بهاره امسال در استان بوشهر خبر داد و گفت: با وجود هماهنگی‌های لازم برای برگزاری نمایشگاه بهاره، به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی برای پیشگیری از شیوع و انتقال ویروس کرونا، برگزاری این نمایشگاه امسال متوقف شد، اما به اصناف اعلام شده از ظرفیت فروش فوق‌العاده و حراج استفاده کنند تا بخشی از نیاز‌های مردم از این محل تامین شود.

حسینی اضافه کرد: همچنین با هدف کاهش تجمع مردم در مراکز توزیع اقلام شب عید و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، تعداد مرکز‌های ارائه اقلام شب عید مانند سیب و پرتقال افزایش می‎یابد.

وی گفت: درباره وسایل بهداشتی مانند ماسک، ژل ضدعفونی و مایع شست و شوی دست که از طریق داروخانه‌ها عرضه می‌شد مقرر شد نظارت و بازدید لازم از مرکز‌های عرضه این کالا‌ها انجام شود تا شاهد محدودیتی در توزیع آن‌ها نباشیم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح نخستین مرکز رشد دانشگاه پیام نور در آران و بیدگل
تمرین تیم‌های تنیس روی میز پسران و دختران ایران
کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تریلی حامل باتری اسیدی، آزادراه کرج-قزوین را در هر دو جهت مسدود کرد
دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
افتتاح بزرگترین و نخستین درمانگاه تخصصی استان در بهمئی
تساوی فلسطین و لبنان در حضور کادر فنی تیم نوجوانان
حضور ورزشکاران ۴ کشور در مسابقات بین‌المللی تنیس آمل
بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه
خاکسپاری شهدای خوشنام در کهگیلویه و بویراحمد
اخذ مالیات از تراکنش کارتخوان‌ها شایعه است
اجتماع دانش‌آموزان سادات قم در شام غریبان حضرت زهرا (س)
برگزاری رویداد صدرا در مهدیشهر
مدارس و دانشگاه‌های استان البرز غیرحضوری شد
کهگیلویه وبویراحمد عزا و ماتم در سوگ شهادت دخت نبی مکرم اسلام
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
قهرمانان وطن در آغوش مردم سیستان وبلوچستان
قزوین غرق در ماتم صدیقه کبری (س)
شهر ایلام میزبان پیکر‌های مطهر شهدای گمنام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)