• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۳۴۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۳
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
تحولات افغانستان

دهها عضو داعش تسلیم نیروهای افغان شدند

چهل و شش نفر از اعضای گروه تروریستی داعش در استان کنر به دولت افغانستان تسلیم شدند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از کابل، چهل و شش نفر از اعضای داعش در استان کنر به دولت افغانستان تسلیم شدند.
وزارت کشور افغانستان امروز اعلام کرد چهل و شش نفر از اعضای داعش از جمله یک سرکرده این گروه با تحویل دادن سلاح‌های خود به دولت افغانستان تسلیم شدند. این افراد قبل از این در شهرستان‌های «نورگل، سوکی، وته پور و مانگوی» استان کنر دست به تحرکات تروریستی می‌زدند. این افراد در پی عملیات و اعمال فشار نظامیان افغان سلاح‌های خود را بر زمین گذاشتند و تسلیم شدند.
شمار افراد تسلیم شده داعش در یک هفته اخیر در افغانستان به دویست و هفتاد نفر رسیده است.
 
افزایش حملات طالبان در سه روز گذشته
شورای امنیت ملی افغانستان از ثبت هفتاد و شش حمله طالبان به نظامیان افغان در سه روز گذشته خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان گفت: طالبان در سه روز گذشته هفتاد وشش حمله را به نظامیان افغان در مناطق مختلف انجام داد و در درگیری‌های متقابل نظامیان افغان با طالبان، هشتاد و پنج عضو طالبان کشته شدند.
«زلمی خلیل زاد» نماینده آمریکا در امور افغانستان که در کابل به سر می‌برد، حملات طالبان را تهدیدی برای توافقنامه آمریکا و طالبان دانست و گفت افزایش خشونت‌ها در افغانستان برای توافقنامه صلح یک تهدید است و باید کاهش یابد.
خلیل زاد درباره آزادی زندانیان طالبان و دولت افغانستان گفت: آمریکا به تسهیل روند تبادل زندانیان طالبان و دولت افغانستان براساس توافقنامه متعهد است.
درپی امضای توافقنامه آمریکا با طالبان، میزان حملات طالبان بر مواضع نظامیان افغان به شدت افزایش یافته است، اما طالبان اعلام کرده است که به مواضع نظامیان آمریکایی حمله نخواهد کرد.
ازسوی دیگر نخستین بمباران مواضع طالبان از سوی نظامیان آمریکایی روز گذشته در استان هلمند صورت گرفت.

هلاکت چهار عضو طالبان در افغانستان
چهار عضو طالبان در حمله هوایی نظامیان افغان در استان بادغیس افغانستان کشته شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل، وزارت دفاع افغانستان امروز اعلام کرد: این حمله هوایی در شهرستان بالامرغاب استان بادغیس انجام شد و در ان چهار عضو قطعه سرخ طالبان (افراد ویژه طالبان) کشته و دو نفر دیگر نیز زخمی شدند.
 
شاه محمود قریشی:پاکستان ضامن توافق طالبان و امریکا نیست
وزیر امور خارجه پاکستان اعلام کرد: پاکستان هرگز تضمین کننده عملی شدن توافق نامه طالبان و آمریکا نیست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، «شاه محمود قریشی» در نشست توجیهی در مجلس سنای این کشور گفت: بسته شدن توافق نامه صلح در افغانستان پس از ۱۹ سال جنگ، اقدام ساده‌ای نبود و عملی شدن این توافق نامه نیز کار ساده‌ای برای طرفین نخواهد بود. همه می‌دانند که این یک مسیر دشوار با موانع بسیار زیاد است و طرفین با منافع خود در پی عملی کردن آن هستند. امضای این توافق نامه دیدگاه پاکستان را در زمینه این که افغانستان راه حل نظامی ندارد، و تنها مذاکره بهترین شیوه برای غلبه بر مشکلات است را به جهانیان ثابت کرد. این درحالیست که برخی از قدرت‌های جهانی با اعمال قدرت نیز شیوه نظامی را در افغانستان مورد آزمایش قرار دادند، اما امروز پس از گذشت دو دهه مجبور به امضای توافق نامه با طالبان شدند.
وی گفت: مشکلات زیادی در مسیر مذاکرات وجود داشت و قانع کردن طالبان برای مذاکرات یک اقدام بسیار سخت بود، اما پس از رایزنی طولانی توانستیم آنان را به پای میز مذاکره آوریم. ما خطوط قرمزی نیز در موضوع افغانستان داریم. اول اینکه ما هرگز نه خواهان عملیات مشترک در افغانستان بودیم و نه در آینده چنین خواسته‌ای را قبول خواهیم کرد. ثانیاً ما هرگز خواهان نقش امنیتی و نظامی هند در افغانستان نیستیم. امنیت و صلح افغانستان به ترویج صلح در منطقه کمک خواهد کرد.
وی افزود: بی شک در صورت بروز مشکلات امنیتی در افغانستان، بار دیگر شاهد موج تازه‌ای از مهاجران افغان به کشور‌های همسایه خواهیم بود، اما ما دیگر توان حضور افغان‌ها، با توجه به مشکلات اقتصادی این کشور را نداریم.
وی تاکید کرد: ما در طول چهار دهه گذشته میزبان میلیون‌ها نفر از مهاجران افغان بوده ایم و در این زمینه جامعه جهانی هرگز به تعهدات خود عمل نکرده است. نگرانی‌هایی در مورد عملکرد پاکستان در بین طرفین افغان وجود دارد که باید با رایزنی رفع گردد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پل کوی فرهنگ زنجان؛ حادثه‌خیز با ۹ کشته
بررسی تحولات بازار ارز در برنامه گفتگوی ویژه خبری
ورود ۳۳ میلیون مترمکعب آب به سد‌های آذربایجان‌غربی
بررسی طرح‌های آبزی‌پروری و توسعه شیلات در حاشیه رودخانه سد ارس
جشنواره طلوع گامی برای تقویت حضور اجتماعی هنرمندان دارای معلولیت
بارش برف و پدیده مه‌گرفتگی در محور‌های آذربایجان غربی
ارومیه با افزایش ۳ منطقه و ۱۴ ناحیه رسماً به جمع کلان‌شهر‌های کشور می‌پیوندد
آمادگی برای بارش برف؛ استقرار ماشین‌آلات در نقاط حساس شهر
برگزاری آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های سرمایه‌گذاری جایگاه‌های کوچک‌مقیاس در ارومیه
انتخابات، نماد مردم‌سالاری و وحدت ملی است
آغاز عملیات گمانه‌زنی در محوطه تاریخی گوی تپه ارومیه
تقدیر رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی از عملکرد مدیرکل راه و شهرسازی استان 
۲۲۵ پرونده در کارگروه زیربنایی آذربایجان غربی، گامی موثر در مسیر توسعه پایدار
تردد در محور پیرانشهر- نقده فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است
استان زنجان در جمع پنج استان برتر فرآوری محصولات کشاورزی
آغاز عملیات اجرایی راه دسترسی به دو روستای چگنی لرستان
۱۳۵ مسجد در استان زنجان ، آماده برگزاری اعتکاف
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ دی ۱۴۰۴
تخصیص ۱۰۰ میلیارد ریال برای بازسازی سقف بازار سرپوشیده سراب
اوقات شرعی اهواز، ۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
همه باید از ایران دفاع کنیم
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
ترنم باران در مناطق مختلف فارس
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
فردا ۳ ماهواره ایرانی به فضا پرتاب می‌شود
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۴ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۲ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)