• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۷۱۵۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۵
اقتصادی » مسکن
معاون وزیر راه اعلام کرد

ارائه تسهیلات به سازندگان در بافت‌های ناکارآمد شهری

به سازندگانی که در بافت‌های ناکارآمد شهری اقدام به ساخت و ساز کنند، تسهیلات پرداخت می‌شود.

ارائه تسهیلات به سازندگان در بافت‌های ناکارآمد شهریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از وزارت راه و شهرسازی، مهدی عبوری در دومین نشست راهبری و مدیریت تولید ۱۴۵ هزار واحد مسکن در بافت‌های ناکارآمد شهری (طرح اقدام ملی تولید مسکن) گفت: باید به این باور برسیم که می‌توانیم راهبری و مدیریت ساخت و تولید ۱۴۵ هزار واحد مسکونی را در بافت‌های ناکارآمد شهری برعهده بگیریم تا بتوانیم در آینده نزدیک به موفقیت برسیم.
وی با بیان این که از این میزان، ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی با پرداخت تسهیلات نوسازی به سازندگان و انبوه سازان در بافت‌های فرسوده انجام می‌شود، گفت: باید بستر و شرایط ارائه تسهیلات ساخت، صدور پروانه و هزینه‌های سازمان نظام مهندسی برای سازندگان و انبوه سازان در بافت‌های ناکارآمد شهری فراهم شود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بر ساخت مسکن توسط بخش خصوصی، سازندگان و انبوه سازان در بافت‌های ناکارآمد شهری تاکید و با بیان این که این امر باید به صورت جدی و مستمر پیگیری شود، عنوان کرد: شرکت بازآفرینی شهری ایران، ضمن فراهم کردن بستر ارائه ۱۰۰ هزار فقره تسهیلات نوسازی به متقاضیان، خود نیز تولید و ساخت۴۵ هزار واحد مسکن در بافت‌های ناکارآمد شهری را برعهده می‌گیرد.
وی، با بیان این که شرکت بازآفرینی شهری ایران، اراضی خود را در این رابطه به سازندگان و بخش خصوصی واگذار خواهد کرد، گفت: ساخت بخش‌هایی که سرمایه گذار و بخش خصوصی به آن ورود نکنند، به صورت امانی انجام می‌شود.
عبوری گفت: تولید و مدیریت ساخت این تعداد واحد در بافت‌های ناکارآمد شهری باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که در حوزه اجرا، دچار مشکل نشویم.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص واگذاری اراضی به سازندگان و بخش خصوصی در بافت‌های ناکارآمد شهری، اظهار داشت: برای جلب سرمایه گذار، رونق تولید مسکن و ایجاد اشتغال در جهت ساخت مسکن در حوزه بازآفرینی شهری، باید تلاشی مضاعف انجام شود.
وی با بیان این که تعدادی از بانوان شاغل در شرکت بازآفرینی شهری ایران، به عنوان راهبر، در این طرح مشارکت دارند، افزود: پروژه‌ها باید به صورت مستمر نظارت و پیگیری شوند وضعف در این بخش ها، باعث سنواتی شدن پروژه‌ها می‌شود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران خاطرنشان کرد: از ۴۵ هزار واحد مسکونی که شرکت بازافرینی شهری ایران، مکلف به راهبری و مدیریت تولید آن است، تاکنون برنامه ریزی برای ساخت۳۵ هزار واحد انجام شده و تولید این میزان مسکن برنامه ریزی شده در بافت‌های ناکارآمد شهری، نقطه قوت و امیدبخش است.
عبوری با اشاره به انتظار وزیر راه و شهرسازی، مبنی بر افزایش رقم تولید ۱۴۵ هزار واحد مسکن در بافت‌های ناکارآمد شهری، گفت: کارکنان شرکت، به ویژه تیم عملیاتی راهبری و مدیریت ساخت ۱۴۵ هزار واحد مسکن، این امر را باید جدی گیرند و با اتکال به خداوند و همکاری با یکدیگر کار‌ها را پیش ببرند.
در ادامه این نشست، مجید روستا، عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران، به تشریح ساختار سازمانی این پروژه بزرگ در قالب چهار حوزه اجرایی و عملیاتی، فنی و تخصصی، پشتیبانی و مهندسی سیستم و برنامه ریزی پرداخت و گفت: حوزه اجرایی و عملیاتی شامل، سطح بندی ۴۷ پروژه در قالب طرح‌های در حال اجرا شامل دو طرح در محله‌های منبع آب اهواز و کرگانه خرم آباد، ۱۷ طرح در مرحله برگزاری فراخوان انتخاب سرمایه گذار و دارای گزارش کارشناسی در ۹ استان، هفت طرح در حال مذاکره با سرمایه گذاران و ۲۱ طرح دیگر که در مراحل گوناگون قرار دارند، است.
وی همچنین، حوزه فنی و تخصصی را مشتمل بر معماری و طراحی ساختار و چهارچوب بانک اطلاعاتی داده‌های تخصصی، ورود داده‌ها و اطلاعات فنی و تخصصی و تدقیق اطلاعات فنی و تخصصی خواند و افزود: حوزه پشتیبانی، مدیریت منابع انسانی طرح، تأمین منابع مالی متناسب برای فرایند‌های پشتیبانی طرح و پیگیری و بررسی موارد و موضوعات حقوقی و قراردادی مرتبط با طرح را شامل می‌شود و حوزه مهندسی سیستم و برنامه ریزی نیز، شامل، طراحی و برنامه ریزی ساختار سازمانی پروژه و معماری و طراحی ساختار مدیریت یکپارچه کنترل پروژه در سطح شرکت است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماجراجویی نظامی در کارائیب، باتلاق سیاسی ترامپ
بازشدن پای رئیس جمهور صربستان به پرونده سافاری سارایوو
تداوم تخلفات در نبود نظارت
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
تاکید بر مشارکت حداکثری و برگزاری انتخاباتی امن در تهران
نائب قهرمانی عبدی در رقابت‌های کشتی همبستگی کشور‌های اسلامی
رای گیری در کنگره آمریکا برای انتشار پرونده آپستین
احداث ۱۵ مدرسه برای کاهش تراکم دانش آموزان در لرستان
اجرای بیش از ۳ هزار برنامه همزمان با هفته بسیج در آذربایجان‌شرقی 
تشکیل شورای پیشرفت در ۷۲ محله کرمان
فوتسال دانش‌آموزان جهان؛ برتری قاطع پسران ایران مقابل صربستان
استفاده دولت انگلیس از کودکان با عنوان اصلاحات در نظام پناهجویی
وزارت دفاع انگلیس در جستجوی محل‌های مناسب برای مهمات سازی
معرفی تیم‌های برتر رویداد «امید» رفسنجان
اجرای برج‌نگاره «قهرمان» بر بدنه برج آزادی
برگزاری سالگرد قتل عام وکووار در کرواسی
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ مردان بسکتبال سه‌نفره ایران نتیجه را واگذار کردند
حقوق مالکانه معادن نباید در هزینه‌های جاری دولت مصرف شود
بازگشت سهم ۱۵ درصدی استان کرمان از درآمد معادن؛ زمینه ساز توسعه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
سامانه‌ای برای بارگذاری اسناد قولنامه‌ای راه اندازی می‌شود
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
آیین تکریم و معارفه مدیرکل استاندارد استان همدان
اعتراف تاریخی ترامپ
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)