• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۵۶۷۱
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
فرمانده تیپ ۲۵ نیرو مخصوص نزاجا اعلام کرد

مردم با تقویت روحیه باعث دلگرمی ارتش می‌شوند

مردم همیشه با تقویت روحیه و ایجاد قوت قلب باعث دل‌گرمی عزیزان خود در ارتش می‌شوند چنانچه با گفتن ارتش قهرمان، خداقوت در این ایام ما را برای انجام کار مضاعف ترغیب می‌کنند.

مردم همیشه با تقویت روحیه و ایجاد قوت قلب باعث دل‌گرمی کارکنان ارتش می‌شوندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، سرتیپ دوم ستاد «امیرحسین شفیعی» اظهار داشت: یکی از طرح‌های یگان‌های نظامی، طرح پدافند بیولوژیک است که هدف از این طرح مصون ماندن روح و روان و سلامتی نیروی انسانی در مقابله با خطرات احتمالی شیمیایی، میکروبی و هسته‌ای است. این طرح از طریق ستاد کل نیرو‌های مسلح و نیرو‌های چهار‌گانه ارتش به زیر مجموعه‌ها ابلاغ شده و یگان‌ها این طرح‌ها را در زمان صلح، تمرین و در زمان تهدید عملیاتی می‌کنند.
فرمانده تیپ ۲۵ نیرو مخصوص و واکنش سریع نیروی زمینی ارتش گفت: اقدامات بهداشتی از روز ۱۰ اسفند ۹۸ برابر دستور فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب نزاجا با تشکیل قرارگاه جهادی پدافند زیستی بصورت گسترده و در تمام ابعاد در منطقه آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
وی افزود: اولین اقدام، ارائه آموزش‌ها و پروتکل‌های بهداشتی توسط پزشکان مجرب و تهیه بروشور آموزشی و توزیع آن مابین کارکنان پایور و وظیفه بود و از ابتدای شیوع ویروس کرونا ضدعفونی کردن اماکن و تجهیزات تیپ به‌صورت روزانه در سه مرحله انجام می‌شود و این یگان برای ضدعفونی کردن اماکن به هیچ سازمانی وابسته نبوده و همگی از تجهیزات درون سازمانی موجود استفاده می‌شود.
امیر سرتیپ دوم شفیعی با اشاره به اینکه کلیه کارکنان در بدو ورود توسط پزشکان مجرب و پس از آن توسط فرماندهان در داخل یگان مورد غربالگری قرار می‌شود، افزود: هر یک از کارکنان در صورت داشتن علائم مشکوک، به استراحتگاه و نقاهتخانه مستقر در دژبانی هدایت می‌شود که به دلیل آموزش صحیح و اجرای دقیق طرح‌ها تاکنون حتی یک مورد مشکوک و یا مبتلا به ویروس کرونا مشاهده نشده است.
فرمانده تیپ ۲۵ واکنش سریع نزاجا خاطرنشان کرد: پس از ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح و قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب نزاجا و آغاز طرح لبیک یا امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در ۲۵ اسفندماه ۹۸ با هماهنگی فرمانداری، شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی تبریز اماکن عمومی، محله‌ها، مترو و بازار که به عهده تیپ گذاشته شده بود، روزانه ضدعفونی می‌شوند.
همچنین در مبادی ورودی شهر خودرو‌ها ضدعفونی شده و محله سعید آباد تبریز نیز برنامه بعدی این یگان می‌باشد و از روز ۱۲ فروردین کنترل عبور و مرور و قرق ۸ منطقه شهرستان تبریز از جمله پارک ائل گولی، پارک یادگار امام، تفرجگاه عون بن علی و... که به عهده این تیپ گذاشته شده بود انجام شد و برای بیمارانی که امکان قرنطینه خانگی وجود ندارد با همکاری قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۱ حمزه آذربایجان و بیمارستان امام علی (ع) ارتش و تیپ ۲۵ نقاهتخانه ۲۰۰ تخت‌خوابی مجهز به ونتیلاتور با سالن مجزا برای بانوان و آقایان در ورزشگاه امام علی (ع) احداث شد.
وی در پایان از مردم شریف و شهیدپرور شهر تبریز تقدیر و تشکر نموده و اظهار داشت: مردم همیشه با تقویت روحیه و ایجاد قوت قلب باعث دل‌گرمی عزیزان خود در مجموعه ارتش می‌شوند چنانچه با گفتن شعار ارتش فدای ملت، ارتش قهرمان، خداقوت در این ایام ما را برای انجام کار مضاعف ترغیب می‌کنند و این یگان نیز با تمام تجهیزات و خودرو‌ها و نیروی انسانی در اختیار این مردم عزیز بوده و تا آخرین نفس و قطره خون در دفاع از این نظام و انقلاب و مردم جانفشانی خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)