به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان گفت ماهی تولیدی حدود ۵۰ تن بیشتر از پارسال است.
عبدالرسول دریایی افزود: حدود ۱۳۰ مزرعه پرورش ماهی گرمابی و خاویاری در هرمزگان فعال است.
وی گفت:با توجه به بارندگیهای خوب امسال در هرمزگان سدهای آبخیزداری و آب بندها محل مناسبی برای پرورش ماهیهای گرمابی و خاویاری هستند.
سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان گفت: در شهرستانهای حاجی آباد، رودان، میناب و بندرعباس این ماهیها پرورش داده میشود که تا کنون رشد خوبی داشته اند.
دریایی افزود: اوزون برون، فیل ماهی، سیبری و قره برون از گونههای ماهیهای خاویاری است که در استان پرورش داده میشود.
ماهی خاویاری پس از ۱۰ سال پرورش، خاویار و پس از دو تا سه سال گوشت تولید میکند
این ماهیهای خاویاری از استانهای شمالی کشور به هرمزگان انتقال داده شده اند.
وی گفت: ماهی کپور هم گونه ماهی گرمابی است که بیشتر به کشورهای عراق و امارات متحده عربی صادر میشود.
هرمزگان ظرفیت بسیار مناسبی در زمینه صنعت آبزی پروری ماهیان گرم آبی و ماهیان خاویاری دارد.
پارسال حدود ۶۰۰ تن ماهی گرمابی و خاویاری در هرمزگان تولید شد.