• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۸۴۱۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
بین الملل » غرب آسیا
پس از بازداشت خطیب مسجد الاقصی

بیانیه اسماعیل هنیه درباره قدس و مسجد الاقصی

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس): از همه فلسطینی‌ها می‌خواهیم، از هر راه و وسیله‌ای به دفاع از مسجد الاقصی بپردازند،

بیانیه اسماعیل هنیه درباره قدس و مسجد الاقصیبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای اقدامات اشغالگران صهیونیست در قدس اشغالی و مسجد الاقصی از جمله بازداشت شیخ عکرمه صبری خطیب مسجد الاقصی را محکوم کرد.
به گزارش پایگاه خبری حماس، اسماعیل هنیه دیروز (جمعه) در واکنش به اقدامات اشغالگران صهیونیست در قدس اشغالی و مسجد الاقصی بیانیه‌ای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: اقدامات نیرو‌های اشغالگر صهیونیست در قدس اشغالی و مسجد الاقصی را پیگیری می‌کنیم، همه این اقدامات با هدف تحکیم سلطه صهیونیست‌ها بر قدس اشغالی، یهودی کردن این شهر و تقسیم زمانی و مکانی مسجد الاقصی صورت می‌گیرد. این در شرایطی است که رژیم صهیونیستی در حال انجام اقداماتی علیه فلسطینی هاست که آخرین مورد آن، بازداشت و تبعید شیخ عکرمه صبری خطیب مسجد الاقصی و جلوگیری از ورود وی به مسجد به علت درخواست وی از فلسطینی‌ها برای دفاع از مسجد الاقصی است.
- ما تصمیم رژیم اشغالگر درباره تبعید شیخ عکرمه صبری از مسجد الاقصی را محکوم و آن را نقض آشکار حق عبادت و آزادی در دسترسی به مسجد الاقصی و بخشی از تلاش‌های رژیم اشغالگر صهیونیست در خالی کردن مسجد الاقصی از نمازگزاران می‌دانیم.
- به رژیم اشغالگر صهیونیست درباره تلاش برای اعمال طرح‌های خبیثانه با سوء استفاده از شرایط ایجاد شده به دلیل کرونا، هشدار می‌دهیم و می‌گوییم این گونه اقدامات، هرگز اجرا و بر ملت، مقدسات و اراضی فلسطین تحمیل نخواهد شد.
- از محافظان و نگهبانان مسجد الاقصی که در انجام وظایف دینی، ملی و انسانی خود در دفاع از مسجد الاقصی کوتاهی نکردند، تشکر می‌کنیم و از همه فلسطینی‌ها می‌خواهیم از هر راه و وسیله‌ای به دفاع از مسجد الاقصی خصوصا در مقابل خواسته‌های مکرر صهیونیست‌ها و افراط گرایان برای یورش به مسجد الاقصی بپردازند، ما هشدار می‌دهیم از هیچ گونه تلاش برای یورش به مسجد الاقصی یا تحمیل واقعیت‌ها بر آن، نخواهیم گذشت.
- از عبدالله دوم پادشاه اردن و رهبران و حاکمان کشور‌های عربی و اسلامی می‌خواهیم به مسئولیت و وظایف دینی و تاریخی خود در برابر آنچه در قدس و مسجد الاقصی صورت می‌گیرد، عمل کنند و برای متوقف کردن طرح‌ها صهیونیست‌ها اقدام کنند.
فوزی برهوم، سخنگوی حماس در واکنش به مخالفت صهیونیست‌ها با اقامه نماز در حرم ابراهیمی تاکید کرد، این اقدام شکل دیگری از تجاوز به حقوق ملت فلسطین در سایه سکوت مجامع بین المللی و تلاش‌های کشور‌های منطقه برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.
بیانیه فوزی برهوم در واکنش به مخالفت صهیونیست ها با اقامه نماز در حرم ابراهیمی
به گزارش پایگاه خبری جنبش حماس، فوزی برهوم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دیروز (جمعه) در بیانیه‌ای اعلام کرد، اقدام نظامیان رژیم صهیونیستی در جلوگیری از اقامه نماز در حرم ابراهیمی، شکل دیگری از تجاوز به حقوق ملت فلسطین و مقدسات آن‌ها در سایه سکوت بین المللی و تلاش‌های کشور‌های منطقه برای عادی سازی روابط با تل آویو است.
فوزی برهوم خاطر نشان کرد، چنین سیاست‌هایی علیه ملت، اراضی و مقدسات فلسطینی‌ها باعث توقف تلاش‌های ملت مبارز فلسطین در رسیدن به آزادی نخواهد شد و عقاید آن‌ها را در خصوص مقاومت و پایداری تغییر نخواهد داد.
در این بیانیه آمده است، مقاومت در برابر اشغالگران و دفاع از حقوق ملت فلسطین، یک اقدام مقدس و یک وظیفه جمعی است و نباید کسی از آن چشم پوشی کند. برای این کار باید فعالیت‌های مشترک مردمی و ملی فلسطینی‌ها در عرصه‌های مقاومت خصوصا در کرانه باختری رود اردن و بیت المقدس افزایش یابد تا باعث ایجاد قدرت بازدارندگی و پیروزی شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلاهبرداری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهانه یارانه معیشتی دولت
تشدید نظارت بر بازار مجازی طلا با تشکیل واحد ویژه کنترل
اجرای پویش «شهر آماده» در مدارس منطقه ۲ هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل
زنگ تاریخ - ۱۳ آبان
گسترش کشت طلای سرخ در بهشهر
تبلور مبارزه با جنایات مستکبران در روز ۱۳ آبان
پخش برنامه های «دو نقطه، مثبت آموزش و کشیک سلامت» از قاب سیما
نشست خبری تشکل‌های دانش آموزی به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی
حمایت از طراحان ایده در همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری فاوا
دعوت تشکل‌ها و نهاد‌های مهاباد برای حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبانماه
پخش زنده سه دیدار از لیگ نخبگان آسیا از شبکه ورزش
رفع کدورت میان ناظم و دانش‌آموز بوکانی
برنامه پیش فروش قطعی سکه با سررسید ۳۰ بهمن
بزرگ‌ترین رقابت تیمی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی
اژه‌ای : مقصران ماجرای بانک آینده باید پاسخ‌گو باشند
تشییع پیکر پدر شهید محرابی کالی در لفور
محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در ارومیه 
مازندران، آماده برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان
تکذیب ادعا‌ها درباره مرگ یک جوان در الیگودرز
توقیف ۷ تُن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
آخرین وضع مصدومان سپاهان
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)