• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۰۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹
بین الملل » آمریکا
در ادامه سرکوب جنبش ضد نژادپرستی

حضور پرشمار نیرو‌های امنیتی آمریکا در لس آنجلس

نیرو‌های نظامي آمریکا برای سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز معترضان به نژادپرستی در این کشور در خیابان‌های لس آنجلس مستقر شدند.

    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، در پی تداوم اعتراضات سراسری علیه نژادپرستی در آمریکا نیرو‌های نظامی در بسیاری از ایالت‌های آمریکا برای سرکوب معترضان، حضوری سنگین و پرتعداد داشته اند.
شبکه سی ان ان اعلام کرد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اخیرا تهدید کرده است اگر مقام‌های محلی در مناطق مختلف آمریکا اعتراض‌ها را سرکوب نکنند دستور سرکوب اعتراض‌ها را به نیرو‌های نظامی و انتظامی صادر خواهد کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
سرکوب معترضان با گاز اشک آور در خارج از کاخ سفید
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تصاویر شبکه سی ان ان از شلیک گاز اشک آور به معترضان همزمان با سخنرانی ترامپ
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
ادامه اعتراض ها در نیویورک با وجود اعلام حکومت نظامی
خبرنگار شبکه سی ان ان گزارش داد گروهی از ساکنان شهر نیویورک آمریکا بدون توجه به اعلام قانون منع رفت و آمد در این شهر به اعتراض های خود به مرگ جورج فلوید شهروند سیاهپوست و ضد نژادپرستی در آمریکا ادامه دادند.
"جِیسون کَرول" خبرنگار شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی از محله بروکلین شهر نیویورک گفت: در حالی که زمان بسیار اندکی و تنها چند دقیقه برای اعمال مقررات منع آمد و شد در این شهر باقی مانده است و انتظار می رود که همه ساکنان شهر نیویورک در این زمان در خانه های شان باشند اما حدود هزار نفر از ساکنان نیویورک با حرکت از محلات مختلف این شهر به سمت میدان بارکلی حرکت می کنند تا در آن جا به قتل جورج فلوید شهروند سیاهپوست آمریکایی توسط افسران سفیدپوست این کشور اعتراض کنند.
خبرنگار شبکه سی ان ان گفت: معترضان در شهر نیوریورک می گویند اعتراض های آن ها تاکنون مسالمت آمیز بوده و می خواهند همچنان این اعتراض ها مسالمت آمیز باقی بماند. معترضان در نیویورک همچنین می گویند به تصمیم مسئولان شهری مبنی بر اعمال مقررات منع آمد و شد اعتنایی نمی کنند و واکنش آنها در ادامه تظاهرات به واکنش نیروهای پلیس وابسته خواهد بود. معترضان در نیویورک می گویند حتی با وجود اعمال مقررات منع آمد و شد هم به اعتراض های شان ادامه خواهند داد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
رفتار خشونت آمیز پلیس آمریکا با خبرنگار استرالیایی مقابل کاخ سفید
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
استقرار ۱۲ هزار نیروی گارد ملی دیگر آمریکا برای مهار اعتراضات
وال استریت ژورنال: گارد ملی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد ۱۲ هزار نیروی گارد ملی ارتش و هوایی را برای واکنش به ناآرامی‌های مدنی در ۲۳ ایالت و واشنگتن مستقر کرده است. بدین ترتیب هم اکنون ۶۷ هزار نیروی گارد ملی آمریکا برای مقابله با اعتراضات و کووید ۱۹ در خیابان‌ها حضور دارند. این بیشترین تعداد نیروی گارد ملی است که تاکنون در آمریکا به حال فعال درآمده اند.
 
پرواز در ارتفاع پایین هلیکوپتر بالای سر معترضان در واشنگتن دی سی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
آدام شیف خواستار اصلاح نظام آمریکا شد
آدام شیف رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از سخنان شب گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور، خواستار اصلاح نظام آمریکا شد.
شیف افزود: دموکرات‌ها باید کاری را انجام دهند که ترامپ از عهده آن برنمی آید و آن، نزدیک کردن مردم و اصلاح نظام فعلی است.
 
شهردار نيويورک به اينکه دخترش در تظاهرات اعتراض آميز دستگير شده افتخار کرد
شهردار نیویورک به دخترش که پس از شرکت در تظاهرات اعتراض به تبعیض نژادی، رفتار‌های وحشیانه پلیس آمریکا و کشته شدن یک سیاه پوست به دست یک افسر پلیس بازداشت شده است، افتخار کرد.
روزنامه سعودی الشرق الاوسط چاپ لندن ضمن تلاش برای محدود جلوه دادن تظاهرات گسترده در آمریکا با انتشار این خبر نوشت بیل دی بلازیو پس از دستگیری دخترش به هنگام شرکت در اعتراضات علیه کشته شدن جورج فلوید شهروند سیاه پوست آمریکایی گفت به دخترش افتخار می‌کند.
بلازیو، گزارش‌هایی را که نشان می‌دهد کیارا بلازیو هنگام تظاهرات در نیویورک در اعتراض به کشته شدن فلوید بازداشت شده است تأیید کرد و گفت: «من به او افتخار می‌کنم، زیرا به این موضوع خیلی اهمیت می‌دهد و برای خارج شدن از خانه و انجام دادن کاری در قبال این موضوع آماده بود.»
بیش از ۳۰۰ نفر شنبه شب گذشته در شهر نیویورک بازداشت شده اند و شبکه تلویزیونی‌ای بی سی نیوز آمریکا نیز اعلام کرد کیارا دی بلازیو جزو معترضانی بود که با گشودن جاده مخالف بودند.
نیویورک تایمز نیز نوشت یکی از اتحادیه‌های پلیس در حسابش در توئیتر جزئیاتی از شخصیت دختر شهردار نیویورک فاش کرد، اما به سبب مغایرت با قواعد این پایگاه اینترنتی حذف شد.
 
تصاویر هوایی حضور گسترده مردم در اعتراضات شبانه
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازداشت ۴۰۰ نفر از معترضان در اعتراضات سه شنبه شب در لس آنجلس
رابرت کواسیک خبرنگار ان بی سی نیوز در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت حدود ۴۰۰ نفر امشب بازداشت شدند، اکثریت بازداشتی‌ها ناقضان حکومت نظامی و ۲۶ نفر نیز افرادی بودند که به غارت اموال مشغول بودند. به شش مغازه صدمه وارد شد. چهار افسر پلیس در لس آنجلس زخمی شدند. هیچ یک از معترضان آسیب ندیدند.
 
سندرز خطاب به ترامپ: شهروندان ما حق قانونی برای اعتراض دارند
سناتور برنی سندرز دموکرات در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت ترامپ خبیثانه به معترضان صلح جو حمله کرد. نه، آقای رئیس جمهور. اینجا دیکتاتوری نیست. اینجا ایالات متحده آمریکاست. شهروندان ما حق قانونی دارند تا به صورت صلح آمیز اعتراض کنند. این حق، اصلاحیه اول نام دارد.
حضور پرشمار نیرو‌های امنیتی آمریکا در لس آنجلس
 
 
 
تصاویری از انفجار و آتش سوزی مهیب چند خودرو در مینیا پولیس آمریکا 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)