• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۰۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳
قزوین » اجتماعی
قزوین:

خروج بی ضابطه دام از قزوین؛ ممنوع

خروج بدون مجوز دام و برخی اقلام استراتژیک کشاورزی از جمله گندم از استان قزوین ممنوع است و با متخلفان برخورد قاطع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، قاسمی، دادستان عمومی و انقلاب قزوین در اولین نشست شورای مسئولان خروج بی ضابطه دام از قزوین؛ ممنوعقضائی استان که در اداره کل تعزیرات حکومتی قزوین برگزار شد، گفت: فرهنگ و اقتصاد همواره مورد توجه و از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب بوده و هست و در پیام ایشان برای آغاز بکار مجلس یازدهم نیز به این دو مورد اشاره و تاکید شده است، اما آنچه که حائز اهمیت است، توجه و اهتمام تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌ها برای بهبود و ارتقا این دو مقوله است و باید به فراخور وظایف و تکالیف سازمانی، در این راستا حرکت شود و یقیناً تحقق آن، ما را به اهداف مورد نظر حاکمیت و اعتلای نظام سوق خواهد داد.

وی به اهمیت تکریم ارباب رجوع در دستگاه‌ها اشاره و افزود: امروزه بیشترین نارضایتی مردم در مراجعه به دستگاه‌ها، از حیث نحوه برخورد و رفتار با آن‌ها است، به همین خاطر کاهش نارضایتی‌ها و تکریم ارباب رجوع باید مورد توجه مدیران ارشد هر دستگاه قرار گیرد و شخصاً نسبت به اجرای دقیق آن در مجموعه تحت مدیریت، نظارت داشته باشد و این موضوع از برنامه‌های راهبردی ریاست محترم قوه قضائیه هم بشمار می‌رود.

دادستان قزوین بیان کرد: فساد ستیزی و مبارزه با فساد ابتداً باید از درون دستگاه‌ها آغاز شود و سپس در سطح جامعه اجرایی شود و اگر هرچقدر بتوانیم در کشف، شناسایی و برخورد با گلوگاه‌های فساد و تخلفات درون سازمانی در راستای پیشگیری از وقوع جرم، موفق عمل کنیم، قطعاً اعتماد عمومی نسبت به آن مجموعه بیشتر جلب خواهد شد.

این مقام قضائی استان گفت: اداره کل تعزیرات حکومتی استان در بحث پیشگیری از کرونا، کنترل و نظارت بر بازار، گشت‌های مشترک و برخورد با متخلفان، عملکرد خوب و قابل تقدیر دارد، اما ظرفیت‌ها و عده و عُده این سازمان محدود است، به همین خاطر دستگاه‌های مختلف بخصوص در حوزه اصناف باید اقدامات نظارتی خود را تشدید کنند و از آن غافل نشوند و قبل از وقوع جرم و تخلف ورود کرده و جلوگیری کنند.

قاسمی در ادامه راه اندازی قریب الوقوع اداره تعزیرات حکومتی در شهرستان البرز با توجه به تولیدی و صنعتی بودن این شهرستان را در راستای پیشگیری از وقوع جرم، کشف تخلف، تسریع در رسیدگی‌ها، نظارت‌های مستمر و دقیق، کاهش اطاله دادرسی و… ضروری دانست.

دادستان مرکز استان قزوین قاچاق را یکی از موانع مهم تحقق رونق و جهش تولید دانست و تاکید کرد: قاچاق و خروج بدون ضابطه دام و برخی اقلام کشاورزی از کشور، یکی از برنامه‌های دشمن برای ضربه زدن به اقتصاد داخلی و معیشت مردم، طی سال‌های گذشته بود و در مقاطعی با کمبود و یا افزایش قیمت بی رویه برخی کالا‌ها مواجه بودیم که بحمدالله با ورود به موقع دستگاه‌های نظارتی در تمامی استان‌ها، از این نقشه شوم دشمن نیز جلوگیری شد.

وی اظهار داشت: با توجه به تدابیر اندیشیده شده، خروج بدون مجوز دام از استان قزوین ممنوع است و افراد برای جابجایی دام می‌بایست با ارائه مستندات، مبدا و مقصد انتقال را مشخص و سپس اقدام به اخذ مجوز لازم از سوی دستگاه‌های متولی از جمله سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی نمایند و خروج بدون مجوز، از مصادیق قاچاق خواهد بود و این موضوع شامل کالا‌های استراتژیک کشاورزی از جمله گندم نیز می‌شود.

قاسمی اعلام کرد: در راستای پیشگیری از وقوع جرم و همچنین جلوگیری از خروج دام و برخی اقلام کشاورزی و با توجه به تمهیدات اندیشیده شده در استان، دادستانی، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی طرح‌ها و برنامه‌های متعددی را در دست اقدام دارند و دستگاه قضائی در صورت وقوع هرگونه جرم و تخلف در این حوزه، با متخلفان بدون اغماض و قاطعانه برخورد خواهد کرد و با کسانی که با اقدامات منفعت طلبانه، معیشت مردم را تحت الشعاع قرار می‌دهند، تعارف نخواهیم داشت.

دادستان قزوین با گلایه از وضعیت انبار‌های استان، گفت: متأسفانه وضعیت نظارت بر انبار‌های استان مطلوب نبوده و برخی انبار‌ها به صورت غیررسمی فعالیت دارند و به سامانه جامع انبار‌های کشور نیز متصل نیستند که همین موضوع امکان وقوع تخلف از جمله احتکار کالا و اقلام ضروری را افزایش می‌دهد که می‌بایست توسط دستگاه‌های مربوطه، کلیه انبار‌های استان شناسایی و در سامانه ثبت شود، تا نظارت دقیقی نسبت به فعالیت آن‌ها صورت گیرد و در صورت شناسایی انبار متخلف، دستگاه متولی به دلیل کوتاهی در اقدامات نظارتی خود، باید پاسخگو باشد.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطرنشان کرد: گزارشات و آمار‌هایی که مسئولان مربوطه از وضعیت بازار بخصوص قیمت کالا‌ها در نشست‌ها ارائه می‌دهند، نشان دهنده وضعیت مطلوب بازار است که با رصد میدانی قیمت‌ها در بازار، شاهد مغایرت آن با آمار‌های اعلامی از سوی مسئولان متولی هستیم و همین موضوع، عدم نظارت دقیق و مستمر و همچنین غفلت و کوتاهی دستگاه‌های متولی را نشان می‌دهد که اصلاً قابل اغماض نیست.

قاسمی در پایان تاکید کرد: در بحث کنترل بازار، اقدامات سلبی و برخوردی ضروری است و بازدارنده خواهد بود، اما تبیین اقدامات پیشگیرانه از سوی دستگاه‌های متولی از جمله سازمان صمت، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و اتحادیه‌ها مؤثرتر خواهد بود و این موضوع باید در دستور کار قرار گیرد و اقدامات پیشگیرانه خیلی کم هزینه‌تر و البته کارساز‌تر خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرسودگی و کمبود فضای فیزیکی؛ تراکم دانش‌آموزان خرمدره
انتشار فراخوان چهارمین کنگره بین‌المللی شعر پیامبر مهربانی
ثبت تردد بیش از سه میلیون و ۱۲۳ هزار خودرو در محور‌های ورودی و خروجی استان
گلزار شهدای کرمان؛ جلوه گاه وحدت، مقاومت وآزادگی
سی‌اُمین حمله ارتش آمریکا به قایق‌های غیر نظامی
کرمان آماده میزبانی سالگرد سردار سلیمانی؛ جزئیات تمهیدات شهرداری
خبر‌هایی از مصوبات شورای اداری مهدیشهر
قهرمانی کرمانشاه در بوکس بزرگسالان ایران
تبیین اهداف انقلاب اسلامی برای نسل جوان با خلاقیت‌های هنری
انهدام باند سارقان حرفه‌ای احشام در خدابنده
یک تساوی ویک باخت نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتسال
فراخوان جشنواره ایران دوستی و هویت ملی
یخبندان و کاهش محسوس دما در راه است
تیم آفاق، قهرمان مسابقات فوتسال خردسالان فیروزکوه
فروغ جاویدان یا عملیات تروریستی تاریک
تجلیل از قضات و اعضای شورا‌های حل اختلاف بم
رعایت اصل بی‌طرفی کامل در اجرای انتخابات
افتتاح ستاد جهادی درمان و مدیریت بحران شرکت ملی مس در گلزار شهدا
تاکید استاندار خوزستان بر آمادگی صددرصدی دستگاه‌ها برای مدیریت بارندگی‌ها
فعالیت۴۸۰ مزرعه پرورش ماهی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
ماهانه حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای تامین معیشت
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی در میادین تره‌بار آغاز شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)