• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۲۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
بین الملل » آمریکا
فعال اجتماعی آمریکایی

محله‌های سیاهان به خدمات پلیس نژادپرست آمریکا نیاز ندارند

یک فعال اجتماعی سیاهپوست آمریکایی: محله‌های سیاهپوست نشین، به خدمات پلیس نژادپرست آمریکا نیازی ندارند و می‌توانند به صورت محلی این کار را انجام دهند.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، تلویزیونی بی بی سی اعلام کرد هزاران تن در شهر‌های مختلف در سراسر آمریکا برای هشتمین شبِ متوالی به اعتراضات خیابانی در این کشور ادامه دادند و همراه با خانواده جورج فلوید، مرد سیاهپوست آمریکایی که به دست نیرو‌های پلیس سفیدپوست در مینیاپولیس کشته شد، خواستار اجرای عدالت شده اند. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کَندیس مونتگومری، مدیر اجرایی سازمان «بلگ ویژنز» (دیدگاه‌های سیاهان) که یک سازمان اجتماعی به رهبریت سیاهپوستان در شهر مینیاپولیس است درباره چگونگی دیدگاهش از  روند اعتراضات و اینکه معترضان با ادامه این تظاهرات خیابانی ممکن است به چه اهدافی دست پیدا کنند پاسخ داد: این اعتراضاتِ خیابانی روندی بسیار شگفت انگیز و عالی را طی می‌کنند. ما می‌بینیم که اعضای جامعهِ ما (سیاهپوستان) در طول روز از یکدیگر محافظت می‌کنند و این جامعه امنیت خود را نیز برقرار می‌کند. این کاملاً نشان می‌دهد که ما (در محله‌های سیاهپوست نشین آمریکا) در واقع اصلاً به حضور پلیس هیچ نیازی نداریم و می‌توانیم امنیت خود را حفظ کنیم. من واقعاً بر این باورم که کودکان و نوجوانانی که در حال رشد هستند و پس از ما در این جامعه حضور خواهند یافت، در جهانی بزرگ خواهند شد که دیگر نباید نگران خشونت یا تجربه کردن نژادپرستی پلیس، آنطور که ما هم اکنون شاهد آن هستیم، باشند.
مونتگومری در پاسخ به این سوال اگر در محله‌ها پلیس نداشته باشید، اوضاع چگونه خواهد بود؟ گفت:  «این سؤال بسیار خوبی است دیدگاه ما این است که ما باید روند هدر دادن منابع و امکانات مالی شهرمان را برای سر پا نگداشتن نهاد‌های پلیسی نژادپرست متوقف کنیم. ما باید منابع مالی خود را برای اجرای راه حل‌های مبتنی بر تأمین امنیت، بهداشت و سلامت جوامع، سرمایه گذاری کنیم. مثلاً در شهر مینیاپولیس که من در آن زندگی می‌کنم، دست کم ۱۹۲ میلیون دلار (در سال) برای اداره‌های مختلف پلیس در این شهر و تأمین بودجه‌های آن‌ها هزینه می‌شود. این در حالی است که برای احداث خانه‌های ارزان قیمت در این شهر که مردم فقیر بتوانند سقفی بالای سر خودشان داشته باشند، مسئولان مینیاپولیس فقط ۴۰ میلیون دلار هزینه می‌کنند. این یک مسئله مهم است، زیرا نخستین اقدامات مقام‌های این شهر باید سرمایه گذاریِ منابع مالی برای ترمیم زیرساخت‌ها و تأمین نیاز‌های مالی برای برآوردن مایحتاج جامعه است. ما می‌دانیم اینگونه اقداماتِ مناسب، در نهایت ما را به سوی برقراری امنیت در اجتماع رهنمون می‌شوند.»
وی درباره تأثیر اعتراضات بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و آوردن تعدادِ عظیمی از مردم  که برای ایجاد تغییراتی اساسی در آمریکا به آن‌ها نیاز دارید، به پای صندوق‌های رأی گفت: یقیناً امیدوارم که چنین شود و فکر می‌کنم آنچه واقعاً روشن است این است که نه تنها در سراسر این کشور، بلکه در سرتاسر جهان جوامع (مردم) دیگر از داشتن دولت‌هایی که نمی‌توانند به آن اعتماد داشته باشند، خسته شده اند. آن‌ها خواستار ایجاد تغییراتی اساسی هستند و دیگر نمی‌خواهند منتظر اجرای عدالت باشند، بلکه اجرای عدالت را به دستِ خود گرفته اند (و به خیابان‌ها آمده اند).

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)