• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۹۲۱۴
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سازمان قضایی نیرو‌های مسلح

رونمایی از سامانه نظارت بر بازدید از زندان‌های نظامی

­از سامانه نظارت بر بازدید از زندان‌های نظامی و کتابخانه و بایگانی الکترونیکی پیشگیری از قوع جرم سازمان قضایی نیرو‌های مسلح رونمایی شد.

به گزارش خبر گزاری صدا و سیما؛ در چهارمین روز از هفته قوه قضائیه، با حضور رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و جمعی از معاونان و مدیران کل این سازمان، سامانه نظارت بر بازدید از زندان‌های نظامی و کتابخانه و بایگانی الکترونیکی تخصصی پیشگیری از قوع جرم سازمان قضایی نیرو‌های مسلح به بهره برداری رسید.
در این مراسم، محمود صفری معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در خصوص کتابخانه و بایگانی الکترونیکی تخصصی پیشگیری از وقوع جرم گفت: کار‌های برجسته و بزرگی طی بیش از ۲۰ سال گذشته در حوزه پیشگیری از وقوع جرم نیرو‌های مسلح انجام شده که حفظ اسناد و مدارک آن خیلی مهم و حیاتی است.
وی گفت: با تلاش‌های به عمل آمده همه اسناد و مدارک و سوابق ارزشمند پیشگیری از وقوع جرم به صورت الکترونیکی درآمده و بخشی از تحقیقات و پژوهش‌ها به کتاب الکترونیکی تبدیل شده است.
معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح درباره سامانه نظارت بر بازدید از زندان‌ها گفت: با راه اندازی این سامانه، از این پس بازدید‌های مدیران و قضات از زندان‌ها و بند‌های نظامی دقیق و بروز ثبت و ضبط می‌شود.
مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم، عفو و سجل قضایی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح نیز در این مراسم، طراحی این سامانه‌ها را دو اقدام زیرساختی برشمرد و گفت: در سامانه نظارت بر بازدید از زندان‌ها، شناسنامه الکترونیکی زندان‌های نظامی سراسر کشور به همراه اطلاعات مربوط به بازدید‌های قضات و مقامات به صورت روزآمد ثبت و ضبط می‌شود.
حجت الاسلام دکتر صالحی افزود: در این سامانه برای هر یک از مقامات موظف مانند رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان، دادستان نظامی استان و قاضی ناظر زندان کاربرگ‌های مجزایی تهیه شده تا گزارش کاملی از بازدید و حتی ساعت ورود و خروج را ثبت کنند.
وی افزود: همچنین فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی فرهنگی، ورزشی، فوق برنامه و.. نیز بروز ثبت می‌شود و مجموع این گزارش ها، ملاک ارزیابی فعالیت روسای سازمان‌های قضایی، دادستان‌های نظامی و قضات ناظر زندان در حوزه زندان‌ها قرار می‌گیرد.
صالحی، اطلاع دقیق از آمار تعداد زندانیان به تفکیک محکومان و بازداشتی‌ها را از دیگر ویژگی‌های این سامانه برشمرد و گفت: ارتقاء نظارت و ارزیابی و شفافیت فعالیت‌ها در حوزه زندان و زندانیان و افزایش بازدید‌های منظم از زندان‌ها و بند‌های نظامی، از اهداف طراحی این سامانه است.
مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم، عفو و سجل قضایی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح درباره کتابخانه و بایگانی الکترونیکی تخصصی پیشگیری از وقوع جرم اظهار داشت: طبقه بندی یافته‌های مجامع و شورا‌های استانی، شناسنامه دار کردن تحقیقات و پژوهش‌های پیشگیری از وقوع جرم و تولید کتاب الکترونیکی از تحقیقات و پژوهش‌های پیشگیرانه سازمان قضایی نیرو‌های مسلح محتوای اصلی کتابخانه و بایگانی الکترونیکی را تشکیل می‌دهد.
صالحی گفت: در کتابخانه تخصصی پیشگیری از وقوع جرم که برای قضات و کارمندان سازمان قابل دسترسی است تاکنون ۱۶۰۳ کتاب تخصصی با استاندارد‌های کتابخانه ملی ایران ثبت شده و ۹۵ کار تحقیقی سازمان قضایی در حوزه پیشگیری شناسنامه دار شده است.
وی از تولید ۲۶ کتاب پژوهشی الکترونیکی در زمینه پیشگیری از وقوع جرم خبر داد و افزود: این کتاب‌ها در قالب نرم افزار کتاب ساز تولید و در اختیار نیرو‌های مسلح و محققان سازمان قضایی نیرو‌های مسلح قرار گرفته است.
این مقام قضایی همچنین از تلخیص، جمع بندی و تولید اسناد الکترونیکی درباره راهکار‌ها و علل پیشگیری از وقوع جرم خبر داد و افزود: ۲۵ هزار صفحه صورت جلسات مجامع استانی پیشگیری از وقوع جرم سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ تلخیص و جمع بندی شده و راهکار‌های پیشگیری از جرایم و علل وقوع آن‌ها بر اساس عوامل معیشتی، اقتصادی، درون سازمانی و برون سازمانی به سه روش پیشگیری فرهنگی- اجتماعی، وضعی – انتظامی و قضایی – کیفری در قالب اسناد الکترونیکی دسته بندی شده اند.
وی گفت: کتابخانه داخلی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح از طریق درگاه الکترونیکی آماده عضوگیری از کارکنان است.
در ادامه، کارت عضویت کتابخانه رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح صادر و به ایشان اعطاء شد.
حجت الاسلام والمسلمین بهرامی رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در این مراسم بر تولید کتاب‌های الکترونیکی از کتب و پژوهش‌های مختلف سازمان قضایی نیرو‌های مسلح تأکید کرد.
وی همچنین خواستار الزامی شدن بازدید نوبه‌ای فرماندهان و مسئولان نیرو‌های مسلح از زندان‌ها و بند‌های نظامی شد و آن را کارگشا دانست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آئین قدردانی از نام‌آوران فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان
چهار نماینده ایران رقبای خود را شناختند
بررسی مشکلات تعاونی های مسکن مردم قروه
تساوی ذوب آهن مقابل چادر ملوی اردکان
پیگیری حقوقی جنایات دشمن صهیونی وآمریکا در جنگ ۱۲ روزه
پیام تبریک وزیر ورزش به ثریا آقایی پس از عضویت در کمیسیون ورزشکاران کمیته بین‌المللی المپیک
مراسم تکریم مادران و همسران شهدا در خرمشهر
نشست فعالان سیاسی کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جمهور
واژگونی مرگبار خودرو در جاده سراوان-رشت
خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین به تساوی رضایت دادند
رونمایی از پلاک‌های هوشمند در چشمه‌شیرین شهرستان بدره
تجلیل از مادران و همسران شهدا در بندرعباس
انفجار در منزل مسکونی سبزوار با دو مصدوم
بازگشت کاروان دانش آموزان کیش از مناطق عملیاتی جنوب غرب
با دستور رئیس حوزه قضایی جازموریان، مطب متخلف پلمب شد
راه اندازی اولین پلتفرم همسان‌گزینی با الگوی روان‌شناختی
اجرای طرح سما کارت در سمنان
زن امروز جامعه ایران پویا و به دنبال کسب مدارج بالاست
موگرینی استعفا کرد
راه اندازی کارگاه تولید دوچرخه و کفش در زندان بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)