بر اثر شیوع ویروس کووید ۱۹
بیش از ۵۰۷ هزار فوتی در جهان
بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت، تاکنون بیش از ۱۰ میلیون نفر در جهان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد، بیش از ۵۰۷ هزار نفر جان باخته اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت؛ تاکنون ۱۰ میلیون و ۴۰۲ هزار و ۶۳۷ نفر در جهان به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده اند که از این تعداد، ۵۰۷ هزار و ۵۱۸ تن جان باخته اند و ۵ میلیون و ۶۴۸ هزار و ۷۲۸ نفر نيز بهبود یافته اند.
آخرین آمار مبتلایان؛ جان باختگان و بهبودیافتگان کرونایی در چند کشور جهان
بیش از ۵۰۷ هزار فوتی در جهان بیش از ۵۰۷ هزار فوتی در جهان بیش از ۵۰۷ هزار فوتی در جهان بیش از ۵۰۷ هزار فوتی در جهان بیش از ۵۰۷ هزار فوتی در جهان بیش از ۵۰۷ هزار فوتی در جهان بیش از ۵۰۷ هزار فوتی در جهان بیش از ۵۰۷ هزار فوتی در جهان
۱۹ مورد جدید از ابتلا به کرونا در چین
به گزارش خبرگزاری رویترز، چین ۱۹ مورد جدید از ابتلا به بیماری کرونا در روز دوشنبه را گزارش کرد. این در حالی است که روز یکشنبه موارد ابتلا به کرونا ۱۲ مورد بود. از موارد ابتلای جدید ۷ مورد در پکن رخ داده است. پایتخت چین روز یکشنبه نیز شاهد ۷ مورد جدید از ابتلا به کرونا بود.
سواحل کالیفرنیا به روی مردم بسته خواهد بود
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لس آنجلس، مقامات ایالت کالیفرنیاي آمريکا از تعطیلی پلاژها و سواحل اين ايالت در تعطیلات آخر هفته کنونی (شنبه و یکشنبه) خبر دادند. این تصمیم به منظور جلوگیری از افزایش دوباره شیوع بیماری کووید-۱۹ صورت اتخاذ شده است.
دستور فرماندار آریزونا برای تعطیلی همه مراکز تجمع عمومی در این ایالت
خبرگزاری رویترز گزارش داد: فرماندار ایالت آریزونای آمریکا برای کاهش سرعت گسترش ویروس کرونا دستور داد همه مراکز تجمعات عمومی شامل ورزشگاه ها، سینماها و باشگاههای شبانه در این ایالت تعطیل شود.
افزایش دوباره آمار مبتلایان کرونا در مصر
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از قاهره، وزارت بهداشت مصر از شناسایی ۱۵۶۶ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ خبر داد. در بیست و چهار ساعت گذشته ۸۳ نفر از مبتلایان کووید-۱۹ فوت کردند. بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت مصر، تعداد قطعی ابتلا به کووید-۱۹ تا بعد از ظهر دوشنبه به ۶۶ هزار و ۷۵۴ نفر رسید. تا کنون ۲۸۷۲ نفر فوت کردند و ۱۷ هزار و ۹۵۱ نفر نیز بهبود یافتند.
تعداد جانباختگان کرونا در ترکیه به بیش از ۵ هزار نفر رسید
وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد: با شناسایی ۱۳۷۴ بیمار جدید در ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان به کرونا به ۱۹۸۶۱۳ مورد رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، فخرالدین کوجا افزود: با جان باختن ۱۸ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته، تعداد جانباختگان به ۵۱۱۵ مورد افزایش یافت.
در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۱۴ بیمار کرونایی هم بهبود یافتند و بدین ترتیب شمار بهبود یافتگان تاکنون به ۱۷۱۸۰۸ مورد رسید.
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان
شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در جمهوری آذربایجان به نزدیک ۱۷ هزار نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از باکو به نقل از ستاد ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان، در ۲۴ ساعت گذشته ۵۴۴ بیمار قطعی آلوده به ویروس کرونا شناسایی شدند و با این تعداد مبتلای جدید مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور به ۱۶۹۶۸ نفر رسید.
براساس این گزارش با مرگ ۸ نفر دیگر بر اثر کرونا تعداد جان باختگان هم به ۲۰۶ نفر افزایش یافت.
با پیوستن ۳۴۳ بیمار دیگر به جمع بهبود یافتگان مجموع بهبود یافتهها ۹۳۶۹نفر شد.
هم اکنون ۷۳۹۳ مبتلا به کرونا در بیمارستانهای این کشور بستری و دوره درمان را سپری میکنند.
تاکنون ۴۷۵ هزار و ۵۲۵ تست کرونا در این کشور انجام گرفته است.
شمار کروناییهای انگلیس به ۳۱۲ هزار نفر نزدیک شد
وزارت بهداشت انگلیس اعلام کرد تاکنون ۹ میلیون و ۲۹۰ هزار و ۲۱۵ آزمایش ویروس کرونا در این کشور انجام شده که نتیجه آزمایش ۳۱۱ هزار و ۹۶۵ نفر مثبت بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بر اساس اطلاعیه وزارت بهداشت انگلیس شمار جان باختگان از همه گیری ویروس کرونا در این کشور نیز با احتساب ۲۵ نفری که طی ۲۴ ساعته گذشته جان باختند به ۴۳ هزار و ۵۷۵ نفر رسیده است.
شمار واقعی قربانیان ویروس کرونا در انگلیس، روشن نیست و آمار دولتی تا امروز نشانگر جان باختن کمتر از ۴۴ هزار نفر است، اما براساس گزارش مرکز ملی آمار این کشور، شمار واقعی قربانیان کرونا در این کشور دستکم ده هزار نفر بیشتر از آمار اعلامی دولت است.
روزنامه ایندیپندنت هفته پیش نوشت تاکنون بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ نفر در بریتانیا قربانی همه گیری کووید ۱۹ شده اند و روزنامه دیلی میرورهم نوشت: شمار واقعی قربانیان همه گیری کووید ۱۹ در انگلیس، براساس گواهی فوت، دستکم ۵۴ هزار مورد است.
تلفات کرونا در فرانسه ۳۵ نفر افزایش یافت
شمار تلفات کرونا در فرانسه با ۳۵ نفر افزایش به ۲۹ هزار و ۸۱۳ نفر رسید.
شمار مبتلایان به بیماری کرونا در فرانسه با ۱۳۲۴ مورد افزایش به ۱۶۴ هزار و ۲۶۰ نفر رسید
ملتهای فقیر قاره آمریکا وجود همه گیری ویروس کرونا را انکار میکنند
برآورد هزینهای که ویروس کرونا بر کشورهای دنیا تحمیل کرده است نشان میدهد در برزیل به تنهایی بیش از ۵۷ هزار نفر تاکنون جان خود را از دست داده اند و شمار قربانیان در دنیا نیز تا مرز ۵۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.
به گفتهی سازمان بهداشت جهانی همه گیری ویروس کرونا همچنان در مرحلهی گسترش شدید در قارهی آمریکا قرار دارد. هائیتی فقیرترین کشور منطقه به شمار میآید و سازمانهای امدادرسان بین المللی برای کمک به این کشور هم داستان شده اند. اما بسیاری از مردم هائیتی تنها هنگامی برای درمان بیماری اقدام میکنند که خیلی جدی بیمار شده باشند.
دکتر ارنو موندسیر از کارکنان سازمان پزشکان بدون مرز در هائیتی گفت: «مردم در اینجا وجود همه گیری را انکار میکنند. به چنین چیزی باور ندارند. آنانی که به ناچار، وجود بیماری را میپذیرند کسانی هستند که یکی از نزدیکان شان گرفتار شده است. مردم به طور منظم از ماسک استفاده نمیکنند. باید فاصله گذاری اجتماعی را بیشتر رعایت کنند.»
ویروس کرونا در جنوب آسیا نیز تلفات فراوانی بر جا گذاشته است. در کشور هند به تنهایی نیم میلیون نفر به ویروس مبتلا شده اند. اما برخلاف گسترش پرشتاب همه گیری، کسب و کارهای کوچک دارند فعالیت شان را از سر میگیرند.
این در حالی است که ظرفیت آزمایش بیماری کووید-۱۹ در کشورها به شکل قابل ملاحظهای متفاوت است. از این رو در کشوری همچون بنگلادش، بسیاری از موارد ابتلا به ویروس شناسایی نمیشود.
ایران از جمله کشورهای خاورمیانه (غرب آسیا) است که شدیدترین آسیب را از ناحیهی همه گیری ویروس کرونا متحمل شده است. این کشور پوشیدن ماسک صورت را در مکانهای سرپوشیده عمومی و گردهماییهای بزرگ اجباری کرده است.
در ایتالیا مراسم باشکوهی به یادبود قربانیان همه گیری ویروس کرونا برگزار شده است. اما هم اکنون نه درمانی برای ویروس کشف شده و نه واکسنی برای پیشگیری از گسترش آن وجود دارد. کارشناسان هشدار میدهند هنوز راهی بسیار دراز در پیش است.
در همین حال شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ که به علت همه گیری ویروس کرونا در دنیا گسترش پیدا کرده به مرز نیم میلیون نفر رسید. آمریکا و برزیل دو کشوری هستند که بیشترین تلفات را از همه گیری ویروس کرونا متحمل شده اند. بسیاری از دولتهای اروپایی بر این باورند که روند گسترش بیماری را به کنترل درآورده اند، اما هشدارهایی وجود دارد مبنی بر اینکه برداشتن زودهنگام محدودیتها سبب خواهد شد همه گیری بیش از پیش شدت بگیرد.
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: اوضاع بدتری از جهت شیوع کرونا در جهان در راه است
تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت اوضاع بدتری از جهت شیوع کرونا در جهان در راه است و ما با محیط و شرایط کنونی هراس از آن داریم که وضع بدتری رخ دهد.
سازمان جهانی بهداشت: هیچ تضمینی برای یافتن واکسن کرونا وجود ندارد
مایک رایان مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت گفت کار وسیعی برای ساخت واکسن ایمن و موثر کرونا صورت گرفته است، اما هیچ تضمینی برای یافتن واکسن کرونا وجود ندارد.
سازمان جهانی بهداشت: شیوع کرونا حتی به پایان خود نزدیک هم نشده است
تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت واقعیت سخت این است که شیوع کرونا حتی به پایان خود نزدیک هم نشده است.
کووید ۱۹ فاجعهای برای انگلیس
بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس در مصاحبه با روزنامه تایمز گفت همه گیری ویروس کرونا، فاجعه و کابوس انگلیس شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بوریس جانسون که کم مصاحبه میکند در مصاحبه با رادیو تایمز گفت اکنون بیش از ۸ میلیون نفر در انگلیس با کمک مالی دولت، شغل خود را حفظ کرده اند و تولید ناخالص ملی در این کشور، به شدت کاهش یافته است.
وی در ادامه گفت با این که این همه گیری کابوسی برای بریتانیاست، دولت در صدد است از آنچه که مردم "سیاستهای ریاضت اقتصادی" میخواند، دوری کند و به همین علت، در روزها و هفتههای آینده، دولت برنامههای خود را برای ساخت و ساز و سرمایه گذاری در آموزش و زیرساختها اعلام میکند.
نخست وزیر انگلیس با پذیرش مسوولیت کمبود وسایل حفاظتی همچون ماسک و دستکش برای کارکنان بهداشت و درمان گفت اکنون زمان مناسبی به منظور ارزیابی سیاستهای دولت در مدیریت همه گیری کووید ۱۹ نیست. وی در این گفتگو گفت مردم انگلیس، چاقتر از مردم اروپایند و باید به این موضوع توجه شود.
به گزارش وزارت بهداشت انگلیس، تا امروز مجموعا بیش از ۳۱۱ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور شناسایی شده است. شمار واقعی قربانیان ویروس کرونا در انگلیس، روشن نیست و آمار دولتی نشانگر جان باختن کمتر از ۴۴ هزار نفر است، اما براساس گزارش مرکز ملی آمار این کشور، شمار واقعی قربانیان کرونا در این کشور دستکم ده هزار نفر بیشتر از آمار اعلامی دولت است.
روزنامه ایندیپندنت هفته پیش نوشت تاکنون بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ نفر در بریتانیا قربانی همه گیری کووید ۱۹ شده اند و روزنامه دیلی میرورهم نوشت شمار واقعی قربانیان همه گیری کووید ۱۹ در انگلیس، براساس گواهی فوت، دستکم ۵۴ هزار مورد است.
بانک آلمانی دویچه (Deutsche Bank) پیش بینی کرده است در پی همه گیری ویروس کرونا، تولید ناخالص ملی انگلیس در سال جاری میلادی، ۱۳.۴ درصد کاهش یابد. به گزارش این بانک، انگلیس در "بهترین حالت" امسال با ۲۰۰ میلیارد پوند کسری بودجه و در "بدترین حالت" با ۵۱۶ میلیاد پوند کسری روبروست.
هشدار درباره کمبود شغل در انگلیس
یک اندیشکده انگلیسی هشدار داد به منظور پیشگیری از بیکاری انبوه در انگلیس، دولت این کشور باید " گستردهترین طرح تولید شغل در زمان صلح " را به اجرا در آورد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بنیاد اراده (Resolution Foundation) در گزارشی نوشت: دولت انگلیس در جریان همه گیری کووید ۱۹ ناچار است به منظور پیشگیری از بدترین بحران بیکاری در طول چند نسل در این کشور، دست به کار شود. این بنیاد از دولت خواسته است دستکم تا پایان سال آینده میلادی، به حمایت از مشاغل ادامه دهد و با پرداخت بخشی از دستمزد کارکنان، از بیکار شدن افراد شاغل پیشگیری کند.
به نوشته این اندیشکده انگلیسی، حمایت مالی دولت از افراد شاغل در انگلیس که با پرداخت ۸۰ درصد از دستمزد آنان آغاز شد، تاکنون بیش از ۹ میلیون نفر را در بر گرفته و بیش از ۲۲ میلیارد پوند هزینه در بر داشته است، اما این طرح باید به سمت تولید شغل هدایت شود و تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی ادامه یابد.
روزنامه گاردین نوشت: از روز چهارشنبه این هفته، ۱۱ تیر ماه، دولت از پذیرش درخواست کمک شاغلان جدید سر باز میزند و دیگر شاغلان جدید را نخواهد پذیرفت. از ماه اوت نیز شرکتها موظف خواهند شد بخشی از دستمزد ماهانه کارکنانشان را، حتی اگر به علت همه گیری ویروس کرونا تعطیل باشند، بپردازند. دولت انگلیس اعلام کرده است سهم خود را در پرداخت دستمزد ماهانه افراد شاغل، به تدریج کاهش خواهد داد و در پایان ماه نوامبر، ۱۱ آذر ماه، دیگر کمکی پرداخت نمیکند.
بانک آلمانی دویچه (Deutsche Bank) پیش بینی کرده است در پی همه گیری ویروس کرونا، تولید ناخالص ملی انگلیس در سال جاری میلادی، ۱۳.۴ درصد کاهش یابد. به گزارش این بانک، انگلیس در "بهترین حالت" امسال با ۲۰۰ میلیارد پوند کسری بودجه و در "بدترین حالت" با ۵۱۶ میلیاد پوند کسری روبروست.
وسایل حفاظت فردی یا "طلای جدید"
کمبود وسایل حفاظت فردی همچون دستکش و ماسک در جریان همه گیری کووید ۱۹، این وسایل را به "طلای جدید" در آمریکا مبدل کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، روزنامه گاردین با درج این مطلب افزود: در پی همه گیری ویروس کرونا، دولتها از مردم خواسته اند تا از وسایل حفاظت فردی همچون دستکش و ماسک استفاده کنند و به علت کمبود این وسایل در آمریکا، شماری از افراد شاغل ناچار شده اند از این وسایل چند روز متوالی استفاده کنند. به نوشته گاردین، به علت افزایش تقاضا، بهای وسایل حفاظت فردی، به ویژه در کشورهایی همچون آمریکا که شمار فراوانی از مردم به ویروس کرونا مبتلا شده اند، به شدت افزایش یافته است. گاردین نوشت اکنون سازمانهای خیریه آمریکایی که به نیازمندان، وسایل حفاظت فردی اهدا میکردند، به علت افزایش تقاضا، با دشواری روبرو شده اند.
به نوشته گاردین، به علت کمبود وسایل حفاظت فردی، شماری از بیمارستانها در آمریکا از کارکنان خواسته اند از وسایلی همچون روپوش و ماسک، بارها و روزها استفاده کنند که ممکن است به گسترش بیشتر ویروس کرونا در آن کشور منجر شود.
دولت فرانسه بودجه بیشتری برای کمک به بخشهای اقتصادی اختصاص میدهد
فرانسه برای حمایت از اقتصاد خود که از شیوع بیماری کرونا به شدت آسیب دیده است در نظر دارد سومین بودجه اختصاصی مبارزه با بحران را به تصویب برساند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، برای نجات صنعت گردشگری، صنعت خودروسازی و حتی هوانوردی که به شدت از شیوع بیماری کرونا آسیب دیده اند مجلس شورای ملی فرانسه امروز دوشنبه سومین بودجه اصلاح شده را به بررسی گذاشت. نمایندگان جناح چپ و بخشی از جناح اکثریت حاکم بر پارلمان فرانسه خواستار آن هستند که اجرای این بودجه منوط به رعایت شرایط زیست محیطی و اجتماعی باشد.
این طرح تاکنون بیش از ۲۰۰۰ بار اصلاح شده است و قرار است به مدت یک هفته نمایندگان نظرات خود را درباره آن اعلام کنند. نمایندگان در این رایزنیها بیشتر بر رکود تاریخی ۱۱ ٪ تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۰، کسری بودجه ۱۱.۴ ٪ و بدهی عمومی که رقم آن به ۱۲۰.۹ ٪ کل تولید ناخالص داخلی رسیده است متمرکز خواهند شد. برونو لومر، وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه، اعلام کرده است با این وضعی که در اقتصاد کشور به وجود آمده است انتظار میرود بیش از ۸۰۰۰۰۰ شغل را در ماههای آینده از بین برود.
این پیش بینیها بسیار نامشخص هستند. آنیئس پانیه روناشر Agnès Pannier-Runacher وزیر مشاور در امور اقتصادی و دارایی فرانسه پیش از این یعنی در ماه سپتامبر خواستار ارائه بودجه چهارم اصلاح شده برای ببهود اوضاع اقتصادی و مالی این کشور شده بود. بودجهای که در آن باید دولت به فکر ارائه مشوقهای مالی –اقتصادی بیشتری به شرکتها و بنگاههای تولیدی-خدماتی به منظور فراهم آوردن زمینه افزایش تولید ناخالص داخلی و رشد اقتصادی باشد.
بر اساس این بودجه سوم دولت فرانسه باید ۱۸ میلیارد یورو دیگر به بخش صنعت گردشگری اختصاص دهد که بیشتر از دیگر بخشها از شیوع بیماری کرونا آسیب دیده است. همچنین در قالب این بودجه باید ۱۵ میلیارد یورو نیز به بخش هوانوردی و شرکتهای هواپیمایی و هشت میلیارد یورو نیز برای کمک به شرکتهای خودروسازی اختصاص دهد.
برای بخشهای بسیار آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا، دولت حدود ۴۵ میلیارد یورو در نظر گرفته است. دولت فرانسه اعلام کرده است از ابتدای بحران کرونا با در نظر گرفتن وامها و یا ضمانت نامههای دولتی، در مجموع ۴۶۰ میلیارد یورو به بخشهای تولیدی و خدماتی خود کمک مالی کرده است.