• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۹۲۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۵
سیاسی » دولت
جلسه ویژه ساماندهی مسکن

اولویت دولت تحویل مسکن به افراد ثبت نام کننده در طرح مسکن یکم

­رئیس جمهور گفت: تامین مسکن به عنوان یکی از مهمترین متغیر‌های معیشت شهروندان که نقش تعیین کننده‌ای در اقتصاد خانوار دارد از دغدغه‌های اصلی دولت است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه در جلسه ویژه ساماندهی مسکن تامین مسکن نیازمندان واقعی که در طرح مسکن یکم ثبت نام کرده و پول واریز کرده اند را اولویت اول و اصلی دولت عنوان کرد و گفت: حدود ۳۳۰ هزار نفر در این طرح سرمایه گذاری کرده اند که همه تلاش ما این است تا پایان این دولت، آن‌ها صاحب مسکن مناسب شوند.
رئیس جمهور همچنین انتخاب مکان مناسب برای احداث شهرک‌های مسکونی جدید را مورد تاکید قرار داد و افزود: در انتخاب زمین و مکان برای ساخت مسکن و احداث شهرک‌های جدید باید با دقت عمل کنیم که امکانات و نیاز‌های واحد‌های مسکونی از جمله آب و برق و گاز و دیگر نیازمندی‌ها، قابل تامین و در دسترس باشد.
دکتر روحانی افزود: دولت با تعریف سه راهبرد اصلی درحوزه تامین مسکن که تولید و عرضه مسکن، ساماندهی بازار اجاره و کنترل سوداگری در بخش مسکن برای کاهش و مهار التهابات در این حوزه همه تلاش خود را بکار خواهد بست تا با بازدارندگی در این حوزه یک آرامش بخشی و تعادل ایجاد کند.
رئیس جمهور مسکن را درون زا‌ترین بخش اقتصاد ایران برشمرد و افزود: با نگاهی دقیق در این حوزه، ایران با برخورداری از نیروی انسانی کارآمد و مهندسان متبحر و امکانات قابل توجه در تامین مصالح و ابزار ساخت مسکن می‌تواند با برنامه ریزی دقیق، رونق در این بازار را ایجاد کرده و در عین حال یک اقدام راهبردی در حوزه اقتصاد انجام دهد.
دکتر روحانی با اشاره به اقدام ارزشمند وزارت کشاورزی در اختصاص یک میلیون هکتار از زمین‌های حریم شهر‌ها به ساخت مسکن با همکاری وزارت راه و شهرسازی، گفت: دولت در نظر دارد با توسعه حریم شهر‌ها و با تامین زمین و مشارکت جویی توسعه گران بخش خصوصی نسبت به تامین مسکن ارزان قیمت برای مردم اقدام کند.
رئیس جمهور افزود: از این نظر تکالیف و ماموریت‌هایی برای وزارت راه و شهرسازی تعیین شده تا با برنامه ریزی دقیق و جمع آوری اطلاعات روشن و متقن با مدیریت بازار مسکن که نقش مهمی در جذب سرمایه و هدایت نقدینگی دارد، ریشه‌های عرضه و تقاضا را شناسایی کرده و مانع از سوداگری و ایجاد بازار کاذب شود.
دکتر روحانی افزود: دولت مقرر کرده است که با تامین زمین و آزاد سازی زمین‌های مازاد دولتی و مشارکت توسعه گران و فعال کردن بخش خصوصی گام‌های مهمی در رونق و توسعه بازار مسکن برداشته و در این مسیر تعریض و توسعه حریم شهر‌ها برای شهرک سازی از جمله سیاست‌های اصلی در این حوزه است که با مطالعات انجام گرفته در شهر‌های بزرگ و متوسط طبق ضوابط تعریف شده در حوزه شهرسازی حریم شهر‌ها برای این موضوع توسعه یابد.
رئیس جمهور در عین حال از دستگاه‌های مرتبط با محوریت وزارت راه و شهرسازی خواست با مطالعه و طراحی یک برنامه مشخص برای توسعه گران فعال و برتر مسکن که دراین حوزه کارنامه موجه و حسن سابقه دارند، تسهیلات، امکانات و امتیاز ویژه در نظر بگیرند تا ضمن تشویق توسعه گران در جذب سایر فعالان اقتصادی جامعه نیز تاثیر گذار باشد.
دکتر روحانی در این جلسه پس از دریافت گزارش وزیر راه و شهرسازی درخصوص روند اجرای طرح اقدام ملی مسکن، از اقدامات و تلاش‌های انجام شده از سوی این وزارتخانه برای تامین مسکن مردم قدردانی کرد.
رئیس جمهور همچنین از اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با مدیریت مهندس تابش و تلاش همه کارکنان این بنیاد در انجام ماموریت‌های محوله در زمینه تامین مسکن محرومان و همچنین ساخت و بازسازی مسکن آسیب دیدگان از بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله در نقاط مختلف کشور طی سال‌های اخیر تشکر کرد.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه تامین مسکن محرومان کشور، گفت: در برنامه تامین مسکن افراد محروم در شهر‌ها و روستا‌های کشور ۶۵ هزار نفر شناسایی شده‌اند.
«علیرضا تابش» با بیان اینکه ۲۰ هزار واحد مسکونی تا امروز برای محرومان شناسایی شده تکمیل و تحویل شده است، گفت: مدت زمان تعیین شده برای ساخت این واحد‌های مسکونی یکسال است که در ۱۴ استان کشور از سال گذشته آغاز شده است.
تابش خاطرنشان کرد: به هر واحد مسکونی ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه ۴ درصدی تعلق می‌گیرد و مبلغ آورده هر فرد نیز ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان است که این مبلغ را نیز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تامین می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)