• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۷۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۶
تهران » اجتماعی
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام:

دو واکسن کرونا آماده مرحله آزمایش انسانی است

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: دو واکسن کرونایی که با پشتیبانی ستاد تهیه شده آماده مرحله آزمایش انسانی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران؛ محمد مخبر در حاشیه بهره برداری از فاز اول بزرگترین مجتمع صنعتی پرورش دام سبک کشور در بخش فشافویه شهرستان ری، اظهارداشت: در زمینه واکسن کرونا کارهای بسیار خوبی در ستاد از 5 مسیر دنبال می شود که در 2 مسیر آن آزمایش حیوانی واکسن تمام شده است و بر اساس شیوه نامه های وزارت بهداشت آماده ورود به مرحله آزمایش انسانی است.

                                                                 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی تصریح کرد: اساسا هیچ کاری در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بدون هماهنگی با بخش های مربوطه دولت اتفاق نمی افتد.
مخبر افزود: الان هر چه ماسک تولید می کنیم تحویل وزارت بهداشت می دهیم مگر آن که بخشی را خودشان برای تحویل تعیین کنند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: داروهایی نیز که در ستاد تولید می شود به سفارش وزارت بهداشت است و تحویل این وزارتخانه می شود.
مخبر تاکید کرد: همه این فعالیت ها با سفارش و نظر وزارت بهداشت است و ما هیچ دخالتی در توزیع یا قیمت گذاری نداریم.
وی همچنین درباره بهره برداری از فاز اول بزرگترین مجتمع صنعتی پرورش دام سبک کشور در فشافویه شهرستان ری، گفت: ما به دنبال اداره کردن دامداری های سبک یا سنگین نیستیم و این روش ما نیست.
مخبر افزود: ما امسال باید نزدیک به 60 هزار طرح کوچک خانگی و متوسط را در کشور راه اندازی کنیم که حدود 220 هزار اشتغال زایی می کند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: 80 درصد این طرح ها عمدتا طرح های کشاورزی و دامداری هستند و ما باید برای پشتیبانی از آنها کانون هایی ایجاد می کردیم.
مخبر افزود: در موضوع دام سنگین چند دامداری در سطح کشور راه اندازی کرده ایم که بزرگترین آنها حدود دو هفته پیش با 3 هزار راس دام و ظرفیت 10 هزار راس در زرندیه افتتاح شد.
وی اظهارداشت: در زمینه دام سبک هم امروز فاز اول بزرگترین مجتمع صنعتی پرورش دام سبک کشور در فشافویه شهرستان ری با تلاش جهادی همکاران ما ظرف حدود 7 ماه به بهره برداری رسید که ظرفیت پرورش 80 هزار دام سبک را دارد و 40 هزار راس آن مولد است.
مخبر اضافه کرد: فاز اول این طرح با ظرفیت 15 هزار راس دام سبک شروع شده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: اصل کار ما پشتیبانی از طرح های خرد خانگی است که در سراسر کشور توسط بنیاد برکت اجرا می شود.
مخبر همچنین با اشاره به آغازعملیات اجرایی‌ طرح ساخت کارخانه لبنی در فشافویه، افزود: ما در بعضی از اقلام به لحاظ امنیت غذایی در کشور دچار مشکل هستیم.
وی تصریح کرد: ما در کشور برای تهیه 80 درصد دانه های روغنی، 90 درصد کره و همچنین دانه های دامی وابسته هستیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: یکی از تصمیم هایی که گرفته شد این بود که با ساخت این کارخانه حداقل 24 درصد کره مورد نیاز کشور را در این منطقه با مشارکت بخش خصوصی تولید کنیم.
مخبر یادآور شد: این کارخانه ظرفیت تولید ۱۲ هزار تن کره و ۴۰ هزار تن شیر خشک در سال را خواهد داشت.
فاز نخست بزرگترین مجتمع صنعتی، پرورش و اصلاح نژاد ۸۰ هزار راسی دام سبک کشور در بخش فشافویه شهرستان ری گشایش یافت.
در فاز اول این مجتمع صنعتی که با 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری و ظرفیت ۱۵ هزار راس دام به بهره برداری رسیده است، پنج نژاد برتر دام سبک نگهداری می شود و سالانه در حدود ۲ هزار تن گوشت قرمز تولید خواهد شد.
با راه اندازی این طرح ۱۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی و برای 1100 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
همچنین امروز عملیات اجرایی‌ طرح ساخت کارخانه لبنی با ظرفیت تولید ۱۲ هزار تن کره و ۴۰ هزار تن شیر خشک درسال توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در بخش فشافویه شهرستان ری آغاز شد.
با راه‌اندازی این کارخانه که با سرمایه گذاری ۵۶۰ میلیارد تومانی و صرفه جویی سالانه ۶۰ میلیون دلار احداث می شود برای ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
حسن آباد فشافویه از توابع شهرستان ری است که در مسیر جاده قدیم تهران - قم قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)