• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۹۹۱۱
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۷
قم » اجتماعی
وزارت خارجه طرح دعوا کند؛

بررسی تعرض آمریکا به هواپیمای مسافری پرواز تهران_بیروت

رئيس کميسيون امنيت ملي مجلس تعرض آمریکایی‌ها به هواپیمای مسافربری ماهان را نوعی دزدی هوایی و اقدامی تجاوزکارانه دانست و از بررسي اين موضوع در کميسيون امنيت ملي در هفته آينده خبر داد.

بررسی تعرض امریکا به هواپیمای مسافری پرواز تهران-بیروتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده مدرم قم در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ما، به ماجراي هواپيماي ماهان در مسير بيروت اشاره کرد و آن را  نوعي سرقت، دزدي هوايي و اقدامي تجاوزکارانه برشمرد و بر ضرورت شکل گيري اجماع جهاني عليه آمريکا تاکيد کرد.

رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجی مجلس شورای اسلامی از بررسي اين موضوع در کميسيون امنيت ملي در هفته آينده با حضور مسئولان مربوطه خبر داد و گفت: وزارت خارجه بايد فعالانه نسبت به اين موضوع در مجامع بين المللي طرح دعوي کند.

حجت الاسلام ذوالنوري تصريح کرد: قوه قضاييه و سازمان هواپيمايي کشوري هم بايد از طريق دستگاههاي بين المللي و ايکائو اين موضوع را دنبال کند چرا که اگر چنين موضوعي عادي سازي شود هيچ تضميني براي مسافران در دنيا باقي نمي ماند.

رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرگزاري صدا و سيما به برخي مسائل مهم چند هفته گذشته اشاره کرد و با اشاره به ماجراي انفجار در سايت هسته اي نطنز هر گونه حمله موشکي، پهپادي و راکتي را به اين تاسيسات منتفي دانست.

حجت الاسلام ذوالنوري با اشاره به بازديد ميداني از سايت نطنز تصريح کرد: بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد که هيچ گونه حمله موشکي، پهپادي و امثال آن به اين تاسيسات صورت نگرفته است.

وي افزود: اين بررسي هاي حاکي از آن است که اين انفجار بيشتر توسط عناصر داخلي بوده است که فعلا از بيان جزييات آن معذوريم.

حجت الاسلام ذوالنوري ماجراي مرگ قاضي منصوري را در روماني مورد توجه قرار داد و گفت : اين موضوع در قوه قضائيه به طور موشکافانه در حال بررسي است و ما هم با آنها در تماس هستيم .

وي تاکيد کرد: با توجه به اينکه اين جنايت در خارج کشور اتفاق افتاده کار با کندي پيش مي رود که طبيعي است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 حجت الاسلام ذوالنوري همچنين قرار داد ايران و چين را مورد توجه قرار داد و گفت: تحليل هاي غلطي که باعث فريب و تشويش افکار عمومي کشور شد رنجش خاطر طرف چين را به دنبال داشت.

 وي بر شيطنت هاي انجام شده عليه اين قرار داد اشاره کرد و گفت: کساني که عليه اين قرار داد حرف زدند بايد بدانند که اسلافشان بحرين را به ديگران واگذار کردند.

 رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تصريح کرد: هيچ نقطه منفي در اين قرار داد وجود ندارد و منافع ملي ما را تامين مي کند.

حجت الاسلام ذوالنوري هر گونه واگذاري جزاير ايران و فروش ارزان نفت را به چين تکذيب کرد و گفت : اين قرار داد يکي از قويترين اقدامات ديپلماتيک جمهوري اسلامي ايران است.

وي تاکيد کرد: همگان بايد بدانند جمهوري اسلامي که 300 هزار شهيد تقديم انقلاب اسلامي کرده است با يک قرار داد ديپلماتيک، خاک کشور را واگذار نخواهد کرد.

حجت الاسلام ذوالنوري افزود: با همه مشکلاتي که در اثر شيطنت برخي عليه اين قرار داد ايجاد شد مصمم هستيم با عزم واحد آن را دنبال کنيم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه هفدهمین آزمون «ترنم وحی» در کاشمر برگزار می‌شود
مردودی در معاینه فنی مشکل آلایندگی هوا
یادواره شهدای نیروی انتظامی سلسله لرستان
پذیرایی از عزاداران فاطمی با غذای اصیل در آران و بیدگل
طرح جامع مرزهای کرمانشاه در مدت کوتاهی تدوین شود
برنامه های متنوع رادیو برای شنوندگان
برگزاری اردوی جهادی در روستای چاه زول سنگان خواف
برگزاری محفل شعر فاطمی در فردیس
نهاوند رتبه نخست کشت مارچوبه در استان همدان
توقیف وانت نیسان حامل آرد قاچاق در دشت آزادگان
برگزاری سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب در کیش
تجلیل از فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ
اعلام زمان مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد هادی مرزبان
دعوت مسئولان استان یزد برای حضورمردم در مراسم تشییع شهدای گمنام
آخرین اقدامات برای مهار آتش در جنگل الیت
افتتاح مرکز درمانی در شهربابک
برگزاری همایش جهاد تبیین در آباده
اشک و آغوش؛ استقبال مردم شهر‌های مختلف گلستان از شهدای گمنام
تصویب ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای توسعه ای شهرستان اشنویه
پایان بازی های همبستگی اسلامی با مقام سومی کاروان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)