• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۷۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۶
سیاسی » دولت
آقای روحانی:

انفصال از خدمت برای مسئولان متخلف

رئیس جمهور گفت: اگر کاری از طریق الکترونیکی امکان پذیر است و مسئول اداری به ارباب رجوع می‌گوید که باید مراجعه حضوری کند، اعمال انفصال از خدمت برای چنین مسئولی از یک ماه تا یکسال مطرح است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای روحانی در ادامه اظهاراتش در نشست این ستاد با اشاره به تاکید وزارت بهداشت بر اعمال قانون برای متخلفان از دستورالعمل‌های بهداشتی افزود: عمدتاً نیازی به استفاده از مجازات نبوده است، اما همواره افرادی هستند که نیاز است با تنبیه و مجازات آنان اجازه ندهیم، تخلفاتی روی دهد، چون برخی مراعات نمی‌کنند و دیگران را گرفتار می‌کنند.
رئیس جمهور اعمال قانون علیه این عده از افراد را بسیار مهم دانست و گفت: امروز مواردی از اعمال قانون برای مقابله با این افراد بررسی و مقرر شد که در جلسه بعدی در شنبه آینده آن را نهایی و ابلاغ کنیم.
آقای روحانی افزود: مصادیق مربوط به اعمال قانون به منظور جلوگیری از تخلفات برای ادارات، اصناف و جامعه در نظر گرفته می‌شود و برای عموم مردم در هر سه بخش اجرا و ابلاغ خواهد شد.
رئیس جمهور تغییر سبک زندگی را از موضوعات بسیار مهم دیگر دانست و تاکید کرد:​ باید بپذیریم که از پایان بهمن پارسال زنگی به صدا در آمد و به ما گفت که سبک زندگی اجتماعی شما باید تا اطلاع ثانوی تغییر کند؛ هر کسی صدای این زنگ را نشنید ضرر کرده است.
آقای روحانی گفت:​ نمی‌شود که مانند سابق رفت و آمد باشد و مهمانی برگزار کنیم چنان که در خبر‌ها شنیده اید که در برخی کشور‌های اروپایی اعلام شد که هر کسی مهمانی برگزار کند، مجازات بسیار سنگینی برای میزبان اعمال می‌شود.
رئیس جمهور افزود: مراسم عروسی، عزا و اجتماعات مانند سابق قابل برگزاری نیست و تردد‌های غیر ضروری را باید کاهش دهیم.
آقای روحانی گفت: همه می‌دانیم که تابستان است و بچه‌ها خسته شدند، خستگی آنان از دو منظر است یکی به علت تابستان و دیگری نرفتن به مدرسه، زیرا خود این موضوع هم خسته کننده است به هر حال بچه‌ها به مدرسه می‌رفتند، درس می‌خواندند و با همکلاسی هایشان بودند، اما با تعطیلی مدارس خستگی روحی برای آنان ایجاد شده است.
رئیس جمهور بار دیگر تاکید کرد: همه این‌ها قابل قبول است، اما باید بدانیم در شرایطی ویژه هستیم و اگر رفتن به سفری، ضرورت دارد باید آن را کوتاه کنیم و دستورالعمل‌ها در درون خودرو و جایی که پیاده می‌شویم رعایت شود.
آقای روحانی همچنین تدبیر جداگانه برای حفظ سلامت سالمندان و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، ضروری دانست.
رئیس جمهور گفت:​ همانطور که بیمار یابی مهم است و باید آن را پیگیری کنیم، حفظ سلامت سالمندان و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، جزو وظایف ماست که باید آن را بررسی و مراعات کنیم تا گرفتار نشوند، به ویژه زمانی که این افراد با یکدیگر در مراکزی مانند خانه سالمندان یا هر جای دیگر جمع هستند.
آقای روحانی افزود: البته این موضوع تا به حال خوب بوده، اما باید مراقبت‌های بیشتری کنیم تا بهبود یابد.
رئیس جمهور در بخش دیگری از اظهاراتش بر توسعه روز افزون نظام دیجیتال در کشور تاکید کرد.
آقای روحانی گفت: البته وضع ما خوب است، اما در مقایسه با شرایط همه گیری بیماری کرونا، مقداری کندیم.
رئیس جمهور افزود: باید برای انجام همه امور تا حد ممکن از نظام دیجیتال استفاده شود تا رفت و آمد‌ها و اجتماعات کاهش یابد و نیاز به حضور افراد در ادارات کاسته شود.
آقای روحانی خطاب به وزیر کشور تاکید کرد:​ این موضوع باید در مجازات‌ها بیاید که اگر کاری از طریق الکترونیکی امکان پذیر است و مسئول اداری به ارباب رجوع می‌گوید که باید مراجعه حضوری کند، اعمال انفصال برای چنین مسئولی خوب است و انفصال یک ماه تا یکسالی که مطرح است برای چنین فردی خوب است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیس جمهور گفت: فردی که می‌تواند خدمات الکترونیکی به مردم بدهد، اما آنان را از شهرستان به استان و از استان به تهران می‌کشاند باید مشمول چنین مجازاتی شود.
آقای روحانی افزود: من موارد مشخصی داشتم و به مسئولان تذکر دادم که برای یک کار خیلی ساده که می‌شد از طریق فضای مجازی کار انجام شود به مردم می‌گفتند باید با مراجعه حضوری تقاضا و امضا کنید و افرادی برای این کار چهار روز در سفر بودند و اتفاقاً مبتلا شدند.
رئیس جمهور بار دیگر تاکید کرد: از چنین مواردی دیگر نباید بگذریم از مسئول اداری که مردم را آزار و زجر می‌دهد و از دستور العمل‌ها تخلف می‌کند مستحق انفصال یک ماهه یا سه ماهه یا دیگر مجازات هاست.
آقای روحانی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به مسائل مرتبط با شرکت‌های دانش بنیان، گفت: این هفته جلسه ویژه‌ای با افراد فعال در تولید دارو و واکسن خواهیم داشت؛ دولت آماده هر گونه کمک بوده، چون این مسئله ضروری است چه یافتن دارو چه تولید واکسن، زیرا هر یک از این دو برای ما اولویت دارد و اشکالی هم ندارد که در این بخش کار موازی صورت گیرد تا سریعتر به نتیجه برسیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه هفدهمین آزمون «ترنم وحی» در کاشمر برگزار می‌شود
مردودی در معاینه فنی مشکل آلایندگی هوا
یادواره شهدای نیروی انتظامی سلسله لرستان
پذیرایی از عزاداران فاطمی با غذای اصیل در آران و بیدگل
طرح جامع مرزهای کرمانشاه در مدت کوتاهی تدوین شود
برنامه های متنوع رادیو برای شنوندگان
برگزاری اردوی جهادی در روستای چاه زول سنگان خواف
برگزاری محفل شعر فاطمی در فردیس
نهاوند رتبه نخست کشت مارچوبه در استان همدان
توقیف وانت نیسان حامل آرد قاچاق در دشت آزادگان
برگزاری سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب در کیش
تجلیل از فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ
اعلام زمان مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد هادی مرزبان
دعوت مسئولان استان یزد برای حضورمردم در مراسم تشییع شهدای گمنام
آخرین اقدامات برای مهار آتش در جنگل الیت
افتتاح مرکز درمانی در شهربابک
برگزاری همایش جهاد تبیین در آباده
اشک و آغوش؛ استقبال مردم شهر‌های مختلف گلستان از شهدای گمنام
تصویب ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای توسعه ای شهرستان اشنویه
پایان بازی های همبستگی اسلامی با مقام سومی کاروان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)