• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۵۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
سیاسی » مجلس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:

مجازات نهاد‌های ترک کننده وظایف را پیگیری می‌کنیم

رئیس کمیسیون اصل ۹۰، ترک فعل دستگاه‌ها از وظایفشان را مصداق فعل مجرمانه دانست و بر پیگیری برای مجازات مسئولان و دستگاه‌های ترک فعل کننده، تاکید کرد.

مجازات نهاد‌های ترک فعل کننده وظایف را پیگیری می‌کنیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر پس از نشست مشترک با رئیس مجلس در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درخصوص رویکرد جدید دستگاه قضایی برای برخورد با ترک فعل‌ها و اقدام کمیسیون اصل ۹۰ در این خصوص گفت: ما حتما این موضوع را به عنوان یک موضوع اساسی در دستور داریم، ما چند شب قبل جلسه‌ای را با رئیس قوه قضائیه داشتیم، در همان جا این موضوع را مطرح کردیم که همان طور که ما فعل مجرمانه داریم، ترک فعلی هم که منجر به انجام نشدن وظایف قانونی باشد، مجرمانه می‌دانیم.
وی افزود: ترک فعل مانند سوزن بانی است که وقتی باید سوزن را در جابجایی ریل انجام دهد، وظیفه اش را انجام ندهد، پس از وقوع حادثه نمی‌تواند مدعی شود که در بروز حادثه مقصر نیست و صرفا با این ادعا که کاری نکرده است، خود را مقصر نداند.
آقای پژمانفر گفت: ما این عمل را که همان ترک فعل است عمل مجرمانه می‌دانیم و بر اساس چنین رویکردی، بنده شخصا در حال پرونده‌هایی با موضوع ترک فعل‌ها هستم، مانند پرونده ترک فعل در اجرای قانون تسهیل ازدواج و پرونده ترک فعل در اجرای سیاست‌های جمعیتی.
وی تاکید کرد: در طرح‌ها و لوایحی نیز که در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد، تاکید کردیم که اگر مجری به وظایفش عمل نکند، ترک فعل‌ها نیز همانند اعمال مجرمانه، مشمول مجازات می‌شود.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ همچنین در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ما مبنی بر این که برای تسهیل دسترسی مردم به این کمیسیون به منظور استیفای حقوق شان چه اقدامی کردید؟ گفت: در جلسه با حضور معاونان امور مجلس نهاد‌های اجرایی و در نشست با رئیس مجلس تذکر دادیم که از این پس با هر دستگاهی یک بار بیشتر مکاتبه نخواهیم کرد و با توجه به این که پاسخ ندادن به مکاتبه جرم است، مجازات متخلفان را پیگیری می‌کنیم، قطع نظر از این که پاسخ موضوعی که مربوط به ماست چه باشد.
حجت الاسلام پژمانفر تاکید کرد: مردم قطعا این موضوع را شاهد خواهند بود که مجازات کسانی را که کوتاهی کنند بدون هیچ ملاحظه‌ای و با قطع نظر از این که خطا از جانب چه دستگاهی باشد، پیگیری می‌کنیم.
وی همچنین درباره وظایف کمیسیون اصل ۹۰ و رویکرد‌های جدید آن در مجلس یازدهم گفت: طبق قانون اساسی، این کمیسیون برای اصلاح طرز کار سه قوه شکل گرفته و، چون مجلس وظیفه تعیین مسیر ریل گذاری کشور و قانون گذاری را بر عهده دارد، باید با بررسی فرآیند‌ها و مسیر‌های طی شده، اشکالات پیش آمده را در قانون اصلاح کنیم.
حجت الاسلام پژمانفر آمار شکایات ارسالی به این کمیسیون را ماهانه به طور متوسط ۴۰۰ تا ۵۰۰ شکایت اعلام و اضافه کرد: سعی کردیم با بررسی شکایات، فساد مجری یا هر کارگزاری را به دستگاه قضایی و دستگاه‌های نظارتی ارجاع دهیم و مواردی مانند ضعف در قانون، آیین نامه‌ها یا رویه‌ها که سبب مفاسد شده است، کشف کنیم.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ همچنین گفت: در جلسات مثلثی با حضور کمیسیون اصل ۹۰، دیگر کمیسیون‌های تخصصی و مرکز پژوهش‌های مجلس، اصلاح آیین نامه ها، قوانین و حل و فصل مسائلی را که سبب بروز تخلفات می‌شود، بررسی کردیم، رویکرد ما این است که طرز کار‌های منجر به تخلف را شناسایی و در تعامل با دستگاه‌ها اصلاح کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
تعطیلی یک دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در رشت
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان؛ ۱۱ و ۱۲ آذر
ورزشی‌های دهم آذر ماه در استان سمنان
پایش مستمر کارخانه‌های آسفالت و واحد‌های شن وماسه سلماس 
رهاسازی پنج قطعه پرنده در طبیعت چایپاره 
آیا کم آبی با بارش‌های زمستانه جبران می‌شود؟
تیم ملی ایران راهی پرزیدنت کاپ شد
مهار آتش‌سوزی یک فروند شناور باربری در اسکله کیش
قدردانی از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)