• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۹۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
اجتماعی » جامعه و شهری
در شش شب عزاداری محرم

رعایت فاصله گذاری در ۹۰ درصد هیئت‌های مذهبی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران: بررسی‌ها نشان می‌دهد ۹۰ درصد هیئت‌ها فاصله گذاری را رعایت و ۸۷ درصد نیز در فضای روباز مراسم برگزار کردند.

رعایت فاصله گذاری در ۹۰ درصد هیئت‌های مذهبیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام علی اصغر سهرابی در نشست ستاد مقابله با کرونا استان تهران افزود: ۳ هزار و ۸۱۶ هیئت در استان تهران تعهدنامه‌های مربوط به رعایت شیوه نامه‌های ستاد کرونا را امضا و در این شش شب برگزاری مراسم محرم ۸۰ گروه بازرسی با همکاری بسیج طلاب، جامعه پزشکی و بسیج خواهران بر عملکرد هیئت‌های عزاداری نظارت کردند.
وی گفت: براساس گزارش‌های بازرسی، ۹۰ درصد هیئت‌ها فاصله گذاری را به خوبی رعایت کردند و ۱۰ درصد هم متوسط و ضعیف بودند و یا اصلاً رعایت نکردند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: ۸۷ درصد هیئت‌ها در فضا‌های روباز و ۱۳ درصد در فضا‌های مسقف برگزار شده و در مکان‌های مسقف هم موارد بهداشتی رعایت شده است.
حجت الاسلام سهرابی گفت: ۷۳ درصد هیئت‌ها در ورودی شان ضد عفونی انجام می‌شد، ۱۲ درصد تونل ضد عفونی کننده داشتند، ۹ درصد دستگاه اتوماتیک برای ضد عفونی نصب کردند و ۶ درصد هیئت‌ها هم برای ضد عفونی کردن اقدامی نکرده بودند.
وی افزود: ۸۶ درصد هیئت‌ها نیز از ورود افراد بدون ماسک ممانعت می‌کردند و در خصوص استفاده از تب سنج هم با وجود این که جزو الزامات نبوده است، اما ۳۹ درصد هیئت‌ها استفاده می‌شد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: به لحاظ اطلاع رسانی از شیوه نامه‌های بهداشتی در ایام عزاداری هم شاهد بودیم که ۷۵ درصد هیئت‌ها این اطلاع رسانی را به صورت شفاهی و نصب اطلاعیه‌هایی در مکان برگزاری مراسم انجام داده بودند.
حجت الاسلام سهرابی افزود: ۸۳ درصد هیئت‌ها ایستگاه‌های صلواتی و توزیع پذیرایی نداشتند و در بحث تهویه هیئت‌ها نیز بیش از ۹۰ درصد هیئت‌هایی که در فضا‌های بسته اقدام به برگزاری مراسم کرده بودند تهویه مناسب داشتند.
وی گفت: ۹۲ درصد از هیئت‌ها هم قبل و بعد از مراسم اقدام به ضد عفونی کردن محیط اجرای مراسم کرده بودند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: ۸۲ درصد هیئت‌ها نیز دستورالعمل‌ها در طبخ و تهیه غذای نذری را خوب رعایت کرده، ۵ درصد متوسط و ۱۳ درصد ضعیف بودند.
حجت الاسلام سهرابی گفت: در جمع بندی گزارش بازرسان از وضع کلی رعایت دستورالعمل‌ها ۶۱ درصد هیئت‌ها خوب و ۲۷ درصد متوسط بودند و ۱۲ درصد نیز تذکر گرفتند و البته همه این امتیازات با سخت گیری بوده است.
وی افزود: هر چه به روز‌های تاسوعا و عاشورا نزدیک می‌شویم الگو‌های رفتاری عزاداران تغییر می‌کند و مراسم عزاداری، اوج می‌گیرد و حتماً باید برای برگزاری اجتماعات برنامه ریزی کنیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران پیشنهاد داد: برای شهر تهران در روز عاشورا در محدوده‌ای بین میدان آزادی و انقلاب و حتی تا میدان امام حسین (ع) با اعلام مشخص، امکان حضور دسته‌های عزاداری فراهم شود به این ترتیب که دسته‌ها در خط بی آر تی حرکت کنند و مردمی که برای مشاهده عزاداری حضور پیدا می‌کنند در پیاده رو‌ها و اطراف با رعایت فاصله گذاری اجتماعی باشد.
حجت الاسلام سهرابی گفت: شهرداری تهران برای تحقق این پیشنهاد اعلام آمادگی کرده است و اگر ستاد ملی کرونا موافق باشد از عصر امروز می‌توانیم برنامه ریزی‌ها را آغاز کنیم.
وی افزود: ظاهراً آقای حریرچی معاون کل وزیر بهداشت اجازه داده است که اجتماعات محوری در هر شهری در روز تاسوعا و عاشورا مجاز شمرده شود.
در ادامه این نشست رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران درباره این پیشنهاد گفت: براساس شیوه نامه‌های ستاد ملی کرونا حرکت دسته‌های عزاداری ممنوع اعلام شده، اما ظاهراً به استان‌ها اجازه برگزاری حرکت جمعی داده شده است.
دکتر علیرضا زالی افزود: این پیشنهاد را می‌توانیم ما به آقای ذوالفقاری رئیس کمیته انتظامی ستاد ملی کرونا ارائه کنیم تا وی با ستاد ملی کرونا در این باره نامه نگاری کند.
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ هم گفت: تصور نکنیم که هیئت‌ها در روز تاسوعا و عاشورا بیرون نمی‌آیند و قطعاً باید در این خصوص تدابیری بیندیشیم.
سردار رحیمی افزود: پیشنهاد حجت الاسلام سهرابی پیشنهاد خوبی است و ما می‌توانیم شور حسینی را به رخ مردم دنیا بکشانیم و اگر با این پیشنهاد موافقت شود مکان برگزاری آن در خیابان آزادی و انقلاب هم پیشنهاد خوبی است چرا که ما در این محدوده مسیر جایگزین هم داریم و امکان برنامه ریزی وجود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)