• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۶۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷
اردبیل » اقتصادی
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه:

ایران با جمهوری آذربایجان رابطه رو به رشد دارد

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: رابطه ایران با جمهوری آذربایجان به عنوان یک کشور همسایه همیشه خوب و رو به رشد بوده است.

ایران با جمهوری اذربایجان رابطه رو به رشد داردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل، غلامرضا انصاری در سفر به استان اردبیل و بازدید از پروژه های مرزی اظهار کرد: اردبیل در خط مقدم رابطه ایران با جمهوری آذربایجان قرار گرفته و بیشترین مرز مشترک ایران و آذربایجان در شمال استان اردبیل واقع شده است.

وی با بیان اینکه گمرک بیله سوار در توسعه تجاری ایران و آذربایجان نقش مهمی دارد گفت: با توسعه تجاری و مراودات اقتصادی می توان به ارتباط بیشتر با کشور آذربایجان کمک کرد و توسعه پروژه های مشترک در مرز مشترک می تواند برقراری سایر ارتباطات بین المللی را نیز افزایش دهد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه امورات مشترک با جمهوری آذربایجان در بخش های مختلف وجود دارد افزود: کارهای مشترک در حوزه های سرمایه گذاری و حوزه های امورات مرزی با کشور آذربایجان بسیاری وجود دارد و با مشورت استاندار اردبیل جهت تسریع و توسعه پروژه هایی که به توسعه روابط کمک کند همکاری می کنیم.

انصاری افزود: تمام اقدامات پایانه بارانداز ریلی در مرز مشترک ایران و آذربایجان باید بر اساس توافق طرفین باشد و کارهای اولیه و اقدامات اصولی آنچه که مربوط به ایران در منطقه پارس آباد است با هماهنگی استانداری اردبیل و همکاری سایر سازمان ها و دستگاه های ذیربط، هرچه سریعتر به پایان می رسد.

وی با بیان اینکه این پروژه مشترک هر چه زودتر انجام گیرد به نفع منطقه است گفت: گرچه فرایند اینگونه پروژه ها طولانی بوده و پیچیدگی های خاصی دارد اما ما تلاش می کنیم حداقل عملیات اجرایی این پروژه در سال ۹۹ آغاز شود.

  • معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: ظرفیت های استان اردبیل در حوزه کشاورزی و دامداری بسیار گسترده است و پارس آباد مغان به عنوان قطب کشاورزی و دامداری که در منطقه مرزی قرار دارد که می توان از ظرفیت جغرافیایی منطقه برای توسعه این حوزه و بازار فروش نهایت بهره برداری را برد.

انصاری افزود: امیدواریم با حضور گسترده بخش خصوصی در راه اندازی و ایجاد بار انداز ریلی و شهرک صنعتی مشترک به نتیجه خوبی دست یابیم و لازمه آن مشورت و رایزنی با مقامات اذربایجان است تا محصولات خود را از طریق خط ریلی کشور همسایه به بازار آذربایجان و بازار روسیه انتقال دهیم.

وی تاکید کرد: به موازات اینکه کارهای خود را در داخل کشور سریعتر آغاز و انجام دهیم باید با مشورت و تبادل نظر مقامات آن کشور نیز اقدامات خود را تسریع و تسهیل کنیم.

غلامرضا انصاری با اشاره به اینکه همیشه ارتباط ما با جمهوری آذربایجان رو به رشد بوده، گفت: در زمان شیوع کرونا تجارت کشورها با مشکلات رو به رو بوده است ولی تجارت کشور ما با کشور آذربایجان انجام شده و ارتباط ما رو به رشد و در حال توسعه است.

 

بیشتر بخوانید:

صادرات محصولات کشاورزی با ایجاد بار انداز ریلی
استاندار اردبیل گفت: ایجاد بار انداز ریلی در منطقه تازه کند پارس آباد مسیر را برای صادرات محصولات کشاورزی به کشور‌های همسایه و روسیه باز می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)