به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ دونالد ترامپ در تجمع انتخاباتی در ایالت اوهایو بار دیگر به جوبایدن رقیب انتخاباتی خود حمله کرد و وی را خیانتکار توصیف کرد.
رئیس جمهوری آمریکا گفت: به عبارت ساده، اگر بایدن پیروز شود، چین پیروز میشود. اگر ما پیروز شویم، اوهایو، و مهمتر از همه، آمریکا پیروز میشود. چون در نهایت شما رئیس جمهوری خواهید داشت که آمریکا را در اولویت قرار میدهد. من آمریکا را در اولویت قرار میدهم.
آخرین نظرسنجی های انتخاباتی در آمریکا
۴۲ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰، نتایج نظرسنجیها نشان میدهد که تا امروز سه شنبه ۲۲ سپتامبر، "جو بایدن" نامزد حزب دموکرات پیروز انتخابات رئیس جمهوری آمریکا، ۶ ممیز و پنج دهم درصد از دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
بر اساس گزارش موسسه نظرسنجی ریل کلیر پولیتیکس (RealClearPolitics) که روزانه آمار کلیه نظرسنجیهای صورت گرفته رسانههای آمریکا درباره انتخابات این کشور و میانگین آنها را ارائه میکند گزارش داد بایدن با ۴۹.۵ درصد امتیاز از ترامپ با ۴۳ درصد پیش است.
رسانههای معتبر آمریکا هم در نظرسنجیهای جداگانه از پیشتازی جوبایدن نسبت به دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰ خبر میدهند.
بر اساس نظرسنجیهای شبکه خبری ان بی سی (NBC) بایدن ۵۱ رصد و ترامپ ۴۳ درصد، موسسه اکونومیست (The Economist) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۲ درصد، موسسه محافظه کار راسموسن (Rasmussen Reports) بایدن ۴۶ درصد و ترامپ ۴۷ درصد، پایگاه خبری هیل (The Hill) بایدن ۴۷ درصد و ترامپ ۳۹ درصد، شبکه خبری فاکس نیوز (Fox News) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۶ درصد، موسسه منموته (Monmouth) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۴ درصد، و شبکه خبری سی ان بی سی (CNBC) بایدن ۴۹ رصد و ترامپ ۴۳ درصد، را نشان میدهد.
نتایج نظرسنجیها در آمریکا در حالی گویای برتری نسبی جو بایدن است که دونالد ترامپ بارها تاکید کرده که اعتقادی به نتایج این نظرسنجیها ندارد. او حتی این را هم گفته که آمار نظرسنجیها «جعلی» است. به اعتقاد ترامپ جمهوریخواهان در نظرسنجیها شرکت نمیکنند.
علیرغم این موضوع، کاهش محبوبیت ترامپ حداقل در نظرسنجیها را باید در پی بیتفاوتی ترامپ به شیوع ویروس کرونا، ضربه مهلک اقتصادی این ویروس و اعتراضات به خشونت پلیس در این کشور باید جستجو کرد.
سایه بحران کرونا بر انتخابات آمریکا
در حالی که ۴۲ روز به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا مانده، بروز بحران کرونا، محاسبات تیم انتخاباتی دونالد ترامپ را برهم زده است. براساس تارنمای خبری «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) بیماری کرونا تاکنون منجر به مرگ بیش از ۲۰۴هزار نفر از شهروندان آمریکا شده است که اقتصاد این کشور را فلج کرده و در مورد سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری نیز تردیدها و گمانهزنیهای بسیاری پدید آورده است.
ابتلای بیش از هفت میلیون آمریکایی به کرونا سازمان بهداشت جهانی شمار جان باختگان را ۲۰۴،۵۰۶ نفر و شمار بهبودیافتگان را ۴،۲۹۹،۵۲۵ نفر اعلام کرد.
نزدیک به۴۲ روز به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا مانده است که اعتراضات مردمی در شهرهای مختلف این کشور تاثیر منفی بر موقعیت "دونالد ترامپ" رییس جمهوری امریکا گذاشته است.
تظاهرات اعتراض آمیز گسترده در شهرهای مختلف آمریکا که نتیجه تبعیضها علیه سیاه پوستان این کشور است و با گسترش جریان اپیدمی و همه گیری ویروس کرونا، سیاه پوستان آمریکا متوجه این واقعیت شدند که بیشترین کمکها و حمایتها در این رابطه برای سفید پوستان انجام میگیرد و سیاه پوستان از این کمکها کمتر برخوردار هستند و این تبعیضها خشم سیاه پوستان را برانگیخته است.
از سوی دیگر، موارد متعددی از خشونت پلیس علیه معترضان شامل مشت و لگد زدن، استفاده از شلیک گاز اشکآور و اسپری فلفل و حتی راندن خودرو به سمت معترضان در اعتراضات اغلب مسالمتآمیز، منجر به افزایش اعتراضات شده است.
تظاهرات علیه نژادپرستی در شیکاگو صدها نفر از شهروندان شیکاگو در ایالت ایلینوی آمریکا در روز ملی اعتراض علیه نژادپرستی تظاهرات کردند.
همهگیری کرونا و اعتراضات ضد نژاد پرستی در آمریکا اقتصاد این کشور را با بحران عمیقی روبرو کرده و بیکاری میلیونها نفر را به دنبال داشته است. جدیدترین گزارشها در آمریکا نشان میدهد با افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در آمریکا میزان تقاضا برای بهرهمندی از مزایای بیکاری در آمریکا رو به افزایش گذاشته و پیشبینی شده است تا پایان ماه جاری میلادی حدود ۵۰ میلیون نفر در این کشور شغل خود را از دست بدهند.