• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۱۵۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵
هرمزگان » سیاسی
با حضور فرمانده کل سپاه در بندرعباس:

الحاق ۱۸۸ فروند پهپاد و بالگرد به نیروی دریایی سپاه

سردار تنگسیری: فیلم برداری و عکاسی در حوزه رزمی برای انهدام اهداف ثابت و متحرک دریایی، از قابلیت‌های این پهپاد‌هاست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس؛ فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در این مراسم گفت: فیلم برداری و عکاسی در حوزه رزمی برای انهدام اهداف ثابت و متحرک دریایی، از قابلیت‌های این پهپاد‌ها است.
سردار علیرضا تنگسیری افزود: با الحاق این پهپاد‌ها تمام ماموریت‌های نیروی دریایی سپاه، تحت پوشش پهپاد‌های بومی ایرانی قرار می‌گیرد.
وی گفت: رصد و پایش همه تحرکات دریایی هم با این پهپاد‌ها رهگیری می‌شود.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: پهپاد‌های الحاق شده کاملا بومی، و بدست متخصصان سازمان صنایع هوایی ایران ساخته شده است.
سردار تنگسیری افزود: سه فروند از این پهپاد برای نخستین بار رونمایی شده است و قابلیت انجام ماموریت از روی شناور برای اهداف مورد نظر دارد.
وی گفت: این پهپاد‌ها شامل پهپاد عمود پرواز سپهر، شهاب ۲ و عمود پرواز هدهد چهار است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: پهپاد مهاجر شش نیز با دقت بالا در دریا و ساحل، از دیگر پهپاد‌های است که صبح امروز به نیروی دریایی سپاه ملحق شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سردار تنگسیری افزود: این پهپاد با شعاع پرواز بیش از ۲۰۰ کیلومتر، توانایی حمل ۴ موشک و انجام ماموریت در همه شرایط آب و هوایی دارد.
دو فروند بالگرد آب نشین و ۴ فروند بالگرد با ظرفیت‌های رزمی و حمل موشک هم امروز به نیروی دریایی سپاه پاسداران ملحق شد.
سردار سلامی: دشمنان ایران منزوی هستند
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مراسم گفت: امروز می‌بینیم دشمن نه در جنگ‌های مستقیم و نه در جنگ‌های نیابتی نتوانسته است موفقیتی به دست آورد.
سردار سلامی افزود: دشمن اکنون در شورای امنیت و سازمان ملل تنها شده است و این یکی از نشانه‌های انزوای استکبار جهانی است.
فرمانده کل سپاه گفت: جنگ‌ها و تحریم‌های بزرگ، جنگ‌های روانی و فشار‌های سیاسی سنگین و راه اندازی فتنه‌ها همه از کار‌های نظام استکبار برای سلطه بر ایران اسلامی است که به فضل الهی در همه موارد شکست خورده است.
 
زوال اراده و سخت افزار امریکا
وی گفت: آمریکایی‌ها دیگر توان، رغبت و انگیزه‌ای برای جنگ دیگری ندارند. هم سخت افزاهایشان کهنه شده و هم اراده هایشان سست شده است.
در بعد اقتصادی نیز اگرچه به ظاهر بر اساس شاخص‌ها تولید کننده بیشترین ثروت جهانی است، ولی دارای بزرگترین بحران‌ها و چالش‌های اقتصادی شده است.
اکنون تنها ۳۰ میلیون گرسنه در آمریکا وجود دارد، ۴۰ میلیون نیز از جمعیت این کشور بیکارند و توان کنترل یک بیماری همه گیر را ندارند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آمریکا به نشت قدرت و پوسیدگی رسیده است و سهم آن از دنیا هر روز کوچکتر می‌شود.
آمریکا دیگر قادر به ترمیم خود نیست، اما هنوز هم دست از اشغالگری، توطئه و تحمیل اراده خود بر دنیا برنداشته است.
رئیس جمهور آمریکا مستقیم می‌گوید می‌خواهیم رئیس جمهور سوریه را ترور کنیم که این نشان از زوال عقل رهبران این کشور است.
سردار سلامی با بیان اینکه هم پیمانان امریکا نیز میدان را باخته و تحقیر شده اند، گفت: دشمن گاهی آن‌ها را گاو شیرده خطاب می‌کند و گاهی نیز آن‌ها را پشت میز سازش تحمیلی با دشمنان اسلام می‌برد.
صبر ملت ایران مثال زدنی است
فرمانده کل سپاه گفت: همه ملت‌های دنیا علیه آمریکا هستند و ما نیز ایستاده ایم و روز به روز قدرتمندتر می‌شویم.
صبر و استقامت مردم ایران در مقیاس جهانی می‌درخشد و دنیا درس ایستادگی و مقاومت را از مردم ایران می‌آموزد.
قدرت جدیدی متولد شده است
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در سطح، زیر سطح و بالای سطح قدرت جدیدی متولد شده و مداوم قدرت می‌سازیم و تکامل می‌یابیم.
سردار سلامی افزود: ما ایستاده ایم و هرگز متوقف نمی‌شویم. برد سلاح هایمان را افزایش می‌دهیم و به عمق دریانوردی مان می‌افزاییم.
 در پایان این مراسم از شماری از مسئولان دست اندرکار فعال در صنایع دفاعی کشور و همچنین خانواده شهدا قدردانی شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
دیگر مردم
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)