• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۸۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۸

سهل انگاری ترامپ؛ ابتلا به کرونا و انتخابات آمریکا

ترامپ ظاهرا از ابتلاء به ویروس کرونا هم برای اهداف انتخاباتی بهره برداری می‌کند. اما آیا این بهره برداری موثر خواهد بود؟ نظرسنجی‌ها چنین چیزی را نشان نمی‌دهد.

ترامپ در اقدامی تبلیغاتی - انتخاباتی برای دیدار با هوادارانش برای مدت کوتاهی مرکز درمانی والتر رید را ترک کرد.
به گزارش بخش تصویری خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیروز برای مدت کوتاهی سوار بر خودروهای ویژه در بیرون از بیمارستان با هوادارانش دیدار کرد و برای آنها دست تکان داد. این تردد کوتاه در خیابان مقابل مرکز درمانی والتر رید با استقرار کامل نیروهای امنیتی صورت گرفت و پس از آن رئیس جمهوری آمریکا برای ادامه درمان به بیمارستان بازگشت.
گفته می‌شود ترامپ حتی برای هواداران خود در بیرون از بیمارستان والتر رید پیتزا خرید و میان آنها پخش کرد.
اما ظاهرا این اقدام تبلیغاتی موثر نبوده و با انتقادات گسترده روبرو شده است.
به گزارش فرانس پرس، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه و با نقض پروتکل های بهداشتی به علت دیدار با حامیانش در بیرون از بیمارستانی که در آن به علت ابتلا به ویروس کرونا تحت درمان است، با واکنش شدید جامعه پزشکی مواجه شد.
به عنوان مثال یکی از پزشکان بیمارستان نظامی والتر رید گفت: ترامپ جان ماموران سرویس مخفی را برای یک نمایش سیاسی غیرضروری به خطر انداخت.
روزنامه هیل توئیت جیمز فیلیپس را که مدیر بخش اورژانس بیمارستان جرج واشنگتن است، منتشر کرد که در آن نوشته است: خطر انتقال ویروس کرونا در داخل خودروی ترامپ بالاست و همه کسانی که در آن خودرو بودند باید در قرنطینه قرار بگیرند. از این سطح حیرت آور بی مسئولیتی، متعجب شدم.
ترامپ همچنین در روز‌های گذشته با انتشار عکس هایی از خود در حال کار کردن در بیمارستان و همچنین انتشار توئیتی با این مضمون که در حال بهبود هستم تلاش کرد به مردم آمریکا اطمینان بدهد اوضاع طبیعی است.
همزمان خبرگزاری فرانسه به نقل از کادر پزشکی معالج دونالد ترامپ اعلام کرد رئیس جمهور آمریکا فردا از بیمارستان مرخص خواهد شد. اما شبکه تلویزیونی بی بی سی دقایقی پیش مدعی شد که ترامپ از بیمارستان مرخص و راهی کاخ سفید شده است.
این در حالیست که شان کانلی پزشک ریاست جمهوری  در بیمارستان والتر رید از توضیح در مورد وضعیت ریه های دونالد ترامپ و سوالاتی که در مورد پیامدهای بیماری با وظایف سنگین ریاست جمهوری مطرح شد خودداری کرد. وی تنها گفت  به لحاظ بالینی مسئله خاصی وجود ندارد.
شان کانلی  پیش از این در روز شنبه در نشستی خبری اعلام کرد وضعیت دونالد ترامپ جمعه در کاخ سفید رو به وخامت رفت و برای یک حدود یک ساعت به دستگاه اکسیژن نیازمند شد. رئیس جمهور 74 ساله همچنین تب و سرفه داشت و در نهایت جمعه شب بستری شد. کانلی اعلام کرد من نگران گسترش سریع بیماری بودم و ماسک اکسیژن را برای رئیس جمهور تجویز کردم.
بی بی سی هم گزارش داد ترامپ با ترکیبی از داروهایی تحت درمان قرار گرفت که برای بیماران کرونایی در وضعیت حاد استفاده می شود.
روزنامه انگلیسی گاردین هم در گزارشی نوشت نگرانی ها در ارتباط با شیوع ویروس  کرونا در کاخ سفید وجود دارد.
ظاهرا تحت تاثیر این ارزیابی‌ها اکثر شهروندان آمریکا سهل انگاری های خود ترامپ را عامل ابتلای او به ویروس کرونا می دانند.
شبکه تلویزیونی سی ان ان با اشاره به این مطلب نوشت: نظرسنجی انجام شده توسط شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز و موسسه ایپسوس نشان می دهد 72 درصد از شهروندان آمریکایی بر این باورند دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خطر مرتبط با ابتلا به ویروس کرونا را  به اندازه کافی جدی نگرفته است.  این در حالی است که 72 درصد از آمریکایی همچنین بر این باورند که او اقدامات احتیاطی را در ارتباط با این موضوع در پیش نگرفته است .
طبق نظرسنجی ان بی سی و وال استریت ژورنال پس از مناظره سه شنبه و پیش از بستری شدن ترامپ در بیمارستان جو بایدن نامزد دموکرات ها 53 درصد آرا  و ترامپ 39 درصد آرا را به دست آورد.
همزمان اتخاذ نکردن تدابیر لازم از سوی کاخ سفید و خانواده ترامپ برای مقابله با ویروس کرونا و همچنین تصمیم واگذاری کارزار انتخاباتی به مایک پنس معاون رئیس جمهوری در حالی که وی در صورت ناتوانی ترامپ رئیس جمهور موقت خواهد شد جنجال به پا کرده است.
سیاست پیشگیری دولت به طور کلی بر مبنای آزمایش بود و این اشتباهی است که کارشناسان از چند ماه پیش به آن اعتراض داشتند و حالا به نظر می رسد کاخ سفید را به یکی از کانون های آلودگی تبدیل کرده است.
نانسی پلوسی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان می گوید ما نمی توانیم از یک سو بگوییم باید کاری کرد و از سوی دیگر اجازه گسترش آزادانه ویروس را داد. این در نهایت به گسترش آزادانه ویروس در کاخ سفید منجر شد. در این شرایط تیم بایدن همچنان بر تصمیم خود برای داشتن یک کارزار انتخاباتی محدود با فعالیت های مجازی بیشتر و پایبندی به پروتکل های بهداشتی تاکید می کند.
شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی نیوز نیز گزارش داد تحقیقات انجام شده نشان می دهد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بزرگترین اشاعه دهنده اطلاعات نادرست در ارتباط با ویروس کروناست و او بزرگترین متحد ویروس کرونا در آمریکا محسوب می شود.
----------------------------------------
عبدالرضا خلیلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از برگزیدگان مرحله استانی جشنواره صالحین در گرگان
افزایش حق عائله مندی و اولاد در بودجه سال آینده
باران و برف در راه آسمان قزوین 
کشف دپوی مواد غذایی در اردبیل
روابط ایران و چین در بالاترین حد خود قرار دارد
پیام تقدیر استاندار کرمان از مردم در سالگرد شهید سلیمانی
نشست مشترک مسئولان استان یزد با بازاریان
پذیرایی بانوان فوتسالیست گلبرگ از صدرنشین لیگ برتر
رالی داکار در عربستان؛ پیشتازی شارینا در موتوربایک و لاته گان در اتومبیل رانی
گرامیداشت یاد و نام ۳۲۷ شهید والامقام انتظامی، مرزبانی و یگان ویژه استان گلستان
پایان اردوی آماده سازی تیم ملی اسکی آلپاین در سپیدان
مروری بر سه برنامه ورزشی از شبکه ورزش
سیل‌بند‌های سعدی مانع تکرار خسارات سیلاب به منازل شهروندان
شهرداری منطقه ۸ رتبه برتر اجرای آرای ماده ۱۰۰ را کسب کرد
آیین بزرگداشت رودکی، پدر شعر فارسی
قهرمانی ورزشکار بافقی در وزن منهای ۹۵ کیلوگرم رقابت‌های قوی‌ترین مردان ایران
توسعه بازار‌های میوه و تره‌بار مشهد با هدف کنترل قیمت‌ها و حذف واسطه‌ها
کشف ۱۳ تُن کالای اساسی احتکار شده در ایرانشهر
پاکستان خواستار مخالفت قاطع با اعزام نیرو به غزه شد
ثبت ملی «مکان‌رویداد قیام ۱۹دی شهر قم»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)