انتخابات آمریکا در ابهام و اضطراب؛
انتخابات ۲۰۲۰، سقوط اخلاقی برای آمریکاست
شبکه المیادین گزارش داد: انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ در آمریکا، سقوط اخلاقی برای این کشور در صحنه بین المللی است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ "وفیقه ابراهیم"، خبرنگار المیادین در امور آمریکای جنوبی گفت: جهان شاهد فضای بی سابقهای در سایه سقوط اخلاقی آمریکا و فروپاشی نهادهای قانونی در این کشور است، شاهد نوعی حماقت در آمریکا هستیم و هنوز پیروز انتخابات ریاست جمهوری در این کشور مشخص نیست و حتی دستگاه قضایی آمریکا هم برای حل و فصل این مسئله نمیتواند دخالت کند.
وفیقه ابراهیم افزود، بدون شک این شرایط، به تلاشهای آمریکا برای تحمیل قواعد بازی مورد نظرش به جهان، ضربه خواهد زد. آمریکا این تصور را در ذهنهای جامعه جهانی ایجاد کرده بود که مرجع تعیین همه اصول و ارزش هاست. این شرایط همچنین به ضرر کشورهای عربی است که روابط شان را با دشمن اسرائیلی عادی سازی کردند.
خبرنگار المیادین تصریح کرد، در این شرایط بد و منفی شاهد این صحنه روانی، افتخارآفرین و امیدوارکننده هستیم که مبتنی بر ماهیت و ارزشهای کاملا متفاوتی است که میتواند خواست کشورهای جهان سوم و فقیر را برای شکل گیری جهان چندقطبی، محقق کند. قواعد جدیدی در تعامل بین کشورها در حال شکل گیری است و نظام سازمان ملل باید اصلاح شود. سفر وزیر امور خارجه ایران همچنین برای رساندن صدای ملت فلسطین، نوار غزه و ماهر الاخرس به آمریکای لاتین است. در حالی که عاملان عادی سازی روابط با اسرائیل برای پنهان کردن این صدا تلاش میکردند.
وی خاطر نشان کرد: بدون شک این سفر علاوه بر تقویت روابط اقتصادی، علمی و همکاری فرهنگی بین این کشورهای برادر، میتواند به تقویت نقش جنبش غیرمتعهدها کمک کند. امروز دیگر مسافت جغرافیایی بین کشورها نمیتواند مانع برادری بین آنها باشد. ایران و کشورهایی که ظریف به آنها سفر خواهد کرد، اعضای جنبش غیرمتعهدها هستند که باید نقش خودش را در صحنه بین المللی احیا کند. چین هم به دنبال افزایش نقش اقتصادی اش در منطقه است. همه از برخورد با آمریکا دوری و این کشور را در دغدغهها و مشکلات داخلی اش رها میکنند.
وفیقه ابراهیم تاکید کرد، شاهد حمله جنون آمیز رسانهای برای اهانت به جمهوری اسلامی ایران هستیم که هدف آن، جلوگیری از گسترش روابط بین المللی ایران و منزوی کردن آن است، اما در عمل شاهد آن هستیم که جمهوری اسلامی به گسترش روابطش با کشورهای جهان ادامه میدهد. ایران در کانون عادی سازی مشکوک روابط بعضی کشورهای عربی با اسرائیل قرار دارد که هدف آن علاوه بر نابودی مسئله فلسطین، تشکیل ائتلافهایی علیه تهران است. محمد جواد ظریف در این سفر نشان میدهد که ایران توانایی برقراری روابط با دیگر کشورها را دارد و در انزوا قرار نخواهد گرفت.
خبرنگار المیادین در ادامه افزود، ایران خواهان صلح است، ایران و کشورهای آمریکای لاتین نشان میدهند که نتیجه انتخابات آمریکا که به دغدغه جهانی تبدیل شده است، برای این کشورها مانند ایران، کوبا، ونزوئلا و بولیوی، اهمیتی ندارد؛ آنها در آرامش به کارهای خود ادامه میدهند و به سوی جلو حرکت میکنند.