• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۲۱۰۸۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

رونق شرکت دانش‌بنیان با پرتاب موفق ماهواره ایرانی

مدیر بخش بازرگانی یک شرکت دانش‌بنیان: اگر ماهواره بومی ایران پرتاب شود و به تصاویر ماهواره‌ای دسترسی پیدا کنیم، کسب و کارمان بیشتر رونق می‌گیرد.

رونق شرکت دانش‌بنیان با پرتاب موفق ماهواره ایرانیبه گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای روح الله یزدان معاون بخش بازرگانی شرکت دانش‌بنیان «سنجش از دور بصیر» گفت: این شرکت کارش را از سال ۷۸ و با در اختیار داشتن سه آنتن دریافت تصاویر ماهواره‌ای شروع کرد و هم‌اکنون در حوزه‌های سنجش از دور، تأمین و پردازش تصاویر ماهواره‌ای، سیستم اطلاعات مکانی، فتوگرامتری و پهپاد، ژئوفیزیک، مخابرات ماهواره‌ای، نقشه‌برداری و صنایع مرتبط با فناوری‌های تصفیه آب و منابع آب فعالیت می‌کند. ولی عمده فعالیت آن و محصولات اصلی شرکت در زمینه تامین و پردازش تصاویر ماهواره‌ای، تولید نقشه‌های بزرگ و متوسط مقیاس، مدل‌سازی سه‌بعدی ابنیه و مکان‌های تاریخی، تصویربرداری با پهپاد، تولید نقشه‌های توپوگرافی و پلان شهری، مطالعات ژئوفیزیک و فرونشست زمین و مخابرات ماهواره‌ای است.
آقای یزدان درباره مهم‌ترین محصولات این شرکت گفت: ما ۳ محصول مهم و دانش‌محور در شرکت داریم که یکی از آن‌ها «ستیا» است که قابلیت رقابت با نرم‌افزار گوگل ارث را دارد؛ البته قابلیت‌های بیشتری به آن اضافه کرده‌ایم و کارفرمایان و کسانی که از این سرویس استفاده می‌کنند، می‌توانند کلیه تصاویر ماهواره‌ای و نقشه‌های برداری را مدیریت کنند و نمایش دهند و به کلیه داده‌های متن‌باز شرکت‌های دیگر در دنیا دسترسی داشته باشند. محصول دیگر یک نرم‌افزار بومی است که تصاویر پهپاد یا هواپیمای بدون سرنشین را پردازش و مدل‌سازی می‌کند. محصول سوم نیز نرم افزار مدیریت کاربران است.
وی در مورد چشم‌انداز و برنامه‌هایی که برای شرکت در نظر دارند، گفت: طبیعتا شرکت‌هایی مثل شرکت ما تمایل دارند که نخستین ماهواره بومی ایران پرتاب شود تا بتوانند از تصاویر آن برای نقشه‌برداری و ارائه خدمات دیگر بهره ببرند. با توجه به تحریم‌هایی که سال‌هاست در ایران حاکم است، دسترسی به این تصاویر مقدور نیست و باید از کانال‌های مختلف دیگر به آن دسترسی پیدا کرد. بعد‌ها اگر ایران موفق به پرتاب ماهواره‌ای شود و بتوانیم به تصاویر ماهواره‌ای با رزولوشن زیر یک متر دسترسی پیدا کنیم، مطمئنا کسب‌وکار ما هم رونق پیدا خواهد کرد و می‌توانیم خدمات‌مان را توسعه دهیم.
آقای یزدان در مورد چالش‌ها و مشکلات این شرکت نیز گفت: با توجه به نوسانات نرخ ارز، کار برای شرکت‌های خصوصی خیلی دشوار شده است و از آنجا که بخشی از مشتریان ما نهاد‌های دولتی هستند و آن‌ها نیز در دو سال اخیر با کسری بودجه مواجهند، خیلی از پروژه‌ها برای شرکت ما تعریف نمی‌شوند و اگر هم تعریف شود، با مبالغ پایین‌تری انجام می‌شود و همین امر موجب شده که شرکت‌های خصوصی مثل ما با کمبود نقدینگی و طرح مواجه شوند. در واقع، به دلیل اینکه شرکت ما در حوزه بسیار خاصی فعالیت می‌کند و بیشتر مشتری‌های آن نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی هستند، این مشکل بیشتر خود را نشان می‌دهد.
معاون بازرگانی شرکت سنجش از دور بصیر در مورد حامیان این شرکت گفت: با توجه به اینکه شرکت دانش‌بنیان هستیم، کمک‌های معاونت علمی ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای ما خیلی مفید بوده و امیدواریم که این کمک‌ها بیشتر از پیش و واقعی‌تر ارائه شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­روایت ریشه‌های تئاتر دینی در یک کتاب
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
لغزندگی تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ و تمدید نمی‌شود
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
باید و نباید های علت های  خلط گلو
پلیس شیروان حساب کلاهبردار اینترنتی را مسدود کرد
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
مردم از حضور در حریم رودخانه‌ها و مکان‌های پر خطر خودداری کنند
حزب‌الله: هتک حرمت به قرآن جنایتی مشمئز کننده است
انتقاد هلند و اسپانیا از تحریم آمریکا علیه قضات دیوان بین‌المللی کیفری
۱۹ اثر خراسان شمالی به بیست و هفتمین کنگره شعر دفاع مقدس راه یافت
باغ صدساله پسته در بام و صفی‌آباد هنوز بذر زندگی می‌دهد
نوازندگی دیشب باد، خواب را از چشم ایلام گرفت
اطلاعیه ستاد بحران شهرستان فاریاب
استقرار موشک‌های هسته‌ای اورشنیک روسیه در بلاروس
بارش شدید باران و برف در نقاط مختلف استان کرمان
رژیم صهیونیستی از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
انتشار فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
هوای سرد در تهران ماندگار است
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)